Voopoo Drag 4 Box Mod

Voopoo Drag 4 Box Mod

Trots att hyllorna i vape-butikerna är fulla av PODs och submods har många vapers inte bråttom att köpa dem och byta till andra vätskor. Anledningen till att de håller fast vid klassiska apparater är mycket enkel – den mest levande smaken och det fullödiga havet av ånga kan endast uppnås när man använder en boxmod på 150+ watt och en sabomtank eller en dropptank med 0,1-0,15 ohm motståndsspiraler. Därför är det inte förvånande att tillverkarna från tid till annan släpper nya boxmods som blir försäljningssuccéer direkt. Företaget Voopoo, som verkligen blev känt tack vare Drag boxmod, som fungerade som grundare av en serie enheter med samma namn, anses med rätta vara en av de ledande inom produktionen av boxmods. Ännu en gång beslutar man sig för att bevisa det, och företaget presenterade den fjärde versionen av den välkända Drag, som bär det blygsamma namnet Voopoo Drag 4 Box Mod.

Allmän information

Voopoo Drag 4 Box Mod är en medelstor boxmod för två 18650-batterier, som körs på GENE.TT 2.0-chipset, med bra prestanda och funktionalitet. Box mod:n är tillverkad i seriens bästa traditioner – den är kantig, med tydligt utstakade raka linjer, med två avfasade hörn. Enhetens design är ganska ljus tack vare hartsinlägg och stiliserat naturträ. Naturligtvis kör enheten GENE-chipet, och den här enheten använder TT 2.0-versionen, vilket ger dig inte bara 177 watt effekt utan också bra funktionalitet. Du kan köpa Voopoo Drag 4 Box Mod i sex originalfärger – svart med valnöt, guld med valnöt, samt gun metal Rosewood, Tropical Orange, Ocean Blue och Forest Green.

Utrustning

Av tradition presenteras en ny boxmod komplett med en tank, som visserligen är ganska intressant, men ganska standard. Om en vaper vill köpa exakt Voopoo Drag 4 Box Mod väntar han på ett ganska blygsamt paket:

– Drag 4 Box Mod;

– USB Type-C-kabel;

– Bruksanvisning.

Utseende och design

Om företaget Voopoo för fem år sedan visste få vapers, eftersom de enheter som det producerade var vanliga och inte mycket annorlunda än de som fanns på marknaden vid den tiden. Men vid ett tillfälle har företaget utvecklat en chipset GENE, som tjänade som grund för att skapa en verkligt legendarisk boxmod Drag. Vad någonsin denna enhet inte kallades – och ”tegelsten” och ”mördar-DNA”, men det blev en riktigt populär, eftersom till ett överkomligt pris hade utmärkt prestanda. Inspirerade av framgången för den första versionen av Drag började företagets utvecklare att producera inte bara boxmods med detta namn, utan även POD-system och submods, som ständigt ligger i toppförsäljningen. Företaget bestämde sig för att än en gång påminna oss själva och samtidigt glädja vapers och presenterade Voopoo Drag 4 Box Mod – boxmod, som verkligen är värd att uppmärksammas.

Formfaktorn, som Drag 4 är tillverkad i, ger inga tvivel om att det är just Drag – en snygg rektangulär låda med två avfasade hörn, tydliga raka linjer och lätt rundade kanter. Det är inte längre en ”tegelsten”, men den ser fortfarande mycket ut som en sådan. Enhetens dimensioner är genomsnittliga – 89*52,4*25,4 mm, och enhetens landningsplatta är utformad för installation av förstoftare med en diameter på upp till 25 mm. Utformningen av Voopoo Drag 4 Box Mod förtjänar särskild uppmärksamhet. Dess sidopaneler och displayens baksida är dekorerade med ljusa harts-plast- och naturträinsatser, vilket gör att enheten ser snygg och originell ut.

Den maximala effekten hos Voopoo Drag 4 Box Mod är 177 watt, och tillhandahålls av en två traditionella 18650-batterier, som installeras under den avtagbara dekorativa panelen, gjord i form av bokstaven ”U” och som hålls fast av magneter. Om behovet uppstår kan batterierna laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten som finns under kontrollknapparna, med en strömstyrka på 3A.

Chipset, funktionalitet och användningsmöjligheter

Det kommer knappast att vara en överraskning för någon att VOOPOO Drag 4 Box Mod körs på Gene-chipset. Den här modellen använder den uppdaterade versionen GENE.TT 2.0, tack vare vilken vaper får maximal effekt på 177 watt och stödjer minsta spolmotstånd på 0,05 ohm.

Den positiva punkten är funktionaliteten hos Draga 4, eftersom vaper kommer att ha inte bara den traditionella varivatten (RBA) och termisk kontroll (i den här versionen har den uppdaterats), utan också lägena Smart (automatiskt effektval) och ECO. Enhetens meny är mycket enkel, intuitiv. VOOPOO Drag 4 Box Mod är utrustad med en färgdisplay med möjlighet att ändra färgschema. På displayen hittar vaper en standarduppsättning av information om enhetens funktion.

Slutsatser och intryck

Voopoo Drag 4 Box Mod är en värdig fortsättning på Drag-serien, som utvecklades med hänsyn till alla moderna trender och korrigerade de flesta buggar och brister som fanns i tidigare versioner. Om en vaper letar efter en boxmod som är så praktisk, funktionell och modern som möjligt är det definitivt vettigt att köpa Voopoo Drag 4 Box Mod.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Landningsplatta endast 25 mm, tankar med en större diameter kommer att se ologiska ut;

– I Smart-läget väljs inte alltid strömmen korrekt.

Fördelar

– Omisskännlig design;

– Den ursprungliga utformningen;

– Utbytbara batterier 18650;

– Snabb laddning;

– Högpresterande tillförlitlig chipset;

– Bra funktionalitet;

– Stöder 0,05 ohm motstånd;

– Lätt att använda.