Granskning av Uwell Caliburn A2 POD-kit

Granskning av Uwell Caliburn A2 POD-kit

Saltnikotin och vätskor baserade på det kan behandlas olika, vissa människor är glada att förånga dem, och för vissa är det inte riktigt klart smak och formel. Men faktum kvarstår att de saltnikotinbaserade vätskorna har blivit mer och mer populära på senare tid eftersom du kan släcka dina nikotinbehov på bara några få puffar. För att förånga sådana vätskor behöver du naturligtvis ett slutet system eller POD-system, som massproduceras av nästan alla företag. Ett av de mest populära POD-systemen på marknaden är Uwell Caliburn POD-kit. Uwell-företaget bestämde sig för att göra en liten uppgradering av den här enheten och presenterade Caliburn A2 POD-kit, som inte skiljer sig från den tidigare modellen, men det blev mer intressant.

Allmän information

Uwell Caliburn A2 POD kit” är ett kompakt POD-system utrustat med ett batteri med medel kapacitet, aktiverat av en puff eller knapp, som använder utbytbara patroner. Enheten är tillverkad i de bästa traditionerna av POD-system kompakt lättviktspinne, liten i storlek, som tar upp minimalt utrymme i fickan. Så enkel som möjligt, men den är perfekt för rökvätskor baserade på saltnikotin. Enheten använder utbytbara patroner med inbyggda förångare med motstånd på 0,9 ohm. Du kan aktivera enheten genom att trycka på eld- eller knappen när du puffar. Du kan köpa Uwell Caliburn A2 POD kit” i sex färger svart, grå, grön, blå, orange, röd och blå.

Kit

Med tanke på att detta är ett ganska traditionellt och enkelt POD-system, är det också utrustat ganska standard, så i lådan kommer vaper att kunna hitta:

Uwell Caliburn A2 Batteripaket;

Två UN2 Meshed-H 0.9ohm Caliburn A2 påfyllningsbara Pod-patroner (en förinstallerad);

Användarhandbok.

Uwell Caliburn A2 batteripaket

Uwell Caliburn POD-kit har funnits ett bra tag nu, och det är fortfarande mycket efterfrågat bland både erfarna vapers och nybörjare eftersom det är mycket pålitligt, kompakt och har en ganska bra smaköverföring. Men i ljuset av det faktum att företag då och då behöver göra ett uttalande, beslutade Uwell att släppa ett inte särskilt kardinalt annorlunda POD-system Caliburn A2 POD-kit.

Utformningen av Uwell Caliburn A2 POD-kit” kan lätt kallas den mest traditionella – en liten rektangulär pinne med rundade kanter, så dess ergonomi är på högsta nivå. Den är liten – 110,1 * 21,3 * 11,7 mm, så den kommer inte att vara i vägen för din skjortficka eller koppling. Eftersom den är tillverkad av aluminiumlegering och plast väger den bara 31 gram, så du bör då och då kontrollera att den ligger i fickan om den faller ur kanske du inte märker det.

Uwell Caliburn A2 POD kit” arbetar med konstant effekt på 15 watt, vilket tillhandahålls av inbyggd batterikapacitet på 520 mAh är inte så mycket, men med hänsyn till förångarens motstånd och användningen av starka vätskor baserade på saltlösning nikotin, det räcker för en dag med autonomt arbete exakt. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten som finns i den nedre änden med 1A-ström, så laddningstiden blir lite mer än en halvtimme.

Enheten är utrustad med en enkel chipset, tack vare vilken vaper inte bara får en fullständig uppsättning skydd utan också arbetar med en konstant effekt på 15 watt. Aktivering av enheten görs genom att puffa och trycka på Fire-knappen. På enhetens yta finns en liten LED, vars färg du kan bestämma nivån på batteriladdningen.

Caliburn A2 Pod-patron

Uwell Caliburn A2 POD kit” är en ganska kompakt enhet, så det är logiskt att den använder utbytbara patroner, inte förångare. Patronen i batteripaketet hålls på plats av en stark magnet.

UN2 Meshed-H-patronen har en 0,9 Ohm kantal mesh-förångare inbyggd, så smaköverföringen är på par för kursen. Det finns ingen luftflödeskontroll, men det finns ett litet fönster på patronen för att kontrollera vätskenivån i patronen.

Utvecklarna av Uwell tog hänsyn till anmärkningarna från vapers angående laddning, så för att fylla patronen behöver du bara ta bort munstycket och hälla 2 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Uwell Caliburn A2 POD kit” är ett klassiskt POD-system från vilket du inte bör förvänta dig något fantastiskt eller ovanligt. Det är ett utmärkt alternativ för vapingvätskor baserade på saltnikotin som passar både nybörjare och erfarna vaper.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Inte den största batterikapaciteten;

Svag laddningsström.

Fördelar

Kompakt storlek;

Låg vikt;

USB typ-C;

Aktivering genom puffning och eldknappen;

Bekväm påfyllning;

Inbyggd förångare på gallret.