Vandy Vape Pulse AIO Mini Kit 

Vandy Vape Pulse AIO Mini Kit 

Förutom det för närvarande populära formatet POD-system är pod-mods eller AIO (All-in-One) inte mindre populära, vars viktigaste egenskap är att de kan underhållas – för att byta spiraler i RBA-basen, installera batteriet och justera luftflödet. Dessa enheter fungerar som en utmärkt ersättning för standardpaketet ”box-mod-tank”, och många vapers köper dem gärna. DotMOD dotAIO anses vara en modelenhet i detta format, men andra tillverkare försöker hålla jämna steg med. Exempel på detta är företaget Vandy Vape, som för inte så länge sedan släppte Pulse AIO.5, som redan har hittat sina fans. Inspirerade av framgången beslutade företagets specialister att fortsätta produktionen av sådana enheter, så Vandy Vape Pulse AIO Mini Kit såg ljuset.

Allmän information

Vandy Vape Pulse AIO Mini Kit är ett kompakt AIO-system som drivs av ett enda 18650-batteri med ett eget chip och är utformat för att använda utbytbara förångare eller RBA-baser. Formfaktorn som enheten är gjord i kommer inte att vara en nyhet, eftersom det är en snygg rektangulär låda med rundade hörn och en utskjutande 510 mm droppspets. Den är liten och ergonomisk, men detta hindrade inte utvecklarna från att tillhandahålla installation av ett flyttbart 18650-batteri, proprietärt chipset och variwatts upp till 80 watt. Två typer av patroner kan installeras i enheten – med utbytbara förångare eller servad bas, så vaper bestämmer vilken som passar honom bäst. Du kan köpa Vandy Vape Pulse AIO Mini Kit i sex versioner – Black, Frosted Black, Frosted Blue, Frosted Purple, Jelly Yellow, Mint Green.

Utrustning

Det har aldrig funnits några frågor om Vandy Vape-enheternas utrustning – de är inte giriga, så den nya enheten är mycket välutrustad:

– PULSE AIO MINI batteripaket;

– PULSE Vessel RBA Tankpatron;

– PULSE Vessel förbyggd tankpatron;

– Två VVC COIL-förångare;

– Två 24ga Ni80-spolar 0,4ohm;

– Ett verktyg för att trimma spolskaft;

– Nyckel;

– Adapter för 510-kontakt;

– Adapter för montering i Boro Tank;

– Två insexskruvar;

– Reservskruvar;

– Ersättnings-O-ringar;

– QC TYPE-C USB-kabel;

– Ytterligare sidopaneler med knapp;

 – Användarhandbok.  

PULSE AIO MINI batteripaket

Formatet av AIO-system kan tryggt konkurrera inte bara med submods, utan även med traditionella boxmods med tankar, eftersom vaper får en kompakt och produktiv enhet. En av de första sådana enheter släppte företaget dotMod och dess DotAIO (i flera varianter) anses sedan flera år tillbaka vara en modelenhet av denna typ. Inte mindre populär bland vapers är Rincoe Manto AIO, anpassad för att installera dotAIO RBA-basen. Naturligtvis kunde företaget Vandy Vape inte låta bli att släppa sin analog, och först presenterades Pulse AIO.5, och sedan dess yngre version Vandy Vape Pulse AIO Mini Kit, som tryggt kan konkurrera med liknande enheter på marknaden. Och enheten utvecklades tillsammans med den berömda bloggaren och recensenten Tony B Project, så många moment kommer att överraska även en erfaren vaper på ett trevligt sätt.

Företaget beslutade att inte ändra designen på den nya Vandy Vape-enheten, så vaper förväntar sig en snygg rektangulär låda med avrundade hörn, som kommer att bli ett bra stilfullt tillbehör för många. Enheten har en liten storlek – 92,5*52,5*26,2 mm, så den kommer att ta ett minimum av plats i fickan eller handväskan. Det är värt att hylla företagets utvecklare, som inledningsvis, när de släppte Vandy Vape Pulse AIO Mini Kit på marknaden, gav möjlighet att anpassa enheten. För detta ändamål är sidopanelerna gjorda på magneter, och kontrollpanelen är avtagbar, och dess byte tar bara några minuter. Intressant nog erbjuder tillverkaren utöver enheten omedelbart flera alternativ av ljusa paneler, tack vare vilka du kan ersätta den grundläggande, gjord av genomskinlig plast Lexan EXL1414T.

Vandy Vape Pulse AIO Mini Kit drivs av ett traditionellt 18650-batteri som är installerat under panelen på motsatt sida av ”Fire”-knappen. Batteriet kan laddas när som helst med hjälp av USB Type-C-kontakten som finns under frontpanelen, 1A ström.

Vandy Vape Pulse AIO Mini Kit fungerar under kontroll av Vandy-chipet, vilket gör att du inte bara får en maximal effekt på 80 watt, utan också flera olika driftslägen – varivolt, varivolt, TK, bypass och smart. Det är intressant att det minsta stödda motståndet i förångaren eller spolen är 0,05 ohm. Enheten är utrustad med en monokrom miniatyrdisplay, som tillsammans med ”+/-”-knapparna också är gömd under frontpanelen.

PULSE kärl Tankbehållare Patron

Vandy Vape gjorde ett mycket bra beslut att utrusta Pulse AIO Mini Kit med två olika patroner som standard – en för de utbytbara förångarna och den andra för den servade basen. Det positiva är att enheten också är kompatibel med de populära servade Boro tankpatronerna som används i dotAIO. Enheten använder en traditionell 510-typ, som du alltid kan ersätta med någon annan från din samling om du vill.

Vessel Pre-Built Tank cartridge är utformad för installation av VVC-seriens förångare, vars sortiment gör att varje förångare kan välja det bästa motståndsalternativet. PULSE Vessel RBA Tank cartridge är utformad för självinstallation av spolen, och processen för dess installation i däcket och läggning av den absorberande bomullen är så enkel och tydlig som möjligt. I botten av patronen finns en roterande ring, med vilken du kan justera blåsningen.

Det är så enkelt som möjligt att fylla båda typerna av patroner – ta bort den bakre sidopanelen, öppna silikonlocket på tanken och häll upp 4,6 ml vätska i den servade versionen eller 5 ml i versionen med förångare.

Slutsatser och intryck

Vi kan med säkerhet säga att Vandy Vape Pulse AIO Mini Kit inte bara är en bra enhet, utan ett utmärkt alternativ för användare som letar efter ett alternativ till traditionella boxmods och tankar, men så kompakt som möjligt. Utvecklarna gjorde sitt bästa för att göra enheten mångsidig, praktisk och lätt att underhålla och använda, och de lyckades göra det till 100 %.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Inte den mest praktiska menyn på grund av den lilla skärmen;

– Svag laddningsström.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Ett stort urval av designalternativ;

– Möjligheten till anpassning;

– Utmärkt utrustning;

– Batterier 18650;

– Högpresterande chipset;

– Bra funktionalitet;

– Stöd för motstånd 0,05 Ohm;

– Två typer av patroner;

– Ett stort urval av förångare;

– Bekväm installation av spolen;

– Droppspets av 510-typ;

– Lätt att fylla på;

 – Justerbart slag.