Aspire Cyber S POD kit

Aspire Cyber S POD kit

Nästan ingen vaper kan bli överraskad av ett POD-system nuförtiden, eftersom varje självrespekterande älskare av läckra och smakrika ångor har enheter av detta format i sin arsenal. Tack vare POD-system kan du förånga salt nikotinbaserade vätskor relativt säkert, vilket gör att du kan släcka din nikotinhunger på bara några puffar utan att få en hård ånga. Nästan alla tillverkare av vape-apparater erbjuder kunderna ett brett utbud av POD-system i olika utföranden. Och företaget Aspirecig (ofta helt enkelt kallat Aspire) är inget undantag – du kan hitta många POD-system i deras sortiment nu. Nyligen lanserade företaget en ny serie Cyber, som redan har blivit populär. Genom att bestämma sig för att inte sluta och utöka serien presenterade tillverkaren Aspire Cyber S POD-kit – en praktisk och intressant enhet.

Allmän information

Aspire Cyber S POD-kit är ett kompakt POD-system med ett batteri med medelhög kapacitet som är utformat för att använda utbytbara patroner med inbyggda TSX-förångare. Formfaktorn, som enheten är tillverkad i, är den mest populära för POD-system – en snygg pinne med rundade hörn och kanter. Enhetens ganska originella utformning – på ena sidan används standardzinklegering och på den andra – genomskinlig plast, vilket gör det möjligt att se enhetens ”fyllning”. elf bar sverige POD-system från en ganska enkel serie, men tillverkaren har tillhandahållit två alternativ för aktivering – genom att trycka på en knapp och genom att puffa. Enheten är utformad för att installera en ny typ av patroner med inbyggda förångare på nätet med ett motstånd på 0,8 och 1,0 Ohm. Aspire Cyber S POD-kit finns i fem färger – gunmetal, svart, grönt, rött och blått.

Utrustning

Vi kan inte säga att enheten är förpackad på ett speciellt eller ovanligt sätt, allt är trivialt och enkelt, men vaper kommer att få allt som är nödvändigt för problemfri användning av enheten. I lådan kan du hitta:

– Cyber S Device batteripaket;

– TSX Pod 0,8 Ohm patron;

– TSX Pod 1.0 Ohm patron;

– USB Type-C-kabel;

– Bruksanvisning.

Cyber S Device battery pack

Antalet tillverkare av vape-apparater har varit konstant i flera år – de dyker upp regelbundet och vissa framstående tillverkare slutar arbeta. Bland dem kan en av ledarna i branschen med säkerhet anses vara företaget Aspirecig, som oftare kallas Aspire (inte att förväxla med den välkända tillverkaren av datorkomponenter). Företagets utvecklare och marknadsförare arbetar ständigt för att glädja vapers med nya produktiva och autonoma apparater. För inte så länge sedan lanserade företaget en ny serie POD-system – Cyber, vars enheter redan är efterfrågade bland kunderna. Aspire bestämde sig för att lägga till den, de presenterade Cyber S POD-kit – ett POD-system som är anmärkningsvärt för sin enkelhet och tillförlitlighet.

Aspire Cyber S POD-kits formfaktor är en traditionell pinne med avrundade kanter och hörn som får plats i fickan utan större svårigheter. Företagets designers beslutade att göra den ena sidan av enheten i traditionell stil – med företagets logotyp tryckt på den monokroma panelen, och den andra – gjord av genomskinlig plast, så att du kan se enhetens ”innanmäte”. POD-systemet har en ganska blygsam storlek – 118,5 * 24 * 16 mm, och en liten vikt på 54,5 gram.

Enheten drivs av det inbyggda 700 mAh-batteriet – inte mycket, men ett par dagars autonomt arbete, även om autonomin beror på förbränningsintensiteten, motståndet hos den installerade patronen och till och med den omgivande lufttemperaturen. Batteriet laddas med 2A ström med hjälp av USB Type-C-kontakten, som finns på enhetens nedre ände.

Aspire Cyber S POD-kit fungerar under ASP-chipsetet som är välkänt bland vapers, vars viktigaste egenskap inte bara är det faktum att enheten är försedd med en standarduppsättning av skydd, utan också i leveransen av konstant 3,4 V spänning till förångaren. Beroende på användarens preferenser kan du aktivera POD-systemet antingen genom att puffa eller genom att trycka på knappen ”Fire”.

TSX Pod Cartridge

Aspire Cyber S POD-kit är en fortsättning på den nya serien av enheter och använder de nya patronerna i TSX-serien. De har inbyggda förångare med 0,8 och 1,0 ohm motstånd på nätet och finns i 2 ml eller 3 ml versioner. Enheten har en ganska enkel luftflödesjustering, för vilken det är nödvändigt att ta bort patronen från batteripaketet, vrida den 180 grader och installera den på plats.

Att fylla patronen är mycket enkelt – den tas bort från batteripaketet, silikonlocket på sidan öppnas och 2 eller 3 ml vätska hälls upp.

Slutsatser och intryck

Vi kan inte säga att Aspire Cyber S POD-kit på något sätt är kardinal annorlunda än de analoger som släppts av både konkurrenter och Aspire, men det gör ett ganska positivt intryck. Utvecklarna släppte en trevlig enhet att använda, självständig, kompakt och mångsidig, som är perfekt för förbränning av vätskor baserade på salt nikotin.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Den originella designen;

– Effektivt batteri;

– Snabb laddning;

– Stabilt fungerande chipset;

– Två aktiveringsalternativ;

– Justerbar blåsning;

– Patroner med inbyggda förångare på nätet.

Nackdelar

– Justeringen av blåsningen är för lätt;

  – Patronen måste avlägsnas från batteripaketet för att fyllas på.