Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA

Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA

Antalet POD-system och undermodeller växer exponentiellt, och det är svårt att hitta en tillverkare som inte har börjat tillverka enheter i detta format. Men samtidigt vill många vapers, särskilt de som är av den gamla skolan, kategoriskt inte byta till ett nytt format, utan föredrar gamla tiders tankar och droppar. Anledningen till detta beslut är mycket enkel: traditionella tankar gör det möjligt att få en riktigt fyllig smak som är ganska problematisk att få i utbytbara förångare. Speciellt för sådana vapers har det kända företaget Vandy Vape tillsammans med det tyska märket German Stil Vapor släppt en ganska intressant och originell förbrännare ProjeGt X RDTA. Även om den inte använder de senaste idéerna, men Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA kommer att vara ett riktigt fynd för vapers som uppskattar smak, mångsidighet och servicevänlighet.

Allmän information

Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA är en ganska liten atomizer, utrustad med kablar för vätsketillförsel, utformad för en spiral och med två dragalternativ – MTL och RDL. Tanken är tillverkad i både strikt och original stil, även om den gemensamma stilen med den ökända Berserker är tydligt synlig, men ytterligare ringar med skåror för justering lades till i designen. e-cigg butik stockholm Tanken är utformad för installation av en spole, och den absorberande bomullen i den är i kontakt med två metallkablar som sänks ner i tanken med vätska, så att du kan få en konstant vätning av den. Det är intressant att utvecklarna har tillhandahållit två dragningsalternativ – RDL och MTL, och för att växla mellan lägena är det bara att vrida på blåsringen. Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA finns i två färger – svart och stål.

Utrustning

Med tanke på att huvudtillverkaren av enheten är Vandy Vape är den förpackad mycket anständigt, så i lådan kommer vaperaren att kunna hitta:

– ProjeGt X RDTA-förstoftare;

– Ersättningsglas;

– Fyra metallkablar (två installerade);

– Två förspolade Superfine Fused Clapton Coil 0,74 Ohm;

– Hexagon;

– Ersättningsskruvar;

– Utbyte av fingersättningar;

– Bruksanvisning.  

Utseende och design

Under de senaste åren har de flesta tillverkare av vape-apparater fokuserat sin uppmärksamhet på lanseringen av POD-system och submods och praktiskt taget stoppat utvecklingen och produktionen av traditionella tankar. Och det är av goda skäl. Ganska många vapers är helt enkelt tvungna att köpa POD-system, eftersom det inte finns några nya intressanta tankar och, desto mer, droppar som kan ersätta de enheter som köptes för tre till fem år sedan. Företaget Vandy Vape i ett ganska oväntat samarbete med den tyska tillverkaren German Stil Vapor (i Ryssland är det praktiskt taget okänt, eftersom det främst arbetar för den europeiska marknaden) beslutade att släppa en ny Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA bacodripku. Naturligtvis känner den fingerfärdiga ögat vaper igen i en ny enhet modifierad Vandy Vape Mato RDTA, men faktum kvarstår – tanken är en ny. Det är värt att säga att den här enheten för tillfället inte är officiellt presenterad för världsmarknaden, även om information om den redan finns tillgänglig. Kanske kommer den bara att säljas i europeiska länder, men allt beror på hur mycket den kommer att behaga användarna. 

Det räcker med att titta på Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA för att det genast ska stå klart vem som var inblandad i utformningen av den här tanken, eftersom den är mycket lik den välkända Berserker-serien. Enheten är gjord mycket noggrant och stilfullt, och till och med i viss mån strikt – tydliga raka linjer och ett minimum av dekor (tre ribbade ringar är gjorda inte för dekoration, utan för att underlätta demontering av enheten). Tillverkaren erbjuder endast två färger på tanken – svart och stål, men de kommer att vara fullt tillräckliga för de flesta vapers. Sittdiametern är 24 mm, så den kommer att bli perfekt på nästan alla boxmods.

Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA kröns av en ganska originell droppspets av 510-typ, som du enkelt kan byta ut mot någon annan från din samling. Tankvolymen i den här modellen är konstant – 4 ml, men med tanke på att tanken är placerad som MTL är detta ingen dålig indikator.

Bas, blåsning och användningsegenskaper

Utvecklarna av Vandy Vape och tyska Stil Vapor bestämde sig för att använda däckets beprövade konstruktion. Därför är den utformad för att installera en spole, och det spelar ingen roll i vilken riktning den är lindad. Spiralen fästs horisontellt med sexkantiga skruvar. För att lägga ullen finns det grunda brunnar, men glöm inte att dess ändar är i kontakt med de två stålkablar som sänks ner i tanken, så att ”svält” i tanken inte kommer att observeras. Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA har två draglägen – MTL och RDL. För att ställa in det ena eller andra läget behöver du bara vrida på ringen på toppen av tanken, vilket öppnar motsvarande hål – för MTL två hål på 1,0 mm och ett på 1,2 mm, och för RDL ett hål 4,0*2,0 mm och 4,5*2,5 mm. Subtypsdesignen innebär bottenblåsning, tack vare vilken en god smak garanteras för vaperaren.

För att fylla tanken är det bara att skruva av den övre kupolen och hälla 4 ml vätska i hålet som är utrustat med en backventil.

Slutsatser och intryck

Vandy Vape GSV ProjeGt X RDTA är en kontroversiell upplevelse, eftersom det å ena sidan är en något omarbetad Mato RDTA och å andra sidan en originell och mångsidig tank. Oavsett vilket så får vaperaren en läcker tank som kan användas för både täta och lösa puffar, samtidigt som den är tillräckligt lätt att använda och underhålla.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Ingen möjlighet att öka volymen på tanken;

– För att undvika att den absorberande bomullen ”svälter” måste den läggas ordentligt.

Fördelar

– Snygg och koncis utformning;

– Bra utrustning;

– Bekväm installation av spolen;

– Konstant mättnad av den absorberande bomullen genom kablar;

– 510-th droppmunstycke;

– Variabilitet i blåst;

– Enkel påfyllning;

– Bra smaköverföring.