Granskning av Uwell Aeglos P1 Pod Kit

Granskning av Uwell Aeglos P1 Pod Kit

När de första POD-systemen för vapingvätskor baserade på saltnikotin dök upp, var många vapers ganska skeptiska till dem först, det var ett ovanligt format. Men lite tid gick, och vapers vande sig inte bara vid sådana enheter utan började också kräva av tillverkarna att göra dem mer praktiska med utbytbara förångare, avtagbara batterier, ström- och luftflödeskontroll. Det var så sub-mods kom till. För närvarande finns det en viss standard för submods som Uwell Aeglos P1 Pod Kit motsvarar som ingen annan. Om du tittar på den här enheten skeptiskt är det i den (ja, och i analoger från Voopoo, som alla vet) koncentrerade alla krav för moderna pod-mods.

Allmän information

Uwell Aeglos P1 Pod Kit är en medelstor submod som drivs av ett avtagbart 18650-batteri, utrustat med ett enkelt chipset och utformat för att använda utbytbara förångare. Enheten ser inte ut som en sub-mod utan en liten box-mod med en inbyggd bas för att installera patronen, och den är gjord med stil och snygghet. disposable vape sweden Det proprietära chipsetet gör att du kan använda enheten i ett standard vari-watt-läge med upp till 80 watt effekt. Avtagbar patron är en plastbehållare installerad i enhetens bas, utformad för att använda proprietära förångare med olika motstånd. Du kan köpa Uwell Aeglos P1 Pod Kit i fem färger – vinröd, mörkblå, olivgrön, sadelbrun, rödbrun.

Sats

Med hänsyn till det faktum att denna sub-mod säkert kan hänföras till medelklassen, är den färdig så att vaper efter köpet inte upplevde svårigheter med förbrukningsvaror (ett tag). I lådan kommer vaper att hitta:

Aeglos P1 enhet batteripaket;

Aeglos P1 POD Tankpatron;

UN2 Meshed-H 0.2ohm Aeglos P1 Coil (DTL, 45-52W);

UN2 Meshed-H 0,6ohm Aeglos P1 Coil (RDL+MTL, 23-27W);

En uppsättning fingersättningar;

Användarhandbok.

Aeglos P1 Enhet Batteripaket

Som du kan se av antalet nya produkter från Uwell företaget, det uppenbarligen haft några allvarliga förändringar, eftersom för nästan ett år nya enheter dök upp mycket sällan, och de var inte av särskilt intresse för vapers. Nu visas nyheterna nästan varje vecka, och anledningen till detta är inte helt klart för den genomsnittliga mannen – om det finns en ny investerare, eller om det fanns ett kardinalt förändrat team av designers, eller om företagets ledning beslutade att återfå sina tidigare positioner. I vilket fall som helst vinner vapnen, för vilka det nya Uwell Aeglos P1 Pod Kit släpptes.

Om det verkade för en vaper att Uwell Aeglos P1 Pod Kit är mycket lik Drag X från Voopoo, det var det inte, för visuellt kan de till och med förväxlas. Någon kommer att säga att det är plagiering, men å andra sidan är denna formfaktor en beprövad och vinn-vinn, eftersom den halvcirkelformade formen på fodralet å ena sidan och displayen å andra sidan mycket bekvämt och praktiskt alternativ pod-mod. Enheten är inte särskilt stor storlek 122 * 34 * 29 mm, så det kommer att sitta bra i handen och passar bra i fickan. Kroppen är tillverkad av zink- och aluminiumlegeringar, med en insats av eko-läder.

Uwell Aeglos P1 Pod Kits maximala uteffekt på 80 watt tillhandahålls av ett traditionellt 18650-batteri som passar under sidokåpan, som hålls på plats av magneter. Batteriet kan laddas med 2A USB Type-C-kontakten på frontpanelen.

Uwell Aeglos P1 Pod Kit är utrustad med en tillräckligt enkel proprietär chipset, genom vilken vaper kommer att finnas tillgänglig varivatt med ett effektområde på 5-80 watt. Enheten är utrustad med en 0,96 tums färgdisplay, där du kan hitta en standarduppsättning information om enhetens batterinivå, ström, antal och tid för puffar, driftspänning och spolmotstånd.

Aeglos P1 POD Tankpatron” ” ”

Aeglos P1 POD Tank patron är inte ny på vape marknaden, eftersom liknande patroner användes av andra tillverkare många gånger (kom bara ihåg PnP Tank från Voopoo), men just denna design är överlägset den mest framgångsrika för pod system. Om en vaper vill göra Uwell Aeglos P1 Pod Kit till en fullfjädrad boxmod, kommer det inte att vara ett problem att köpa dessutom en speciell 510 adapter installerad istället för en patron.

Speciellt för denna sub-mod utvecklades fyra förångare med ett motstånd på 0,2/0,23/0,6/0,8 Ohm (0,2 och 0,6 Ohm finns i satsen), så vaper har något att välja mellan. När det gäller den användbara basen finns det ingen information ännu.

I Uwell Aeglos P1 Pod Kit finns en justering av blåsning, som implementeras med en liten skjutreglage placerad direkt under patronen i batteripaketet.

För att fylla på patronen måste du ta ut den ur batterilådan, vända den upp och ner, öppna den lilla silikonpluggen och häll i 4 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Naturligtvis kan skeptiker säga att Uwell Aeglos P1 Pod Kit är en kopia av Vooopoo Drag X, och det är svårt att argumentera med dem, för det finns mycket mer liknande stunder än skillnader. Men i alla fall kommer vaper som bestämmer sig för att köpa Uwell Aeglos P1 Pod Kit att få en pålitlig, funktionell och produktiv sub-mod som kan ersätta den vanliga boxmod.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Du måste ta bort patronen från batterilådan för påfyllning;

Ingen servicevänlig bas;

Med tiden kan locket till batterifacket vara löst.

Fördelar och nackdelar

Kompakt storlek;

Ergonomisk design;

Avtagbart batteri;

Snabb laddning;

Pålitlig och högpresterande chipset;

Stort urval av förångare;

Justerbar blåsning.