Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit

Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit

Hur olyckligt det än är att säga, så är eran med kraftfulla boxmods, sabot tanks och droppstickor på väg mot sitt slut. Sådana enheter och buntar ersätts tryggt av mer progressiva enheter – submods, vars egenskap är att de har tillräcklig effektreserv, är utformade för användning av utbytbara förångare med lågt motstånd och har en bra autonomi. En av ledarna på detta område anses vara Voopoo, som släppt två serier av vaping mods, Drag och Vinci, som är mycket efterfrågade bland vapers. Vinci-serien har redan blivit legendarisk, men det betyder inte att företagets utvecklare har slutat göra den bättre, och ett slående exempel på detta är det nya Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit, där ett antal fel och brister som är inneboende i de två första versionerna har korrigerats.

Allmän information

Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit är en kompakt submod med ett kraftfullt batteri, som körs på Gene.Al-chipset och är utformad för installation av förångare i PnP-serien. Enheten är tillverkad i en ganska traditionell design – en rektangel med rundade hörn och kanter, som kröner patronen med en tillplattad ergonomisk droppspets. Enheten har autonomi tack vare batteriet på 1800 mAh. Tack vare Gene.Al-chipsetet får vaperaren upp till 50 watt effekt och standardvarivattningsläge. En viktig egenskap hos submod är att den inte bara ger blåskontroll, utan den är också utformad för installation av populära förångare i PnP-serien. Du kan köpa Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit i ganska ljusa och originella färger, och de flesta av dem är gradient.

Förpackning

Voopoo Company packar enheter av detta format nästan alltid på samma sätt, och den nya submod är inget undantag, och efter köpet behöver användaren inte tänka på förbrukningsmaterial på ett tag. I lådan hittar du:

– Vinci 3 Mod Pod Device batteripaket;

– Vinci 3 Cartridge;

– 0,3ohm PnP-TW30 förångare;

– 0,6ohm PnP-DW60 förångare;

– USB Type-C-kabel;

– Användarhandbok.   

Vinci 3 Mod Pod Device Battery Pack

Det är svårt att hitta en vaper som inte har hört talas om det kinesiska företaget Voopoo, som för närvarande anses vara en av de obestridda ledarna på vape-marknaden. Företaget har blivit känt inte bara för sin Drag box mod, utan även för de submods som släppts efter den och som är välförtjänt efterfrågade bland användarna. Men Drag var inte den enda som gjorde tillverkaren känd. Vinci-serien, vars enheter blev en av de första submods, kan också betraktas som en viktig förtjänst för Voopoo. Företagets utvecklare har utökat denna serie avsevärt och erbjuder vapers inte bara submods utan även POD-system. Efter att ha bestämt sig för att återvända till skapandet av submods igen presenterade företaget Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit – den tredje generationen av den berömda enheten, vars utveckling tog hänsyn till brister och brister i tidigare versioner.

Submodens design skiljer sig något från de tidigare släppta enheterna, eftersom den är mer platt, men enheten har fortfarande den traditionella formen av en liten rektangel med fasade hörn och kanter. Fodralet är tillverkat av zinklegering med plastinsatser, vilket ger det originalitet. Enheten överraskar behagligt med sin kompakta storlek – 101,3*30,5*21,6 mm, så den kommer inte att ta upp mycket plats i din handväska eller dra undan din ficka.

Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit drivs av ett inbyggt 1800 mAh-batteri, vilket är ett seriöst krav på autonomi för en så kompakt enhet. Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten, som finns på sidan av enheten.

Det är ganska logiskt att Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit arbetar under kontroll av Gene-chipset, och den har GENE.AI 1.3-versionen, tack vare vilken vaper får maximal effekt på 50 Watt och stöd för förångare med motstånd från 0,15 Ohm. Enheten aktiveras genom att puffa och med en liten rund ”Fire”-knapp som ligger i mitten, och samma knapp ändrar enhetens effekt (när du håller den kvar ökar den). Enheten är utrustad med en liten monokrom display, som visar en minimal uppsättning information om enhetens funktion – batterinivå, effekt, antal puffar och förångningsmotstånd.

Vinci 3 patron

En patron med ett tillplattat, ergonomiskt munstycke utvecklades speciellt för Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit som är praktisk och lätt att använda och underhålla. Patronen hålls fast i batteripaketet med hjälp av magneter.

Ett mycket trevligt ögonblick för många användare kommer att vara det faktum att Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit är utformad för att installera de vanligaste förångarna i PnP-serien. I kitet erbjuder tillverkaren två nya nätförångare – 0,3ohm PnP-TW30 och 0,6ohm PnP-DW60, utformade för olika förångningsstilar.

Submodet ger möjlighet att justera blåsningen. För att ändra dragningen under patronen har ett hjul, som du genom att rotera kan ställa in det bästa för vaperdragningen, från närmast till MTL, och slutar med en fri vattenpipa.

För att fylla på patronen måste du ta bort munstycket och hälla 4 ml vätska i hålet som är försett med en backventil.

Slutsatser och intryck

Det är säkert att säga att Voopoos utvecklare när de skapade Vinci 3 Mod Pod Kit tog hänsyn till användarnas kommentarer och klagomål angående laddning och blåskontroll, så enheten visade sig vara så praktisk som möjligt. Den vaper som bestämmer sig för att köpa Voopoo Vinci 3 Mod Pod Kit kommer att få en lättanvänd och underhållbar submod som kommer att överraska positivt med sin autonomi och mångsidighet.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Effektivt batteri;

– Snabb laddning;

– Högpresterande chipset;

– Stöder motstånd från 0,15 Ohm;

– PnP-förångare;

– Justerbar luftblåsning;

– Enkel påfyllning.   

Nackdelar

– Vid användning av mer än 45 watt effekt med förångare på 0,15 ohm värms enheten upp lite;

– Inte särskilt bekväm effektkontroll.