Eleaf IORE Crayon Pod Kit

Eleaf IORE Crayon Pod Kit

Information om ett eventuellt förbud mot rökning dyker regelbundet upp i internetmedierna. Men samtidigt blir antalet förångare inte mindre, tvärtom – fler och fler rökare bestämmer sig för att byta till läckra och smakrika ångor. Så det är inte förvånande att vapetillverkarna försöker att regelbundet släppa en mängd olika apparater, och inte bara funktionella och produktiva, utan också så enkla som möjligt och samtidigt autonoma. Det välkända företaget Eleaf, som är verksamt på vapamarknaden i många år, presenterade för inte så länge sedan en ganska enkel serie IORE, som framgångsrikt visade sig från en positiv sida. Och en sådan framgång drev uppenbarligen företagets utvecklare att fortsätta, så ljuset såg ett ganska enkelt och originellt POD-system – Eleaf IORE Crayon Pod Kit, som säkert kommer att intressera kunderna.

Allmän information

Eleaf IORE Crayon Pod Kit är ett kompakt POD-system utrustat med ett kraftfullt inbyggt batteri, avsett för utbytbara patroner med inbyggda förångare på nätet. Enheten ser ganska originell ut och till och med lite som en leksak – ett snyggt plastblock med rundade kanter och hörn, men med ganska bra ergonomi. POD-systemet tillhör kategorin ganska enkel, men den har två alternativ för aktivering och ett batteri med god kapacitet, tack vare vilket du kan få en bra autonomi. Enheten är utformad för installation av utbytbara patroner med 0,8 ohm-gallerförångare med god smaköverföring och måttligt styv inandning. Eleaf IORE Crayon Pod Kit finns i fem färger – grått, rosa, blått, vitt och grönt.

Utrustning

Enheten var ursprungligen utformad för att vara ganska enkel, så den är förpackad ganska enkelt, så i lådan kan du hitta:

– IORE CRAYON Battery Pack;

– IORE CRAYON Podpatron (0,8Ω);

– USB Type-C-kabel;

– Garantikort;

– Bruksanvisning.

IORE CRAYON Battery Pack

Bland ett ganska stort (och ständigt ökande) antal företag som arbetar med tillverkning av vape-apparater kan Eleaf kallas för en ”gammal gubbe” eller ”mastodont”, eftersom företaget började sin verksamhet redan i början av vaping-tiden. Det kan inte sägas att den här tillverkaren nu ständigt ligger i toppen av rankingen, men den låter sig inte glömmas bort – den släpper ständigt nya enheter som alltid hittar sina kunder. Efter att POD-systemen blev särskilt populära började företaget producera enheter i detta format, och ganska bra sådana. För inte så länge sedan lanserades i massproduktion en serie av IORE, som redan har vunnit sina fans. Inspirerade av framgången bestämde sig utvecklarna för att utöka den och presenterade Eleaf IORE Crayon Pod Kit – en enkel och intressant enhet.

Designen av Eleaf IORE Crayon Pod Kit väcker genast uppmärksamhet, och inte bara genom formfaktorn, i vilken fallet är tillverkat (det är en liten prydlig bar med rundade hörn och kanter), utan en viss likhet med leksakerna. Det här intrycket skapas efter att du har fått händerna på enheten, särskilt eftersom det inte finns några frågor och klagomål om ergonomin i POD-systemet. Enheten har en ganska blygsam storlek – 101 * 26 * 26 mm, och dess vikt (på grund av att produktionen endast använder plast) är endast 58 gram, så i fickan kommer den inte att vara i vägen.

Kraften i detta POD-system tillhandahålls av det inbyggda 1000 mAh-batteriet, vilket gör att vaper kan få två eller tre dagars arbete, men den exakta tiden för batteriets livslängd beror på många faktorer. Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten som finns på enhetens nedre ände med 1A ström, så den fulla laddningstiden blir ungefär en och en halv timme.

Eleaf IORE Crayon Pod Kit använder en ganska enkel proprietär chipset som gör att du kan få en konstant effekt på 15 watt. Beroende på vaperens preferenser kan du aktivera enheten med en enda ”Fire”-knapp, samt med en puff. För att övervaka batterinivån och andra händelser i botten av enheten finns en liten lysdiod.

IORE CRAYON Pod-patron

En ny patron utvecklades för Eleaf IORE Crayon Pod Kit och har ett tunt runt munstycke och ett fönster för att övervaka vätskenivån i tanken. Patronen hålls i batteripaketet av starka magneter.

Patronen för den här enheten presenteras i den enda varianten – med en inbyggd förångare på gallret med ett motstånd på 0,8 ohm. Det finns ingen kontroll för blåsning. Utvecklarna av enheten tog hand om att påfyllningen var så bekväm som möjligt. För att göra detta måste du ta bort topplocket, öppna pluggen och hälla 2 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Trots att Eleaf IORE Crayon Pod Kit faktiskt är ett mycket enkelt POD-system kommer det definitivt att väcka uppmärksamhet hos vapers med sitt originella utseende. Förutom en viss ”leksaksmässighet” kommer enheten att glädja dig med sin användarvänlighet och underhåll, hygglig autonomi och bra smaköverföring.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Den ursprungliga utformningen;

– Batteri med hög kapacitet;

– Två alternativ för aktivering;

– Inbyggd förångare på gallret;

– Bekväm påfyllning.

Nackdelar

– Bristande blåskontroll (även enkel);

  – Endast ett alternativ för patroner.