Granskning av Ultroner Thor II

Granskning av Ultroner Thor II

Om du frågar en vaper vad han vet om företaget Ultroner, kommer ett sällsynt fan av läcker och doftande ånga att kunna berätta om chips från denna tillverkare. Men om du säger att Ultroner är ett partnerföretag för en så välkänd tillverkare somMODus, som specialiserat sig på produktion av exklusiva boxmods tillverkade av stabiliserat trä, kommer det automatiskt att respekteras av alla. Det bör sägas på en gång att produkterna Ultroner inte tillhör budgeten, de är utformade för kännare av skönhet i vape-tema, men företaget erbjuder framgångsrikt sina originalprodukter till vapers. En av nyheterna, som nyligen tillkännagavs, blev en boxmod Ultroner Thor II, som är gjord av stabwood, fungerar på olika typer av batterier och är utrustad med ett proprietärt kort DNA 75C från Evolv. Trots den ganska höga kostnaden kommer fans av dyra högkvalitativa mods att kunna uppskatta alla charmar på den här enheten till fullo.

Allmän information

Ultroner Thor II är en 21700/20700/18650 batteridriven boxmod utrustad med Evolvs högpresterande DNA 75C-kort och tillverkad av stabiliserat trä för ett unikt utseende. Möjligheten att använda en mängd olika batteriformat i kombination med DNA-kortet gör att vaper kan få ett komplett utbud av funktioner och autonomi på samma gång. e-cigg butik stockholm Enhetens maximala effekt är 75 watt, vilket är tillräckligt för att använda enspiraltankar eller droppar för maximal smaköverföring. Användningen av stubbved gör varje enhet unik, men tillverkaren erbjuder Thor II i fem grundfärger: svart, lila, grön, rödbrun och vitblå, men färgerna på stubbveden är ganska relativa.

Paketet

Du kan inte förvänta dig mirakel i lådan med Thor II, men tillverkaren försöker fortfarande överraska sin kund lite:

Ultroner Thor II box mod;

Adapter för batterier 18650;

En speciell trasa för avtorkning;

USB-kabel för laddning och blinkning;

Presentförpackning med märke;

Användarhandbok;

Garantikort.

Utseende och design

Innan vi pratar om stubbveden är det värt att ta en detaljerad titt på ergonomin hos Ultroner Thor II, och det är ganska intressant. Vi kan säga direkt att den här enheten inte bara är en stubwood med ett batteri och ett kretskort inuti, det är en mycket bekväm enhet, vars ergonomi företagets specialister arbetade i många dagar. Resultatet är en bekväm och ergonomisk enhet”, som sitter perfekt i handen. En ganska intressant lösning är ett halvöppet batterifack, som med de andra elementen ser ganska harmoniskt ut.

Ultroner Thor II har tillverkats av tre grundmaterial: metall, akryl och stabwood. Denna kombination är intressant eftersom resultatet är en unik komposition, som skiljer enheten bland analoger. Eldknappen är placerad på det avfasade hörnet på frontpanelen, och samtidigt är den gjord av metall, vilket är mycket bekvämt. Den trycker mjukt, med ett knappt hörbart klick. Det bör sägas att placeringen av knappen ” har en betydande fördel: du kan trycka på den med både pekfingret och tummen.

Modets kraft tillhandahålls av ett 21700/20700 eller 18650 batteri, förutsatt att du använder en speciell adapter. Effekten på 75 watt begränsas främst av kortet som är installerat i enheten. För att ladda batteriet har enheten en mikro-USB-kontakt som finns på frontpanelen under displayen. Landningsplattan för finfördelare är något förhöjd och utformad för landning av tankar eller droppare med en diameter upp till 25 mm, vilket är mer än tillräckligt för de flesta vapers.

Styrelsen, funktionalitet och driftsfunktioner

Du kan prata i timmar om prestandan hos DNA 75C från Evolv, för det är inte för ingenting som dessa brädor kallas deluxe, eftersom deras prestanda, stabilitet och kvalitet talar för sig själva. Ultroner-folket tänkte att en boxmod med ett enda batteri kommer att få mycket kraft från 75watt, men det är en riktig 75watt och inte en överskattad eller underskattad mängd.

Naturligtvis tillåter DNA 75C-kortet vaper att använda enheten i flera grundläggande lägen för varivatte, termisk kontroll och TCR. Minsta motstånd hos spolen, med vilken kortet fungerar 0,05 ohm. Närvaron av en liten färgdisplay gör att du kan få all nödvändig information för vaper om spolens motstånd, läge, spänning, ström och batterinivå. Det är säkert att säga att chipet som är installerat i Ultroner Thor II matchar enhetens övergripande stil som ingen annan.

Slutsatser och intryck

Ultroner Thor II är en ganska dyr enhet (stubwood i kombination med DNA-kort kan bara fysiskt inte kosta billigt), vilket kommer att glädja vapers inte bara med sitt utseende och ergonomi utan också med dess prestanda och stabilitet. Vi kan definitivt säga att den här enheten är för estetiker som inte bara vill få en elementär elektrisk krets, utan ett fullfjädrat konstverk.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Relativt högt pris;

Begränsning av den maximala diametern på finfördelaren 25 mm.

Fördelar

Unikt utseende;

Utmärkt ergonomi;

Mångsidighet hos batterier som används;

DNA 75C prestandakort;

Lätt att använda och konfigurera;

Möjlighet att uppdatera firmware;

Höga indikatorer för autonomi.