Smok SOLUS G-BOX POD kit

Smok SOLUS G-BOX POD kit

Utbudet av POD-system och submods på vape-marknaden idag kan överraska även den mest skeptiska personen. Bland dem kan du hitta både helt enkla och i viss mån anspråkslösa enheter och ljusa funktionella – vapendrickaren behöver bara välja den ena eller den andra enheten. Därför är det inte förvånande att tillverkarna ständigt arbetar för att vinna köparnas förtroende, och någon försöker presentera en originell design, och någon intressant funktionalitet. Och Smok är inget undantag i denna ”kapprustning” – de presenterar regelbundet nya POD-system som lockar kunderna. Företaget beslutade sig för att återigen överraska fans av läckra och väldoftande ångor och presenterade Smok SOLUS G-BOX POD-kit – ett POD-system som är enkelt, men inte mindre intressant.

Allmän information

Smok SOLUS G-BOX POD-kit är ett kompakt POD-system, utrustat med ett batteri med medelhög kapacitet, avsett för användning av utbytbara patroner med inbyggda förångare i Solus-serien. Enheten är tillverkad enligt alla trender på vape-marknaden – nästan fyrkantig snygg låda med avrundade kanter och hörn, och kroppen är tillverkad av genomskinlig plast, så att du kan se enhetens ”fyllning”. POD-systemet ser ganska originellt ut, men i sin funktionalitet är det så enkelt som möjligt – det aktiveras när du drar, och effekten ställs in automatiskt beroende på förångarens motstånd och batteriets laddningsnivå. Enheten är kompatibel med patronerna i serien Solus och Solus 2, så det finns inga problem med förbrukningsmaterial. e-cigg butik stockholm Du kan köpa Smok SOLUS G-BOX POD-kit i sju originalfärger, och var och en av dem har sin egen inredning.

Paketet

Smok Company avviker ganska sällan från standardutrustningen av sina enheter, och det nya POD-systemet var inget undantag, så i lådan kan du hitta:

– SOLUS G-Box Batteri;

– Solus Meshed POD 0,9 ohm patron;

– Lanyard;

– USB Type-C-kabel;

 – Bruksanvisning.


SOLUS G-Box Battery

Smok Company har varit ledande på marknaden för vapeapparater i många år och släpper regelbundet nya apparater av mycket olika slag. Med POD-systemens ökade popularitet började företaget släppa fler och fler enheter av sådant format, och var och en av de presenterade enheterna är värd att uppmärksammas eftersom utvecklarna gör allt för att vapers ska vara nöjda med Smok-produkterna. Genom att besluta att fortsätta den för användarna redan kända Solus-serien presenterade företaget ett nytt POD-system – Smok SOLUS G-BOX POD-kit.

För närvarande har varje vapetillverkare ett (eller flera) POD-system i form av en fyrkant, och Smok kunde inte hålla sig undan. Smok SOLUS G-BOX POD-kit är tillverkat i den här formfaktorn – en snygg nästan fyrkantig med avrundade kanter och hörn. För att underlätta bärandet är enheten utrustad med en liten ögla för ett nyckelband. Det är intressant att enheten är tillverkad av genomskinlig plast, under vilken du kan se enhetens ”tarmar”. Enhetens ena sida är dekorerad med namnet, och den andra sidan har en originalritning i futuristisk stil. Storleken på enheten är ganska blygsam – 74,9 * 46,4 * 16,6 mm, och vikten är liten – endast 47 gram.

POD-systemet drivs av det inbyggda 700 mAh-batteriet, vilket kommer att vara fullt tillräckligt för ett par dagars autonom drift. Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten som finns på enhetens nedre ände med en strömstyrka på 0,77 A, så den fulla laddningstiden tar drygt en timme.

Smok SOLUS G-BOX POD-kit har en enda kontrollknapp, men den är inte ansvarig för aktivering, som endast sker genom att puffa. Syftet med knappen är att slå på/av enheten, samt att ändra bakgrundsbelysningsläget, som är ganska ljust och varierat. Batterinivån övervakas av lysdioder som finns under sidopanelen.

Solus Meshed POD Cartridge

Nästan alla tillverkare försöker numera producera enhetliga patroner som kan användas på olika enheter, och Smok har också upprepade gånger erbjudit sådana lösningar. Smok SOLUS G-BOX POD-kit är utformat för att installera ersättningspatroner med inbyggda förångare i Solus- och Solus 2-serierna, tillverkade på nätet och har samma motstånd på 0,9 Ohm, men olika volym – 2,5 och 3 ml.

POD-systemet har en blåsjustering och enligt dagens populära standard. För att byta MTL-puff till RDL måste du ta bort patronen från batteripaketet, vrida den 180 grader och installera den på plats.

För att fylla på patronen måste du ta ut den ur batteripaketet, öppna silikonlocket på sidan och hälla 3 eller 2,5 ml vätska. Det rekommenderas att använda vätskor med hög nikotinhalt med ett PG/VG-förhållande på 50/50.

Slutsatser och intryck

Att säga att Smok SOLUS G-BOX POD-kit skiljer sig kardinalt från sina föregångare eller liknande enheter från konkurrenter är omöjligt, eftersom det framför allt är ett enkelt och opretentiöst POD-system. Men det finns inga speciella anspråk på den här enheten – en vanlig enhet med god autonomi, lätt att använda och underhålla, som kommer att passa många vapers.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Den ursprungliga utformningen;

– LED-bakgrundsbelysning;

– Batteri med hög kapacitet;

– Aktivering när du drar;

– Kompatibel med Solus-patroner;

 – Justerbar blåsning.

Nackdelar

– Svag laddningsström;

– Du måste ta bort patronen från batteripaketet för att fylla på den.