Granskning av UltimaVape Scarlet RTA

Granskning av UltimaVape Scarlet RTA

Lång tid inga nyheter från Indonesien och idag kommer vi att ha en ny produkt från UltimaVape, som gav oss några intressanta tekniska lösningar. Och idag kommer jag att granska Scarlet” RTA.

Scarlet” RTA tank med möjlighet att använda både servad bas, och utbytbara förångare. Och här är utseendet på enheten, jämfört med den tekniska bakgrunden, som om den är från 2016.

Design.

Idag har vi en retrofest, eftersom den senaste recensionen var på en mycket liknande tank. Det känns som om det är modernt nu att göra enheter med design från två eller tre år sedan. Eller så är det modernt att anställa de värsta designers som finns. Vi kommer att överväga den här enheten endast från den tekniska sidan, för om utseendet kan jag bara inte säga ett enda positivt ord. geekvape Men det mest intressanta, varför den här enheten inte jämför med designen av andra enheter i företaget? Titta bara på dessa mästerverk!

Det verkar som om designerna fick sparken för ett för bra jobb, så vi har vad vi har. Det enda färgalternativet finns i stål.

Levereras med .

Scarlet RTA

Förångaradapter för utbytesförångare

Utbytbara förångare

Ersättningsskruvar och fingerings

Ersättningsglas

Skruvmejsel

Specifikationer.

Som jag redan berättat för dig är tankens funktion möjligheten att använda både servicebas och utbytbara förångare. Som standard fungerar tanken i servicerad atomizer-läge, men möjligheten att använda utbytbara förångare är ytterligare och mycket trevligt alternativ. När allt kommer omkring händer det ofta att du fångade en garykai och det finns helt enkelt ingen möjlighet eller tid att byta ut förångaren. Och i din väska” bara för det här fallet kommer du att ha ”adapter för förångare” och själva förångaren. Men jag missade inte heller det andra möjliga scenariot. Tanken kan användas av nybörjare på utbytbara förångare, och när nybörjare vänjer sig vid det och förstår om han behöver vaping i allmänhet kan han sätta en servicerad bas och träna sina färdigheter i Coilbuilder på den. Utbytbara förångare för 0,2 ohm, och av en slump passar även förångare från Tobeco Super Tank på den.

Tanken har ganska vanliga mått: höjd 60 mm, diameter 24 mm. Tankens volym är inte särskilt stor och är 2,5 ml. Men toppfyllningen plattar ut denna nackdel.  

Den betjänade basen är inte exakt bekväm ur en professionell spiralbyggares synvinkel. Den har två stolpar i var och en av vilka det finns ett inte särskilt stort hål. Klämskruvarna är slitsade och ger mig inte en mycket stark känsla av tillförlitlighet, men de gör sitt jobb. Basstorleken är tillräckligt liten och du kan inte sätta en fet lindning här, maximalt ”ndash; fuzzes.

Men bottenblåsningen, som ligger precis under spolarna” och avsmalnande bearbetning av kupolen påverkar smaköverföringen tillräckligt positivt. Men detta kan inte sägas om utbytbara förångare, eftersom förångaren är liten och också är en gruva samtidigt, och mikrospolen” inuti, och allt detta kombinerat ger inte särskilt bra, men tolerabel smakleverans.

Stiftet är guldpläterat, inte justerbart och sticker ut ganska bra, men det kan vara lite starkare.

Slutsatser

Först och främst ville ingenjörerna skapa en universell enhet och de lyckades, men inte perfekt. I konstruktionen av basen finns det några brister, men de sticker inte ut så mycket som designfel ”hellip; Tankens utseende var bara hemskt, gammalt och primitivt. Det finns inget behov av att gå längre, det finns bara en färglösning. Jag gillade inte heller implementeringen av finfördelaren” genom adaptern och utbytbara förångare. För att vara mer exakt är den svaga punkten här förångarna. Förra gången jag såg sådana förångare i nya enheter för ungefär 3 år sedan på min Melo-tank. Enligt min mening kunde något mer anständigt ha lagts in här. Annars, om du använder tanken på en användbar bas, det är inte dåligt. Möjligheten att använda en utbytbar förångare i min subjektiva åsikt passar bara nybörjare.

Fördelar och nackdelar

Fördelar med

Möjligheten att använda både servicebas och utbytbara förångare

Bra ”smaköverföring” med den servade basen

Bekväm toppladdning med anständig volym

Nackdelar

Inte exakt bekvämt för nybörjare underhållen bas.