Smoant Pasito Mini Pod Kit

Smoant Pasito Mini Pod Kit

Varje dag blir det färre och färre som använder kraftfulla box-mods, subohm-tankar och tvåspiraler med 0,07 ohm motstånd. Och orsaken till detta är inte att man överger förbränning, utan övergången till mer kompakta POD-system och submods som inte bara kan glädja med autonomi och enkel användning och underhåll, utan också med god smaköverföring. När submods började dyka upp på marknaden var Smoant ett av de första företagen att introducera detta format, och det var Pasito, som fortfarande är välförtjänt efterfrågad bland fans av läcker och smakrik ånga. Efter ett tag såg den andra versionen av denna enhet ljuset, och nu beslutade företaget att fortsätta denna populära linje och presenterade Smoant Pasito Mini Pod Kit.

Smoant Pasito Mini Pod Kit är en kompakt sub-mod utrustad med ett kraftfullt batteri, kör ANT-chip och utformad för att använda utbytbara förångare i P-serien. Det är ganska logiskt att den nya enheten är tillverkad i samma stil som sina föregångare – det är en snygg, något kantig rektangulär enhet med en utskjutande droppspets. Tack vare det välkända ANT-chipsetet kan du få tre strömlägen, och det inbyggda 1100 mAh-batteriet ger dig en bra autonomi. Patronen är utformad för att installera de inte mindre kända märkesförångarna i P-serien på ett 0,6/0,8/1,0 ohm-nät. Smoant Pasito Mini Pod Kit finns i åtta färger – brunt, grått, svart, blått, grönt, blå gradient, vitt och snäckskal.

Den nya submod är packad ganska standardmässigt, och användarna kommer troligen inte att ha några klagomål på den här punkten. I lådan väntar vaperaren:

– Pasito Mini Device batteripaket;

– Pasito Mini patron 3,5 ml;

– P-1 0,6ohm Coil vaporizer (förinstallerad);

– P-3 1.0ohm Coil vaporizer;

– USB Type-C-kabel;

– Varningskort;

– Bruksanvisning.