Granskning av URBN 1500

Granskning av URBN 1500

Det är svårt att hitta en vaper som inte har provat salt nikotinbaserade vätskor. Du kan argumentera i timmar om deras smak, styrka, släcka nikotinhunger, men i alla fall är det nödvändigt att erkänna att de saltnikotinbaserade vätskorna är fast i världen av vaping och tar den sista platsen i den. För att förånga sådana vätskor är det nödvändigt att köpa POD-system eller slutna system, och under de senaste åren har engångsanordningar som kännetecknas av god autonomi och enkel användning blivit efterfrågade. Marknaden för dessa enheter expanderar ständigt och ganska välkända företag kommer in på den. Ett exempel på detta är det ryska företaget URBN, som är mycket välkänt för vapers för sina freebase- och saltnikotinvätskor. För inte så länge sedan presenterade företaget sin variant av URBN 1500, som säkert kommer att intressera många vapers.

Allmän information

URBN 1500 är ett kompakt POD-system för engångsbruk, utrustat med ett inbyggt batteri som är tillräckligt kraftfullt för sin storlek, som har en bra autonomi och fylls med de ursprungliga saltnikotinvätskorna. e-cigarette sweden Enhetens design är både originell och traditionell – en kompakt bar tillverkad av plast, med ett ergonomiskt platt munstycke, som är mycket lätt att använda. Tillverkaren kallade enheten för en långspelande vape, eftersom den är utformad för att ta emot minst 1500 puffar, och detta är en seriös applikation för autonomi. En positiv punkt är att för närvarande erbjuder 31 (!!!) originalsmaker av förfyllda vätskor gjorda med amerikanska och malaysiska smaker.

Förpackning

Vi måste hylla tillverkaren som ägnade mycket uppmärksamhet åt förpackningen av URBN 1500. Naturligtvis är varje enhet förpackad i en individuell förseglad påse, som fungerar som en garanti för att enheten inte har använts. Ganska intressant lådan är inte bara en standardlåda gjord av kartong, utan en ljus infällbar pennfodral, tack vare vilket POD-systemet ser original och dyrt ut.

Utseende och design

Vapers med erfarenhet måste ha provat eller ångat regelbundet rysktillverkade vätskor från företaget URBN. Utbudet av vätskor som produceras av detta företag är så omfattande att även den mest krävande vaper kommer att kunna hitta en smak som han kommer att gilla 100%. Med tanke på det faktum att många vape-företag, som länge specialiserat sig på produktion av vätskor, började producera sina enheter (kom bara ihåg Brusko), beslutade URBN också att prova sig i denna riktning, och vi kan med säkerhet säga mycket framgångsrikt, eftersom deras långspelande vapeURBN 1500 visade sig vara mycket intressant, praktisk och efterfrågad.

URBN 1500 har en ganska vanlig formfaktor – en liten stång med kvadratiskt tvärsnitt, men den är bekväm att använda. Dess storlek och vikt är ganska blygsam, så det tar inte mycket utrymme i fickan. Designers arbetade på härligheten hos enheten URBN 1500 blir ljusa, minnesvärda och varje smak har sin egen färgning, vilket lockar uppmärksamhet, så vaper med en sådan enhet kommer definitivt att märkas.

Det är intressant att tillverkaren bryr sig om miljön, eftersom enheten kan återvinnas. För att göra detta måste du ta isär det i tre huvudelement – aluminiumkroppen, plastpipen och bottenlocket, batteriet och sedan lägga dem i lämpliga behållare.

Tillverkaren kallade URBN 1500 en långspelande vape, eftersom den inbyggda batterikapaciteten på 960 mAh räcker för att få minst 1500 puffar. Du bör inte försöka öppna enheten och försöka ladda den själv, den är engångsbruk. Enheten aktiveras genom puffning och en ljus LED på botten tänds under aktivering.

Smaker och användningsområden

URBN 1500 är tillverkad enligt de bästa traditionerna för POD-system för engångsbruk, så det är ganska naturligt att den har en integrerad 6 ml patron, som är fylld med vätskor baserade på salt nikotinstyrka på 2% (20 mg/ml). I analogi med batteriet behöver du inte försöka fylla patronen, den är disponibel, utformad för 1500 puffar. Inbyggd förångare har ett motstånd på 1,6 ohm och är utformad för ett tätt cigarettbloss.

Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt de smaker som tillverkaren erbjuder i URBN 1500. För närvarande förklaras det 31 smaker, bland vilka även den mest krävande vaper kan hitta exakt vad han behöver, för förutom traditionell frukt (persika, blåbär, ananas) kan du hitta mer original, till exempel vit rysk eller karkade te.

Slutsatser och intryck

Vi kan med säkerhet säga att vaper som bestämmer sig för att köpa ett engångs-POD-system URBN 1500 garanteras att få ljusa och oförglömliga smaker, eftersom det inte är för ingenting att URBN-företaget anses vara en av ledarna på den ryska marknaden för tillgängliga vätskor. Det är värt att hylla utvecklarna, som lyckades släppa inte bara en vanlig engångsbruk, utan en riktigt värdig och intressant produkt som kan intressera både nybörjare och vapers med erfarenhet, och rökare som kämpar med en dålig vana.