Joyetech eVio C2 POD kit

Joyetech eVio C2 POD kit

Det går sällan en dag utan att minst ett av vapeföretagen (känt eller inte) presenterar en ny apparat. Och med tanke på POD-systemens popularitet är nyheterna i de flesta fall just enheter av detta format. Men samtidigt är det inte alltid som utvecklarna av vapeföretag har tillräckligt med fantasi för att presentera något helt nytt och originellt, och exemplen på detta är ganska många. Ett av dem är Joyetech, som nyligen presenterade eVio C POD-systemet för ett brett utbud av vapers, vilket redan är efterfrågat. Men när Joyetech bestämde sig för att ”dra upp täcket” eller, enkelt uttryckt, för att locka ytterligare köpare, presenterade Joyetech eVio C2 POD-kit, som har mycket få skillnader från den första versionen, men de är ändå.

Allmän information

Joyetech eVio C2 POD-kit är ett kompakt POD-system, utrustat med ett kraftfullt batteri, avsett för installation av utbytbara förångare för ångning av salt nikotinvätskor. Designen av den nya enhetens utvecklare förändrades inte mycket, vilket lämnar den i det för vapers välkända formatet av en kompakt pinne, men det beslutades att göra den ljusare och mer märkbar. Enheten aktiveras genom att både puffa och trycka på ”Fire”-knappen, och enheten har en ganska hygglig autonomi för en så kompakt storlek. Den avtagbara patronen är utformad för att använda utbytbara förångare av EN-linjen, men du kan också använda dess Black-serie. Joyetech eVio C2 POD-kit finns i fyra originalfärger – Stellar Brown, Goblin Green, Purple Haze och Space Blue.

Utrustning

Naturligtvis har många rökare inte väntat på något särskilt intressant i POD-systempaketet på länge, så det blir svårt att överraska dem. Men samtidigt försökte tillverkaren att i lådan lägga in så mycket som möjligt av allt du behöver för att använda enheten:

– EVIO C2 Batteripaket;

– EVIO C Pod;

– Två EN 0,8ohm Mesh Coil förångare;

– USB Type-C-kabel;

– Garantikort;

– Användarhandbok.

EVIO C2 Batteripaket

Joyetech kan med säkerhet räknas till vapamarknadens ”mastodonter”, eftersom de började producera de första enheterna redan på den tiden då det redan var en självklarhet att köpa en ”det”. Även under tider då andra tillverkare ”stämplade” nya enheter med stor frekvens, strävade Joyetech inte efter kvantitet utan producerade kvalitetsenheter som är efterfrågade än idag. Men tiderna har förändrats lite och det har vape-marknaden också, så många vape-företag försöker släppa så många olika enheter som möjligt för att ockupera en så stor del av marknaden som möjligt. Och Joyetech syndar också i den här situationen, för innan försäljningen av eVio C POD-systemet föll presenterade företaget Joyetech eVio C2 POD-kit, som har en ganska minimal uppsättning skillnader, även om enheten visade sig vara intressant och värdig.

Joyetech eVio C2 POD kit design har inte förändrats mycket, eftersom formfaktorn för den kompakta pinnen har betraktats som en standard i många år och är ständigt efterfrågad. Det finns inga frågor till enhetens ergonomi, eftersom den tillplattade pinnen med avrundade hörn och kanter är mycket bekväm att använda. Den blanka metallytan på enheten kan glädja med ljusa färger, som har ganska originella namn. POD-systemet har kompakta mått – 116,6 * 22,5 * 12,7 mm, så den tar upp ett minimum av utrymme i fickan.

Det är ganska logiskt att enheten använder ett inbyggt batteri på 800 mAh, vilket kommer att vara tillräckligt för självständigt arbete i en eller två dagar, men allt beror på intensiteten av förbränning. För att ladda batteriet på undersidan av enheten finns en USB Type-C-kontakt, som laddar batteriet med 2A ström.

Joyetech eVio C2 POD-kit tillhör den enkla serien, så det är utformat för att arbeta med en konstant effekt på 18 watt. Enheten aktiveras genom att trycka på den enda knappen ”fire” som ligger i mitten av enheten, samt genom att puffa. På knappen finns en LED-indikator som ändrar färg beroende på batterinivån.


Vandy Vape BSKR Elite Kit

I åratal har det i vaping-kretsar förts en debatt om vilket puff som är bättre och godare – en tight cigarett eller en gratis vattenpipa. Och den här diskussionen kommer förmodligen aldrig att ta slut, eftersom det finns många fans av både den första och den andra. Men de senaste årens praxis, efter uppkomsten av salt nikotinbaserade vätskor, har visat att vapers föredrar cigarettpuffar med mer njutning. Så det är ganska logiskt att apparater som är utformade för MTL-puffning är efterfrågade. En av ledarna inom området ”cigarettpuffar” är Vandy Vape Company, som tillsammans med Alex från Vapers MD producerade den legendariska Berserker. Med hänsyn till populariteten hos denna tank och POD-system släppte företaget i samma samarbete ett POD-system Vandy Vape BSKR Elite Kit, som verkligen förtjänar uppmärksamhet.

Allmän information

Vandy Vape BSKR Elite Kit – AIO-system, avsett att använda batteriet 18650, avsett att installera förångare av märket VVC för ångande vätskor på salt och alkalisk nikotin. Om man tittar på enheten blir det genast tydligt att detta är en pipemod, lite specifik, men pipemod gjord snyggt och stilfullt. Tack vare den egenutvecklade chipsetet får vaperaren en stabil spänning på 3,6 V, och det utbytbara batteriet 18650 ger en bra autonomi. Patronen är tillverkad i subtankformat och är utformad för att använda utbytbara VVC-förångare, och det är önskvärt att använda varianterna 0,9 och 1,2 ohm. Du kan köpa Vandy Vape BSKR Elite Kit i tre färger – matt svart, stål och grått.

Utrustning

Vandy Vape-företaget har alltid varit känt för att paketera sina enheter mycket anständigt, och den här nya enheten är inget undantag. I en snygg diskret svart låda kommer vaper att hitta:

– BSKR Elite Mod batteripaket;

– BSKR Elite POD Tankpatron;

– Adapter för tankar med 510 mm-kontakt;

– Tre SVF-Soft-filter;

– Två förångare VVC Coil;

– USB Type-C-kabel;

– Ersättning Eringes;

– Bruksanvisning.

BSKR Elite Mod Battery Pack

När företaget Vandy Vape tillsammans med Alex från Vapers MD släppte sin första Berserker gjorde det en riktig revolution i cigarettvärlden, eftersom vapers fick möjlighet att billigt köpa en bra förbrännare med bra service. Naturligtvis har Berserker till dags dato redan släppt en hel del, och i en mängd olika versioner – och tankar, och droppar, och Kits, och nu har företaget bestämt sig för att deklarera sig i formatet POD-system eller submods. Därför presenterade Alex från Vapers MD och Vandy Vape BSKR Elite Kit – en intressant och mångsidig enhet.

Genom sin utformning är Vandy Vape BSKR Elite Kit en traditionell rörmod, och i en ganska originell version, eftersom dess diameter ändras på flera ställen, men det påverkar inte negativt enhetens ergonomi. Kroppen är tillverkad av rostfritt stål, så dess vikt är ganska anständig – 85-87 gram. Det är svårt att kalla enheten liten, eftersom dess mått är 140*22 mm.


Separat uppmärksamhet bör ägnas åt det faktum att Vandy Vape BSKR Elite Kit inledningsvis levereras med en adapter för 510-kontakt, som installeras i stället för patronen, så att enheten kan användas som en traditionell pipa med en diameter på 22 mm. Installationen av adaptern är mycket enkel – med hjälp av ett bajonettfäste.

Vandy Vape BSKR Elite Kit drivs av ett traditionellt 18650-batteri som installeras under skruvkapsylen. Denna konstruktion säkerställer att batteriet sitter säkert fast i enheten. Vid behov kan batteriet laddas med hjälp av USB Type-C-kontakten på sidan av enheten med 1A. Vandy Vape BSKR Elite Kit är utrustad med en ganska enkel chipset, vars huvuduppgift är att leverera konstant spänning på 3,6 volt till förångaren. För att aktivera den finns det en tillräckligt stor ”Fire”-knapp, på vilken det finns en LED-indikator som informerar vaper om batteriladdningsnivån, liksom alla andra händelser.

BSKR Elite POD Tank Cartridge

Trots att tillverkaren säger att den här enheten är utrustad med en atomizer kan den i själva verket kallas BSKR Elite POD Tank, eftersom det är en subtank genom sin utformning. I batteripaketet hålls subtankens behållare utan användning av magneter, av en bajonettliknande spärr. BSKR Elite POD Tank använder traditionell droppspets av 510-typ av typen ”pawn”, som är bekant för vapers från andra Vandy Vape-enheter. Du kan alltid ersätta den med någon annan typ om du vill. Det finns också ett alternativ för att ersätta droppspetsen med ett pappersfilter för maximal simulering av cigaretter. BSKR Elite POD Tank cartridge är utformad för att installera standardmärkesförångare av serien VVC, och det rekommenderas att använda varianter av motstånd 0,9 och 1,2 ohm, eftersom enhetens effekt inte är särskilt stor.

För att du ska kunna ställa in blåsningen finns det på toppen av batteripaketet en ring med fyra krithål, som du kan vrida för att få önskad nivå av puff. Att fylla patronen är mycket enkelt – ta bort topplocket och häll 3 ml vätska i ett av hålen, och du kan använda både alkaliska och salt nikotinvätskor.

Slutsatser och intryck

Det är värt att ge kredit till både Vandy Vape och Alex från Vapers MD, eftersom de återigen lyckats skapa en ganska intressant och originell enhet som kommer att överraska positivt med sin mångsidighet. Det är svårt att exakt tillskriva Vandy Vape BSKR Elite Kit till någon klass, eftersom enheten visade sig vara funktionell, praktisk och mångsidig, men samtidigt kunna glädja med en god smak tack vare användningen av redan välkända förångare.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

– Avsaknad av reglering av strömmen;

– Ganska stor höjd och vikt.

Fördelar

– Den ursprungliga konstruktionen;

– Riklig utrustning;

– Uttagbart batteri 18650;

– Snabb laddning;

– Möjlighet att installera en adapter för 510-kontakt;

– VVC-förångare;

– Enkelt underhåll;

– Bekväm påfyllning;

– 510:s droppspets;

– Pappersfilter;

– Justerbart luftflöde.