Moti X Go POD kit

Moti X Go POD kit

Segmentet med POD-system på vape-marknaden förnyas ständigt, och det blir allt svårare för tillverkarna att släppa apparater som kan locka till sig uppmärksamhet från vapers, som redan är bortskämda med ett stort utbud av vape-apparater. Därför blir det allt svårare för nya tillverkare att ta sig in på marknaden, även om vissa företag lyckas göra det. Ett sådant företag är Moti, som nämndes för sex månader sedan när det släppte sin första enhet i samarbete med vapingens ”mastodont” Vaporesso. Företaget utvecklas stadigt och presenterar fler och mer intressanta nya enheter. För att glädja och samtidigt överraska de sofistikerade älskarna av läcker ånga presenterade företaget Moti X Go POD-kit – ett ganska originellt och enkelt POD-system.

Allmän information

Moti X Go POD-kit är ett kompakt POD-system utrustat med ett batteri med medelhög kapacitet, avsett för installation av utbytbara, servicevänliga och underhållsfria patroner. Apparaten är utformad som en mycket kompakt cylinder med rundade kanter och ett ergonomiskt tillplattat munstycke. Kroppen är tillverkad av plast och aluminiumlegering som är behaglig att röra vid. Enheten är mycket enkel – den aktiveras när du puffar, arbetar med en konstant effekt på 10 watt och har inte mycket autonomi, men den var ursprungligen positionerad som ett mycket enkelt och praktiskt Pod-system. e-cigarette sweden Beroende på vaperens preferenser kan du använda antingen en servad patron med inbyggd förångare, eller redan primat av tillverkaren, och med en mängd olika smaker. Du kan köpa Moti X Go POD-kit i fyra färger – grönt, lila, blått och grått.

Tillbehör

Den här enheten tillhör kategorin mycket enkel, det är logiskt att den är utrustad med ett minimum, och dess uppsättning påminner mer om en engångs e-cigarett än POD-system. I lådan kan vaper hitta:

– Moti X Go Device batteripaket;

– Moti X Go POD 1.0 ohm patron;

– Bruksanvisning.

Det är värt att nämna att enheten kan komma med en förfylld patron, men i det fallet saknas manualen.

Moti X Go Device batteripaket

Trots att vape-marknaden är ganska tätt fylld av tillverkare, kända och inte så kända, dyker det regelbundet upp nya företag. Naturligtvis kan inte alla stå emot den hårda konkurrensen, men de företag som vill slå sig in på marknaden arbetar för att producera intressanta enheter, eftersom det är dessa enheter som vapers behöver just nu. Till sådana företag kan man säkert hänföra företaget Moti, som tillverkar riktigt originella apparater som skiljer sig något från konkurrenterna. Initialt startade företaget i samarbete med Vaporesso, men nu arbetar det självständigt. Moti bestämde sig för att hävda sig ännu en gång och presenterade en ganska okonventionell variant av POD-systemet – Moti X Go POD-kit.

Om du tittar på denna tillverkares sortiment kan du se att han valde den huvudsakliga formfaktorn för sina enheter – kompakta cylindriska enheter. Och Moti X Go POD-kit var inget undantag, eftersom det är en snygg cylinder med rundade kanter och tillplattat ergonomiskt munstycke. Kroppen är tillverkad av aluminiumlegering och plast, så dess vikt är minimal, men samtidigt har ytan en karakteristisk soft-touch-beläggning som är behaglig att röra vid. Mått på POD-systemet kan med säkerhet kallas miniatyr, eftersom de bara är – 68,6 * 24,5 mm, så den kommer nästan inte att märkas i fickan.

Moti X Go POD-kit använder ett inbyggt batteri med inte den högsta kapaciteten – 400 mAh, men det borde räcka för en dags användning (åtminstone säger tillverkaren det). Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten som finns på enhetens nedre ände med 0,35A ström, och det finns ingen laddningskabel i kitet.

POD-systemet är mycket enkelt, så det har inga kontroller och aktiveras genom att puffa. Enheten arbetar med en konstant effekt på 10 watt. För att övervaka händelserna och för att indikera batterinivån finns det en miniatyr-LED i mitten av enheten.

Moti X Go POD Cartridge

Att säga att beslutet att erbjuda vapers två alternativ av patroner – servade och förfyllda, inte är nytt, eftersom liknande kit redan har presenterats mer än en gång av andra tillverkare. Men samtidigt kan vi inte säga att det är en förlorad lösning – många användare gillar den här varianten av enheten, som låter dem välja vilken patron de vill använda.

Den påfyllningsbara patronen har en inbyggd förångare med ett motstånd på 1,0 ohm och är utformad för täta cigarettpuffar. För att fylla på patronen behöver du bara öppna silikonlocket på dess yta och hälla 2 ml vätska.

Volymen på förfyllda patroner är 4 ml och de är fyllda med en vätska baserad på salt nikotin. För närvarande erbjuder tillverkaren följande smaker:

– Green Lime;

– Exotic Fusion;

– Lush Ice;

– Juicy Grape;

– Arabiskt äpple;

– Jordgubbsglass;

– Blå storm;

– Gummy Bear;

– Vanilla Sundae;

 – Cola Fizz.

Slutsatser och intryck

Moti X Go POD-kit är en ganska intressant och originell enhet. Naturligtvis finns det ett antal påståenden och frågor till den, men på det hela taget finns det ett ganska positivt intryck av enheten, vilket stöds av dess kompakthet, två typer av patroner och enkel användning och underhåll.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Den originella utformningen;

– Aktivering vid åtdragning;

– Två typer av patroner;

– Originella och rika smaker av använda vätskor på salt nikotin;

– Bekväm påfyllning.

Nackdelar

– Svag laddningsström;

– Låg batterikapacitet.