Mi-Pod Pro+ Pod Kit

Mi-Pod Pro+ Pod Kit

För många fans av läckra och smakfulla ångor var utseendet på salt nikotin och vätskor baserade på det en överraskning (inte alltid trevlig), eftersom det visade sig att du kan överge de kraftfulla och skrymmande boxmods och servade tankar till förmån för kompakta POD-system. Till en början var POD-systemen inte särskilt nöjda med smaken, men gradvis har tillverkarna gjort allt för att få den att smaka bra. Vi lyckades uppnå en god smak genom att använda förångare (inbyggda eller utbytbara), tillverkade på nätet. Bland det stora antalet POD-system på marknaden var vapers särskilt förtjusta i Mi-Pod-enheterna, eftersom de kombinerar originell design, praktiska egenskaper och autonomi. Företaget bestämde sig för att påminna oss och presenterade Mi-Pod Pro+ Pod Kit – en enhet som är intressant, snygg och lite okonventionell. 

Allmän information

Mi-Pod Pro+ Pod Kit är ett kompakt POD-system utrustat med ett kraftfullt inbyggt batteri och avsett för installation av utbytbara patroner med inbyggda förångare. Enheten är tillverkad i en formfaktor som har blivit särskilt populär på sistone – en liten fyrkantig låda med ett munstycke för patroner som sticker ut. Utvecklarna lade stor vikt vid enhetens design – sidopanelerna är gjorda av ekoläder och deras färger är inte bara strikt traditionella, utan också ljusa ungdomar. e-cigarette sweden Detta är POD-system av enkel serie, så det aktiveras genom att puffa och har inga kontroller. Batteriet är tillräckligt kraftfullt, vilket har en hygglig autonomireserv. Enheten använder utbytbara patroner med inbyggda förångare på nätet med ett motstånd på 0,9 ohm. Mi-Pod Pro+ Pod Kit finns i 14 (!!!!) färger, bland vilka alla kan hitta sin egen variant.

Utrustning

Det är värt att hylla företaget Mi-Pod, som packade ett nytt POD-system mycket hyggligt. I lådan kommer vaperaren att kunna hitta:

– Mi-Pod PRO+ Device battery pack;

– Två patroner Mi-Pod Pro POD 0,9 ohm;

– Två lanyardkontakter;

– USB Type-C-kabel;

– Bruksanvisning.

Mi-Pod PRO+ Device Battery Pack

Det är omöjligt att säga att företaget Mi-Pod är ledande inom segmentet POD-system, men de enheter som tillverkas av företaget är nästan alltid efterfrågade bland rökare, eftersom de har en originell design och är praktiska. När företaget släppte sin första enhet vann det omedelbart användarnas förtroende eftersom den skilde sig avsevärt från de POD-system som presenterades vid den tiden. Tillverkaren glädjer inte ofta sina fans med nya enheter, så utseendet på nyheter från den är redan en semester. Företaget bestämde sig för att påminna oss och presenterade Mi-Pod Pro+ Pod Kit – ett något modifierat tidigare släppt POD-system Pro, men med märkbara förändringar och förbättringar.

Formfaktorn Mi-Pod Pro+ Pod Kit är inte längre innovativ, eftersom det är en snygg fyrkantig låda med rundade hörn och kanter, vars ergonomi det inte finns några frågor om. Utvecklarna har lagt stor vikt vid designen – fallet är omslutet av ekoläder som är behagligt att röra vid. Färgerna sträcker sig från traditionell svart till regnbågsfärg, så att varje vaper kan hitta den version som passar honom eller henne. Enhetens dimensioner är ganska blygsamma – 64,5*53*15,5 mm. För att underlätta bärandet finns det två kontakter för att fästa ett lanyard, som gängas in i örat i hörnet på hörnet av enheten.

Mi-Pod Pro+ Pod Kit drivs av ett inbyggt 950 mAh-batteri, vilket är en ganska bra indikator för en så kompakt enhet. Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten på sidan av enheten med 1A ström.

POD-systemet tillhör klassen av enkla enheter, så den enda knappen som den har (den ligger under kontakten för laddning) är utformad för att slå på och stänga av enheten. Aktiveringen sker endast när du puffar. Under logotypen finns en miniatyr-LED (när den inte fungerar syns den nästan inte), som blinkar vid aktivering av enheten och tänds vid laddning, även med dess hjälp kan du avgöra nivån på batteriladdningen.

Mi-Pod Pro POD-patron

Mi-Pod Pro+ Pod Kit använder en patron som ursprungligen utformades för PRO-versionen, så det är mycket lättare att hitta förbrukningsmaterial.

Mi-Pod Pro POD-patron med inbyggd förångare på nätet med 0,9 ohm motstånd, så smaköverföringen kommer att vara på en hygglig nivå. Det finns ingen luftflödesjustering, men standardpuff är MTL. För att fylla på patronen tar du bort den från batteripaketet, öppnar silikonlocket på sidan och häller i 2 ml vätska. Det rekommenderas att använda vätskor med PG/VG 50/50.

Slutsatser och intryck

Mi-Pod Pro+ Pod Kit är ett ganska enkelt och trivialt POD-system, som för närvarande har hundratals analoger på vape-marknaden. Det drar till sig vapers uppmärksamhet med sin originella design, sin kompakta storlek, sin goda autonomi och sitt överkomliga pris. En vaper som bestämmer sig för att köpa Mi-Pod Pro+ Pod Kit får en snygg och praktisk enhet för varje dag.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Stort urval av färger;

– Möjligheten att bära enheten runt halsen;

– Batteri med hög kapacitet;

– Snabb laddning;

– Aktivering när du puffar;

– Ergonomiskt munstycke;

– Inbyggd förångare på gallret.

Nackdelar

– För att fylla på måste du ta bort patronen från batteripaketet;

– Bristande justering av blåsningen;

– Endast en typ av patroner.