GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit

GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit

När salt nikotinbaserade vätskor och POD-system dök upp på vape-marknaden var många vapers inte moraliskt redo att ge upp ganska kraftfulla box-mods och sub-mods. Men gradvis kom de till rätta med det, särskilt sedan submods – en slags mellanled mellan POD-system och boxmods, som utmärker sig genom sin mångsidighet – kom in på marknaden. En av de ljusaste representanterna i denna klass är en enhet från det välkända kinesiska företaget GeekVape, som bär det stolta namnet Aegis Boost. Framgången för den första versionen av Aegis Boost stimulerade företagets utvecklare och marknadsförare, som släppte flera enheter i denna serie. Häromdagen presenterade företaget GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit, som visserligen liknar den tidigare släppta Pro-versionen, men har många positiva skillnader som gör den mer praktisk och mångsidig. 

Allmän information

GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit är en mellanstor submod som drivs av ett enda 18650-batteri och är utformad för att använda utbytbara förångare från P-serien. Designen av den nya enheten är erkänd och har genomgått radikala förändringar – en snygg medelstor enhet, med rundade hörn och kanter, med en visitkort eko läderstack och utmärkt ergonomi. Den viktiga funktionen hos den här enheten är att den drivs av den uppdaterade AS-Chip 3.0-chipset, vilket gör att du kan få effekt upp till 100 watt och flera användbara driftslägen. Enheten är IP68-skyddad mot fukt, damm och stötar. Den avtagbara patronen med uppdaterad läckagesäker teknik är utformad för att passa P-seriens ersättningsförångare på nätet. Du kan köpa GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit i åtta färger – svart, stål, guld och svart, regnbåge, röd och blå, rosa och lila, blå och grön.

Förpackning

GeekVape-enheter är nästan alltid förpackade på samma sätt, men så att vaper har allt han behöver för att använda enheten sömlöst efter köpet. I lådan kommer vaperaren att kunna hitta:

– GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Mod batteripaket;

– GeekVape B100 Empty Pod Cartridge (4,5 ml);

– GeekVape P Series Coil 0.15Ω 70W-85W;

– GeekVape P Series Coil 0.4Ω 50W-60W;

– USB Type-C-kabel;

– Extraktor för förångare;

 – Bruksanvisning.

GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Mod Battery Pack

GeekVape har haft en ledande ställning på vape-marknaden i flera år, och inom en rad olika segment. Deras boxmods i Aegis Legend-serien, Zeus-tankar och Boost-submods är alltid efterfrågade bland vapers. Trots att företaget beslutat att vägra långa namn på enheterna vet alla vad som ligger bakom den alfanumeriska märkningen. Enheterna i Aegis Boost-serien är mycket efterfrågade bland köparna, så det är logiskt att företaget bestämde sig för att fortsätta med denna serie, så den uppdaterade versionen av enheten såg ljuset och bär namnet GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit.

Designen av den nya enheten förändrades inte drastiskt, vilket gör att den är igenkännbar. Vaparen kommer att hitta en snygg medelstor sub-mod, med rundade hörn och kanter, en karakteristisk ekoläderinsats, som gör att enheten passar perfekt i handen. Enheten är inte den minsta storleken – 121,21*43,73*31,65 mm, och har en ganska hygglig vikt på grund av att kroppen är gjord av zinklegering, men detta kommer knappast att skrämma användarna.

Naturligtvis är GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit tillverkad i ett hölje som är skyddat från fukt, damm och mekanisk påverkan. Det är värt att säga att endast batteripaketet är skyddat från fukt, vatten kommer in i patronen utan problem, så du ska inte tro att du kan förånga medan du är i vattnet.

GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit drivs av ett traditionellt 18650-batteri som installeras under skruvkapsylen med en ring för att underlätta. Om du behöver ladda batteriet och uppdatera chipsetets firmware kan du använda USB Type-C-kontakten som finns på enhetens frontpanel.

Ett positivt moment kan anses vara användningen av uppdaterade AS-Chip 3.0-chipset, tack vare vilket vaper kommer att få inte bara effekt på 5-100 Watt, utan också flera driftlägen – VW, Boost och Smart. Enheten är utrustad med en färgskärm med vertikal orientering, där du kan hitta en standarduppsättning av information – läge, effekt, batterinivå, förångningsmotstånd, spänning och antal puffar.

B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit använder en mekanisk nyckellåsnyckel som har blivit populär i GeekVape-enheter, kallad A-Lock. Dess huvudsakliga syfte är att förhindra oavsiktliga tangenttryckningar.

GeekVape B100-patron

Speciellt för GeekVape B100 (Aegis Boost Pro 2) Kit utformades en patron med en integrerad droppspets som hålls i batteripaketet av fyra små magneter.