Granskning av ULTRONER EOS II 180W Box Mod av asMODus

Granskning av ULTRONER EOS II 180W Box Mod av asMODus

På vapingmarknaden tillverkas 90% av alla produkter i Kina, vilket inte är förvånande, eftersom det är i detta land du kan organisera produktionen, vilket kommer att ge maximal vinst. I det här fallet får vapers billiga enheter, ganska kvalitativ, produktiv och pålitlig. Men vi bör inte glömma de återstående 10% – det här är produkter som tillverkas i USA, Kanada och Europa. Naturligtvis är priset på sådana vape-enheter högre än de kinesiska, men vaper får en garanterad kvalitet, tydlig överensstämmelse med de deklarerade parametrarna, tillförlitlighet och prestanda.

En av tillverkarna av sådana enheter är asMODus, som har fått välförtjänt förtroende bland vapers runt om i världen. Företagets specialister arbetar ständigt för att presentera för användarna de ursprungliga enheterna, som inte har några analoger, så mycket ofta samarbetar asMODus med en ganska välkänd tillverkare Ultroner. elf bar sverige Ett av resultaten av den gemensamma utvecklingen av dessa företag är ULTRONER EOS II 180W Box Mod av asMODus den ursprungliga boxmod gjord av stabiliserat trä och utrustad med en effektiv styrelse.

Allmän information

ULTRONER EOS II 180W Box Mod från asMODus är en boxmod tillverkad i den klassiska formfaktorn, som arbetar från två batterier, utrustad med ett pålitligt högpresterande kort och färgpekskärm. En av funktionerna i denna enhet kan betraktas som det faktum att den är gjord av aluminium med insatser av stabiliserat trä, vilket gör att varje vaper kan få en unik mod. Användningen av en uppdaterad proprietär chipset i kombination med en stor pekskärm gör att du kan använda EOS II i de mest populära lägena och fortfarande vara säker på att allt kommer att fungera som det ska. Du kan köpa denna boxmod i tre färger blå, grön och lila, men det är svårt att säga vad dessa färger är, det är mer som nyanser, för på grund av detaljerna i stabiliserat trä har varje enhet en unik färgning.

Utrustning

Trots det faktum att EOS II är en ganska klassisk boxmod, och du inte bör förvänta dig något övernaturligt från det, lyckades asMODus-företaget fortfarande överraska vapers. Den märkta svarta lådan innehåller:

EOS II 180W box mod;

USB-kabel för laddning och firmwareuppdateringar;

Den ursprungliga sammetspåsen för att bära enheten;

Stabiliserat verktyg för trävård;

Garantikort;

Användarhandbok.

Utseende och design

Naturligtvis är huvudfunktionen i ULTRONER EOS II 180W Box Mod av asMODus användningen av stabiliserat trä eller stabwood för design av fodralet. Användningen av detta material i kombination med luftfartsaluminium gjorde det möjligt att få en unik enhet, vars pris uppenbarligen inte kommer att vara för skolbarn, men samtidigt kommer dess ägare att veta exakt färgen och mönstret kommer att vara unikt.

Om vi talar om formfaktor, vissa skeptiker kan säga att denna design är old-school, eftersom det är för enkelt och påstås irrelevant. Men i själva verket, rundade sidokanter är en win-win, eftersom enheten i denna stil sitter perfekt i handen, vilket ger utmärkt ergonomi. I det här fallet är vikten liten tack vare de material som används.

Trots sin kompakta storlek är box-mod utformad för installation av atomizers med diameter upp till 26 mm, vilket gör det möjligt för vaper att välja tank eller droppkammare utan några begränsningar.

Effekten på 180 watt tillhandahålls av två traditionella 18650-batterier, som installeras med hjälp av flipskyddet på den nedre änden av modet. Om det behövs kan batterierna laddas med mikro-USB-kontakten som finns under skärmen. Denna kontakt används också för att ladda ner skärmens färgscheman och uppdatera chipset-firmware.

Styrelsen, funktionalitet och driftsfunktioner

AsMODus har alltid glädjat vapers inte bara med den unika designen och utseendet på sina enheter, utan också med högpresterande, pålitliga och funktionella chipset. I EOS II finns en uppdaterad version av GX-180-UTC-chipset, som kan användas för att ställa in ett av de fyra lägena för varivatte, termisk kontroll, kurva och TFR. Minsta motstånd för spolen som kortet kan arbeta med är 0,1 ohm, vilket är tillräckligt för de flesta vapers.

En viktig egenskap hos denna boxmod är att den har en färgpekskärm, som är mycket lätt att arbeta och använda. Displayen är tillräckligt stor och informativ, så att vaper kan få all nödvändig information. Operationen är extremt enkel och intuitiv, vilket även en oerfaren vaper kommer att kunna hantera.

Slutsatser och intryck

ULTRONER EOS II 180W Box Mod från asMODus är en lyxig boxmod som kommer att uppskattas av vapers som inte bara bryr sig om funktionalitet utan också om hur deras enhet ser ut, dess prestanda och tillförlitlighet. Denna boxmod kommer inte bara att bli en enhet för att värma upp spiraler utan också ett fullfjädrat element i bilden av en modern självförsörjande vaper.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Relativt hög kostnad;

Batterifackets lock är lite löst;

Den officiella firmwareuppdateringen ändrar bara skärmbakgrunden, men ändrar inte funktionaliteten.

Fördelar

Unik design;

Ergonomi på en anständig nivå;

Möjlighet att arbeta med finfördelare upp till 26 mm;

Högpresterande kort;

Pekskärm färgdisplay;

Lätt att kontrollera och konfigurera.