Vozol Cora Mini POD Kit

Vozol Cora Mini POD Kit

Antalet POD-system som finns tillgängliga för rökare ökar exponentiellt, eftersom detta format av enheter ständigt blir mer populärt bland användarna. Det finns flera anledningar till detta: kompakthet, autonomi och god smaköverföring på grund av meshförångare. Därför är det inte förvånande att många företag ställer om sin produktion till produktion av POD-system. Men vissa tillverkare som specialiserar sig på produktion av sådana enheter vill göra sig ett namn. Denna situation hände med Vozol, välkända i vapingvärlden med sina engångs e-cigaretter, som bestämde sig – varför inte täcka segmentet av POD-system, vilket resulterade i ljuset såg deras enhet Vozol Cora Mini POD Kit.

Allmän information

Vozol Cora Mini POD Kit är ett kompakt POD-system, utrustat med en medelhög batterikapacitet, som är utformat för användning av utbytbara patroner med inbyggda nätförångare. Enheten är tillverkad i en ganska traditionell formfaktor – en kompakt pinne med rundade hörn och kanter, men den är utformad ganska originellt – kroppen har en textur som påminner om ormskinn, vilket gör att enheten ser intressant och vacker ut. disposable vape sweden POD-systemet är så enkelt som möjligt, så det har inga kontroller, det aktiveras genom att puffa och har inte det mest kraftfulla inbyggda batteriet. Ersättningspatron med inbyggd förångare på gallret har ett motstånd på 1,0 ohm, så den är utformad för rökning av vätskor med salt nikotin. Vozol Cora Mini POD Kit finns i sex färger – Jungle Green, Morandi Grey, Classic Red, Moon White, Galaxy Purple, Jewelry Blue.

Utrustning

Det är ganska logiskt att enheten från Vozol kommer att förpackas ganska enkelt, eftersom det är debuten för dem, så i lådan kommer vaper att kunna hitta:

– CORA Mini-batteripaket;

– CORA Mini påfyllningsbar pod;

– USB Type-C-kabel;

– Garantikort;

– Användarhandbok.

CORA Mini-batteripaket

Ibland bestämmer sig företag som specialiserat sig på tillverkning av engångs-POD-system för att det är dags att gå vidare och tillverka servicerbara enheter. Tyvärr är det inte alla som lyckas göra en riktigt hygglig produkt, men Vozol lyckades. Trots att företaget är en av marknadsledarna inom produktion av engångs e-cigaretter kan deras Vozol Cora Mini POD Kit anses vara ett lyckat experiment, eftersom enheten visade sig vara intressant och praktisk. Det är fortfarande okänt om Vozol kommer att producera servade POD-system igen, men vi kan med säkerhet säga att ”den första pannkakan inte var en engångsföreteelse”.

Det är värt att genast hylla företagets designers som arbetade med härligheten, eftersom enheten ser mycket värdig och originell ut. Förutom det faktum att den är ganska kompakt i storlek – 92 * 23 * 13,2 mm, är den ganska originellt dekorerad – på sidoytan är målad relief, som påminner om ormskinn, så enheten drar omedelbart till sig uppmärksamhet. Samtidigt gör enhetens lilla storlek att den är så snygg som möjligt och i viss mån mer liknar ett flash-enhet än ett POD-system.

Det här POD-systemet använder ett inbyggt batteri på 450 mAh – inte mycket, men en och en halv dags autonomt arbete är garanterat, och glöm inte bort enhetens storlek – det är fysiskt omöjligt att installera ett kraftfullt batteri i den. Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten, som finns på enhetens nedre ände.

Vozol Cora Mini POD Kit är ett mycket enkelt POD-system, så det finns inga kontroller och aktiveringen sker genom att du puffar. Det finns en liten LED-indikator på undersidan av enheten för att övervaka batterinivån och andra händelser.

CORA Mini påfyllningsbar podpatron

Det här POD-systemet använder en specialdesignad patron med ett tillplattat, ergonomiskt munstycke. Patronen hålls i batteripaketet med hjälp av lås i stället för magneter. CORA Mini Refillable Pod cartridge tillverkas i en enda version – med en inbyggd förångare på nätmotståndet 1,0 ohm, och den använder speciell renad bomull, vilket inte påverkar smaken av ånga. Trots sin enkelhet har enheten en justerbar puff. För att ändra dragningen från RDL till MTL tar du helt enkelt bort patronen från batteripaketet, vrider den 180 grader och sätter tillbaka den. För att fylla på patronen avlägsnas den från batteripaketet, ett litet silikonlock öppnas på sidan och 2 ml vätska hälls i hålet.

Slutsatser och intryck

Det faktum att Vozol bestämde sig för att släppa sin egen version av POD-systemet är utan tvekan ett plus. Naturligtvis finns det många liknande enheter på vape-marknaden, men företagets utvecklare gjorde allt för att sticka ut bland konkurrenterna. Och de lyckades, och inte med tekniska parametrar, utan med den originella designen och den kompakta storleken, tack vare vilken en del av vapers är glada att använda Vozol Cora Mini POD Kit.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Du måste ta bort patronen från batteripaketet för att fylla på;

– Endast en typ av patron;

– Det är inte alla vape-butiker som kan hitta förbrukningsvaror.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Lättvikt;

– Ursprunglig design;

– Snabbladdning;

– Aktivering när du drar;

– Patronen på rutnätet;

– Justerbar blåsning.