Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit

Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit

Slutna system, nikotinleveranssystem eller helt enkelt POD-system har blivit ett måste för många rökare. Sådana enheter är lätta att ta med sig och röka på språng, eftersom de är utformade för salt nikotinbaserad vätska, med vilken du kan tillfredsställa ditt nikotinbegär på bara några få puffar. Bland det stora antalet sådana enheter som finns representerade på vape-marknaden är enheterna i XROS-serien från Vaporesso särskilt efterfrågade eftersom de är lätta att använda och låter dig få en god smak. Företagets utvecklare arbetar ständigt med att förbättra enheterna i den här serien, och ett slående exempel på detta är den nya enheten Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit, som absorberat det bästa från sina föregångare.

Allmän information

Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit är ett kompakt POD-system utrustat med ett kraftfullt batteri, som är utformat för att använda XROS-patroner för förbränning av vätskor med både salt och alkaliskt nikotin. Företaget ändrade inte designen på den nya enheten och lämnade formatet för den kompakta pinnen, till ergonomin som det inte finns några klagomål på. Enheten är utrustad med ett kraftfullt inbyggt batteri, tack vare vilket vaper får en bra autonomi. Enheten aktiveras genom att puffa, så den är så enkel och lättanvänd som möjligt. POD-systemet är kompatibelt med alla XROS-patroner, men tillverkaren har även utvecklat en ny patron med inbyggd förångare med 0,6 ohm motstånd. Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit finns i åtta färger – blått, rosa, guld, grönt, svart, marinblått, grått och stål.

Utrustning

Utrustningen är ganska enkel och banal, men Vaporesso har aldrig utmärkt sig genom en rik komplett uppsättning. I lådan kommer vaperaren att hitta:

– XROS 3 MINI Batteri;

– XROS 3 0.6Ω MESH Pod;

– USB Type-C-kabel;

– Kort med säkerhetsupplysning;

– Garantikort;

– Bruksanvisning.

XROS 3 MINI Battery Pack

När vape-marknaden började bli populärare POD-system har de flesta vape-tillverkare genast reagerat på det – de har omorienterat produktionen till att tillverka enheter i detta format. Och Vaporesso var inget undantag – hon släppte nästan omedelbart POD-systemet XROS, som kom till många vapers hjärta. Men företagets utvecklare ”vilade inte bara på sina lagrar”, de fortsatte linjen, och nu såg ljuset Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit – den tredje versionen av enheten, och ganska intressant.

Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit formfaktor är inte originell – det är samma rektangulära pinne med rundade kanter. Men företagets designers gjorde sitt bästa – de dekorerade kroppen med räfflor och en stor inskription med enhetens namn. Höljet är tillverkat av aluminiumlegering, som är behaglig att röra vid och inte lägger till vikt till enheten. Dimensioner POD-systemet ganska blygsamt – 99,2 * 23,6 * 13,8 mm, så det kommer praktiskt taget inte att märkas i fickan (det viktigaste – inte förlora den eller glömma någonstans).

Den här enheten använder ett inbyggt batteri på 1000 mAh, vilket för en sådan miniatyrenhet är en mycket bra indikator, så användaren kan säkert få autonomi i två eller tre dagar. Batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten som är placerad på den nedre änden, med en strömstyrka på 1 A. Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit tillhör klassen av enkla enheter, så på dess kropp hittar du inga kontrollknappar, och den aktiveras genom att puffa. I botten av enheten finns en avlång LED-indikator med vilken du kan övervaka batterinivån. Enhetens effekt väljs automatiskt beroende på motståndet hos den installerade patronen.

XROS 3 Pod Cartridge

Det är en hyllning till de utvecklare som beslutade att göra Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit kompatibelt med alla XROS-patroner. Detta tillvägagångssätt förenklar inte bara sökandet efter patroner, utan gör också att du kan hitta det bästa alternativet beroende på vaperens preferenser. Patronen i batteripaketet hålls fast av starka magneter. Förutom de tidigare släppta patronerna presenterade tillverkaren en ny patron med en inbyggd förångare på 0,6 ohm-nätet. Den använder COREX-värmeteknik, vilket avsevärt ökar patronens livslängd samt förbättrar smaköverföringen. Fyllningen av patronen är enkel och praktisk. Munstycket avlägsnas genom att helt enkelt trycka på det, varefter vaper får tillgång till ett litet hål utrustat med en backventil, i vilket 2 ml vätska hälls in.

Slutsatser och intryck

Skeptiska vapers kan säga att Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit är något annorlunda än den första och andra versionen, och det kommer att ligga mycket sanning i deras ord. Men situationen på vapingmarknaden är sådan att de nya versionerna är förfiningar och förbättringar av tidigare släppta versioner. Med det sagt kommer Vaporesso XROS 3 Mini Pod Kit att glädja dig med sin mångsidighet, praktiska användbarhet och autonomi.Fördelar och nackdelar


Nackdelar


– Det automatiska valet av effekt är inte alltid korrekt;

– Svag laddningsström;

– Bristande justering av blåsning.

Fördelar

– Kompakt storlek;

– Låg vikt;

– Stort urval av färger;

– Batteri med hög kapacitet;

– Stöder alla XROS-patroner;

– Ny patron på nätet med lång livslängd;

– Enkel påfyllning.