Justfog Minifit S PLUS POD kit

Justfog Minifit S PLUS POD kit

Efter att salt nikotin och vätskor baserade på det dök upp på marknaden för vape-apparater ställdes många vapers inför frågan – vilket POD-system ska man välja, eftersom det finns så många av dem i varje vape-butik. Det finns flera urvalskriterier – autonomi, praktiska egenskaper, design och naturligtvis smak. Bland det stora antalet enheter i detta format i mer än ett år i toppen av försäljningen är en kompakt och samtidigt den mest praktiska enheten Justfog Minifit. Många tillverkare tillverkar mycket intressantare enheter, men Justfog Minifit har vunnit förtroende hos vapers så mycket att många inte vill ge upp den. Inspirerade av denna framgång släppte utvecklarna en något modifierad version av Justfog Minifit S POD-kit, som de också bestämde sig för att förbättra. Så Justfog Minifit S PLUS POD kit dök upp.

Allmän information

Justfog Minifit S PLUS POD-kit är ett kompakt POD-system, utrustat med ett inbyggt batteri med medelhög kapacitet, avsett för installation av utbytbara patroner med inbyggda förångare. Utformningen av det nya POD-systemet liknar den tidigare versionen – lite kantig, med tydligt definierad geometri, och enhetens storlek är ganska blygsam, så den tar minimalt med utrymme i fickan. Enheten är mycket enkel, så den ger inga justeringar, men aktiveringen av enheten sker genom att trycka på ”Fire”-knappen. Egenskapen och den största skillnaden mellan denna version och dess föregångare är den ökade batterikapaciteten, tack vare vilken vaper kommer att få mer autonomi. Du kan köpa Justfog Minifit S PLUS POD-kit i fem färger – orange, guld, mörkgrått, blått och citron.

Utrustning

Om vi pratar om hur den nya enheten är förpackad är den mycket blygsam. Kanske försökte tillverkaren göra enheten billigare, men faktum kvarstår att i lådan kommer vaper att hitta:

– Minifit S PLUS Batteri;

– Minifit S POD 0,8 ohm patron;

– Bruksanvisning.

Minifit S PLUS Battery Pack

Vapetillverkarna släpper ständigt nya POD-system, och systemen är så olika att även en erfaren vapeare inte alltid kan välja det bästa alternativet för honom. Men samtidigt har i många år en enkel och okomplicerad enhet Justfog Minifit varit mycket efterfrågad bland vapers, som mutar vapers med sin enkelhet och okomplicerade, samt goda smaköverföring. Framgången för denna enhet inspirerade företagets utvecklare att skapa ett nytt POD-system – Justfog Minifit S POD-kit, vars huvudpunkt var en anmärkning – en liten batterikapacitet. Efter att ha bestämt sig för att rätta till detta misstag presenterade företaget Justfog Minifit S PLUS POD-kit – en enhet som är värd att uppmärksammas av både nybörjare och vapers med erfarenhet.

Utformningen av Justfog Minifit S PLUS POD kit förändrades inte mycket – det är samma lilla enhet, gjord i en tydlig geometrisk form, med uttalade hörn och kanter. Men närvaron av många hörn gör inte enheten obekväm, tvärtom har den utmärkt ergonomi. POD-systemet har liksom sina föregångare kompakta mått – 76,4*21,5*15,6 mm, så den ser mer ut som ett flashminne än en vaping-enhet.

Den viktigaste skillnaden mellan Justfog Minifit S PLUS POD-kit och dess föregångare är den ökade batterikapaciteten, som nu är 650 mAh. Tack vare den ökade kapaciteten kommer en vaper att kunna förånga i två dagar, men allt beror på intensiteten i vaperens förångning. Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten, som finns på enhetens nedre ände.

Justfog Minifit S PLUS POD-kit hänvisar till en ganska enkel enhet, så den är utformad för att fungera vid en konstant effekt på 12 watt. POD-systemet aktiveras med en enda ”Fire”-knapp som finns i mitten. I botten av enheten finns en LED-indikator som ändrar färg beroende på batterinivån.

Minifit S POD-patron

Justfog gjorde inte upp någon ny patron för den nya enheten, men det är inte förvånande eftersom den vanliga Justfog Minifit och Max-versionen var i en liknande situation. Minifit S POD patron med inbyggd förångare med 0,8 ohm motstånd. Det finns ingen luftflödeskontroll, men standarddragningen är ganska tight, så nära MTL som möjligt.

Patronen är lätt att fylla på – den tas bort från batteripaketet, flaskans pipa sätts in genom ett hål som är utrustat med en backventil och 1,9 ml vätska hälls i tanken. Det rekommenderas att använda vätskor med hög nikotinhalt med ett PG/VG-förhållande på 50/50.

Slutsatser och intryck

Att förvänta sig Justfog Minifit S PLUS POD-kit är inget mirakel, eftersom det i själva verket är en något modifierad Minifit S, men med ett större batteri. Det är värt att säga att ökningen av batterikapaciteten för enheter av detta format även med nästan 50% spelar en mycket viktig roll, så den uppdaterade enheten kommer att tillåta dig att få en bra autonomi, praktisk och anständig smaköverföring.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Avsaknad av justering av blåsanordningen;

– Måste ta bort patronen från batteripaketet för att fylla på.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Den ursprungliga designen;

– Batteri med hög kapacitet;

– Snabb laddning via USB Type-C-porten;

– Lätt att använda;

– Inbyggd förångare på nätet.