SMOK Prisma Pod Kit

SMOK Prisma Pod Kit

För fem eller sex år sedan köpte inte rökare vad de ville ha, utan apparater som fanns på hyllorna i de få vape-butikerna. Därför skrämmer den nuvarande situationen på vape-marknaden, när alla kan välja den bästa vape-enheten enligt olika parametrar, många älskare av läcker och smakfull ånga. Men detta utnyttjas framgångsrikt av tillverkarna, som släpper fler och fler nya enheter av olika format. Och företaget Smok är inget undantag, dess ingenjörer, designers och marknadsförare arbetar ständigt för att erbjuda vapers nya enheter. I företagets sortiment förekommer allt oftare POD-system – en av de mest populära typerna av vape-enheter hittills. För att utöka sortimentet av sådana enheter och intressera användarna presenterade företaget SMOK Prisma Pod Kit – en intressant och mångsidig enhet.

Allmän information

SMOK Prisma Pod Kit är ett kompakt POD-system, utrustat med ett batteri med medelhög kapacitet och utformat för att använda Novo-seriens utbytbara patroner med inbyggda förångare. Formfaktorn som enheten är gjord i är en win-win kompakt pinne utrustad med en ganska stor ”Fire”-knapp. Den nya enhetens utformning väcker också uppmärksamhet – den nedre halvan av enheten är räfflad och den övre halvan är slät. POD-systemet aktiveras genom att både puffa och trycka på knappen, och batteriet kommer att tillåta en ganska bra autonomi. disposable vape sweden En av de viktigaste egenskaperna hos enheten är att den är utformad för installation av utbytbara patroner med inbyggda förångare i Novo-serien, så det kommer inte att bli några problem med att hitta förbrukningsmaterial. Du kan köpa SMOK Prisma Pod Kit i sju färger – silver, rosa, turkos, grön, röd, grå och svart.

Utrustning

Smok-företaget kittar sina POD-system (och inte bara dem, utan alla andra enheter) ungefär likadant, så i lådan kan vaperaren hitta:

– Prisma Device batteripaket (800 mAh);

– Två Novo 2X Meshed 0.8Ω MTL Pods (2ml);

– USB Type-C-kabel;

– Bruksanvisning. 

Prisma Device Battery Pack

Bland det stora antalet vapeföretag som startade för sju eller åtta år sedan är det inte alla som är ”flytande” nu. Smok har inte bara hållit sig kvar i ledarna utan släpper också regelbundet nya enheter. Hemligheten bakom företagets framgång är den nästan omedelbara anpassningen till marknadens realiteter och produktionen av apparater som är efterfrågade, särskilt POD-system. Det är på produktionen av apparater i detta format som företaget nu riktar sin uppmärksamhet. Nästa tillskott i sortimentet av POD-system är SMOK Prisma Pod Kit – en intressant och mångsidig enhet. Det är intressant att enheten har ett andra namn – Smok PROPOD Pod Kit, men i själva verket är det samma enhet, så du bör inte bli förvånad.

Smok experimenterade inte när de utvecklade utformningen av den här enheten, så den är tillverkad i den mest populära formfaktorn för POD-system – en snygg pinne med rundade kanter. SMOK Prisma Pod Kit är dekorerat ganska intressant – utan bilder och logotyper, men med ribbad nedre halva och slät övre halva, så ergonomin är bra – den glider inte i handen. Enheten är gjord i en ganska blygsam storlek – 107*24,5*15 mm, så i fickan kommer den inte att vara i vägen.

SMOK Prisma Pod Kit använder ett inbyggt 800 mAh-batteri, vilket räcker för att arbeta autonomt i en eller två dagar (autonomitiden beror på förbränningsintensiteten och motståndet hos den installerade patronen). Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten som finns på enhetens nedre ände med en strömstyrka på 0,7 A.

POD-systemet arbetar under kontroll av en egenutvecklad chipset som tillåter en maximal effekt på 22 watt. Chipsetet ställer automatiskt in effekten beroende på motståndet hos den installerade patronen. Det finns två alternativ för aktivering – genom att puffa och genom att trycka på den enda knappen ”Fire”, som finns i mitten av enheten. Direkt ovanför knappen finns en LED-indikator som ändrar färg beroende på batterinivån.

Novo 2X POD Cartridge

En av de viktigaste egenskaperna hos SMOK Prisma Pod Kit är att enheten är utformad för att använda Novo-patroner. Tack vare den här föreningen har vaper inga problem med att hitta förbrukningsmaterial – du kan köpa Novo-patroner praktiskt taget i vilken vape-butik som helst. Patronen hålls i batteripaketet av starka magneter.

POD-systemet är utrustat med den välkända Novo 2X-patronen, som är gjord på ett 0,8 ohm-galler. Det finns ingen blåskontroll, så dragningen regleras av den typ av patron som installeras. För att fylla på patronen är det bara att ta bort munstycket (trycka på det) och hälla 2 ml vätska i hålet som är utrustat med en backventil. 

Slutsatser och intryck

SMOK Prisma Pod Kit är ett ganska traditionellt POD-system, som inte skiljer sig särskilt mycket från de analoger som släppts tidigare. Men den här enheten kan positivt överraska ett fan av läcker och smakrik ånga med god autonomi, praktisk användbarhet, mångsidighet och bra smaköverföring.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Den ursprungliga designen;

– Stort urval av färger;

– Batteri med hög kapacitet;

– Maximal effekt på 22 watt;

– Stöder Novo-patroner;

– Enkel påfyllning.

Nackdelar

– Svag laddningsström;

– Brist på luftflödeskontroll.