Pasito Mini Device Battery Pack

Pasito Mini Device Battery Pack

Enheter från det kinesiska företaget Smoant är välförtjänt efterfrågade bland rökare, eftersom du kan få pålitliga, produktiva och praktiska enheter till en ganska blygsam investering. När företaget Smoant släppte sin submod Pasito kunde man ligga lite före konkurrenterna och vinna användarnas förtroende i detta segment av vape-marknaden. Dessutom hjälpte Pasito 2 till att ta ledarpositionen, och båda enheterna säljs och används framgångsrikt av många fans av läcker och smakrik ånga. Men företaget kände tydligt att deras position i denna riktning Smoant ger upp, så man bestämde sig för att ”muntra upp” köparna – Pasito Mini Pod Kit – en intressant, funktionell och bekväm enhet.

Både den första och den andra versionen av Pasito gjordes i form av snygga rektanglar, så det är inte förvånande att Smoant Pasito Mini Pod Kit ser likadan ut. Enheten är gjord i form av en liten låda, med tydligt definierade kanter och hörn, men samtidigt liknar enheten inte en tegelsten. disposable vape sweden Tillverkaren erbjuder inledningsvis en ganska intressant palett, där du kan hitta både strikta designalternativ och ljusa originalungdomar. Submod är inte den största storleken – 97*36*16,5 mm, så det blir inga problem med att bära den i en ficka eller handväska.

Smoant Pasito Mini Pod Kit är utrustad med ett inbyggt 1100 mAh-batteri, vars autonoma tid beror på vald effektnivå, ångintensitet och motstånd hos den använda förångaren. Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten i enhetens nedre ände med 1A ström.

En viktig egenskap hos Smoant Pasito Mini Pod Kit är att den fungerar under kontroll av ett för vapers välkänt ANT-chipset. Tack vare detta chip kan du ställa in (med en separat knapp) ett av de tre lägena – Low/Medium/High med en spänning på 3,45/3,55/3,65 volt respektive. När du väljer läget lyser LED-balken på sidopanelen upp i motsvarande färg. Enheten aktiveras med hjälp av knappen ”Fire” som är placerad ovanför LED-indikatorn.

Pasito Mini Cartridge

Utformningen av Pasito Mini Cartridge är mycket lik den första versionen av Pasito – den är också ”nedsänkt” i kroppen, utrustad med en rund dropptyp och ett fönster för att kontrollera vätskenivån i tanken. I batteripaketet hålls patronen kvar av starka magneter.

Pasito Mini Cartridge är utformad för installation av förångare, redan bekant för vapers P-serien. Förångare på nätet har ett motstånd på 0,6/0,8/1,0 Ohm, så mycket ånga från dem förväntas inte, även om smaköverföringen kommer att vara mycket hygglig.

På en av patronens sidor finns ett reglage som gör det möjligt att justera åtdragningen.

På den andra sidan finns ett silikonlock som du kan öppna för att hälla 3,5 ml vätska i tanken.

Slutsatser och intryck

Om du noggrant studerar alla funktioner i Smoant Pasito Mini Pod Kit kan vi med säkerhet säga att detta är en allvarligt reviderad första version, och med positiva förändringar i design och prestanda. Podmodet kommer att glädja dig med praktiska egenskaper, mångsidighet, autonomi och ganska hygglig smak.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Stort urval av färger;

– Batteri med hög kapacitet;

– Tre strömlägen;

– Förångare i P-serien på nätet;

– Justerbar blåsa;

Bekväm påfyllning.

Nackdelar

– Svag laddningsström;

-Kräver flaskor med en tunn pipa för att fylla på.