Granskning av Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit

Granskning av Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit

Om en vaper gick på den ljusa sidan för fem eller sex år sedan, minns han förmodligen de första vapersna som framgångsrikt ersattes av mech mods (ofta av tvivelaktig kvalitet), 200+ watt box mods med 4 batterier, vapers med porrspolar och tankar med 8 spiraler. Men tyvärr eller lyckligtvis står framstegen inte stilla, och ganska kraftfulla enheter började massivt ersättas av mer kompakta POD-system och submods, som nu finns i sortimentet av nästan alla tillverkare. Uwell-företaget presenterade inte en gång sina varianter av pod-mods, men detta stoppar inte utvecklarna som bestämde sig för att förlänga linjen med Aeglos (den har redan två enheter) och presenterade Aeglos H2 Pod Mod Kit.

Allmän information

Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit är en medelstor podmod som har ett ganska kraftfullt inbyggt batteri som fungerar i varivatt-läge och är utformat för installation av UN2-seriens förångare. Designen av pod mod är traditionell utan några krusiduller, men med bra ergonomi och kompakt storlek. Tack vare det kraftfulla batteriet och en ganska enkel chipset kommer vaper att få en bra autonomi. Patronen är tillverkad i dagens populära sub-tank format och är designad för att använda UN2-seriens vaporizers, och du kan använda patronen för både DTL och MTL dragningar. Du kan köpa Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit i fem färger röd, svart, blå, grön och silver.

Kit

Förvänta dig inte att Uwell Company ägnade särskild uppmärksamhet åt det faktum att på något sätt intressant att slutföra den nya sub-mod (inte ens en laddningskabel), så i lådan vaper kommer att hitta:

Aeglos H2 Pod Mod batteripaket;

Aeglos H2 Pod 5 ml;

UN2 Meshed-H 0.18 Ohm Aeglos H2 Coil (DTL, 55-60W);

Förångare UN2 Meshed-H 1.2 Ohm Aeglos H2 Coil (RDL ”amp; MTL, 10-13W);

Användarhandbok.

Aeglos H2 Pod Mod Batteripaket

Uwell Company har inte hörts mycket under en tid, men under de senaste sex månaderna eller ett år har det blivit mycket aktivt och nya produkter började dyka upp ganska ofta (naturligtvis inte lika ofta som Smok eller Voopoo, men det är uppenbara framsteg). Dessutom liknar vissa nyheter enheter som produceras av andra tillverkare, och vissa originella och unikt intressanta. Om vi pratar om nyheten Uwell 0Aeglos H2 Pod Mod Kit, är det svårt att kalla det ganska innovativt, eftersom det finns många analoger av detta format, men det har många intressanta saker.

Om du tittar på Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit, så finns det omedelbart en förening med Drag X / S eller Argus från Voopoo eller iSolo från Eleaf, och det finns inte mycket att argumentera med, eftersom designen är mycket lik. Men vi kan inte säga att detta är dåligt, eftersom denna design gör att du kan få en ergonomisk enhet som sitter bra i handen och använda den mycket bekvämt. Enheten har en genomsnittlig storlek på 113*27*27,5 mm, och vikten på grund av användningen av plast och aluminiumlegering är bara 79 gram. Aluminiumlegeringen minskar inte bara enhetens vikt, utan ger också en snygg matt finish.

Enhetens maximala effekt är 60 watt, och den tillhandahålls av det inbyggda batteriet med 1500 mAh kapacitet – inte mycket, särskilt när du använder förångare med 0,18 ohm motstånd, men inte för lite. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten (ingen kabel ingår), som finns på enhetens nedre ände, 2A ström, så full laddningstid kommer att vara ungefär en timme.

Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit fungerar under kontroll av ett proprietärt chipset som gör att du kan använda enheten i vari-watt-läge med en kapacitet på 5-60 watt. Kontrollen är traditionell eldknapp och vippa +/-. Enheten är utrustad med en 0,96 tums färgskärm där du kan hitta standarduppsättningen av information om enheten.

Aeglos H2 Pod-patron

Aeglos H2 Pod-patron är tillverkad av den redan populära pod-tank-standarden. Droppspetsen är inte avtagbar. I batteripaketet hålls patronen av magneter.

Den viktiga egenskapen hos denna patron är att den är kompatibel inte bara med UN2 Meshed-H Aeglos H2 Coil-förångare (uppsättningen innehåller två 0,18 och 1,2 Ohm), utan också med Aeglos P1 Coils UN2 Meshed-H (i princip är de nästan desamma, men olika serier har olika motstånd). Förångarna är på gallret, så god smak garanteras.

Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit har blåsjustering, vilket görs genom att rotera patronen i batteripaketet, och du kan inte rotera patronen 360 grader eftersom det finns en begränsare. Vapern kan ställa in både MTL och DTL dra motsvarande hål finns tillgängliga.

För att fylla på måste du ta ut patronen ur batterilådan, vända den upp och ner, öppna den lilla pluggen och häll 4,5 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Ser realistiskt ut, Uwell Aeglos H2 Pod Mod Kit är en standard mellanklass sub-mod som skiljer sig lite från sina motsvarigheter, men det är inte en dålig sak. Separat bör vi notera ett stort urval av förångare, en bra autonomi och enkel användning för de flesta vapers detta räcker.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Ingen kabel för laddning;

Det är nödvändigt att ta bort patronen från batteripaketet för laddning.

Fördelar

Kompakt storlek;

Ergonomisk design;

Batteri med hög kapacitet;

Snabb laddning;

Enkel kontroll;

Stort urval av förångare;

Justerbart blås;

Patron med stor volym.