Granskning av UDN U9/Eleaf iStick D engångspod

Granskning av UDN U9/Eleaf iStick D engångspod

Det har varit många skandaler om vaping på senare tid, relaterade till uppkomsten av dödliga sjukdomar i förångare. Många genomsnittliga medborgare trodde uppriktigt på dem, men de medicinska centra som är engagerade i behandling av sådana patienter, försöker att inte annonsera att döden kom som ett resultat av att dricka inte standardvätskor, utan blandningar baserade på marijuanaextrakt. Och tobaksbolagen, som anar att många inbitna rökare går över till ånga, genomför massiva anti-vaping-kampanjer. I vilket fall som helst växer antalet vapers ständigt, men inte alla är villiga att hantera att ställa in spiraler, lägga ner absorberande bomull, betjäna mechmods och squonks. Många nya vapers eller långvariga rökare vill snabbt mätta sina kroppar med nikotin bara genom att ta en puff. Det är för dem Eleaf Company har släppt en engångs e-cigarett iStick D Disposable Pod, som säljs på den ryska marknaden under namnet UDN U9. Det kan sägas med tre ord: enkelt, bekvämt, välsmakande.

Allmän information.

UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod är en kompakt elektronisk cigarett för engångsbruk med inbyggt batteri och en icke urtagbar patron, som redan är fylld med en vätska baserad på saltet nikotin. Utformningen av den nya enheten är så enkel och koncis som möjligt traditionell pinne eller termometer, som inte tar upp mer utrymme än en vanlig tändare. geekvape sverige Enheten tillhandahåller ingen laddning eller kontroll, den laddas initialt, fylls på och är utformad för engångsbruk, varefter den måste kasseras. Vapern kan välja mellan sju olika smaker. Köp UDN U9/Eleaf iStick D engångspod finns i två färger svart och gun metal.

Sats

Naturligtvis, att förvänta sig från denna enhet någon form av kombinationserbjudanden är bara dumt, eftersom det är en engångs e-cigarett. Därför, i en liten låda med en bild av smaken kan du bara hitta direkt UDN U9 / Eleaf iStick D Disposable Pod, förpackad i en förseglad påse och det är allt.

Utseende och design

Skeptiker och vapers med erfarenhet som använder droppar och mechmods kan säga att detta format av enheter inte är något annat än en leksak. Men de tar inte hänsyn till att inte alla vaper är redo att bära en ganska stor boxmod med en stor tank, och inte alla gillar stora moln. Med tanke på det faktum att för många vapers är viktigt att mätta kroppen med nikotin, är formatet av POD-system deras val, och UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod är bara en sådan enhet.

Det bör sägas direkt att Eleaf ursprungligen släppte iStick D Disposable Pod för den globala vape-marknaden, som döptes om till UDN U9 i Ryssland. Men skillnaden är bara i namnet, eftersom det är samma pinne. Om vi pratar om formfaktorn är det en traditionell miniatyrpinne eller termometer, som är mycket lätt att förlora även i fickan, eftersom dess dimensioner bara är – 104,5 * 21 * 7 mm.

Enhetens kropp är tillverkad av mjuk plast, tack vare vilken den väger väldigt lite – bara 17 gram. UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod har inga utsmyckningar på kroppen, men längst ner på enheten har dess namn och namnet på den vätska som den redan är fylld med.

Enheten körs på ett inbyggt 280 mAh-batteri, vilket (om du tror på tillverkaren) räcker för 300 puffar. Men om du tittar på saker realistiskt är det 250-280, och det är tillräckligt för många. Aktivering, naturligtvis, genom puffning, eftersom inga kontroller tillhandahålls.

Patron, smaker och användningsmönster

UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod är ursprungligen utformad för att användas en gång, så det finns inget behov av att försöka öppna den och fylla på din favoritvätska. En liknande situation med laddning av batteriet är att det inte är utformat för att användaren ska försöka ladda det på egen hand.

Trots att det inte finns någon patron i UDN U9/Eleaf iStick D Disposable Pod som sådan, har den en inbyggd förångare med 1,8 ohm motstånd på en vanlig spole. Reservoarvolymen är 1,5 ml, och detta är fullt tillräckligt för tillverkarens angivna antal puffar.

Patronen är förfylld med en vätska på salt nikotinstyrka på 3,5 och 5% (om omvandlas till de vanliga enheterna för vape, är det 35 mg / ml och 50 mg / ml). Tillverkaren erbjuder för närvarande sju smaker av vätskor, men nya smaker är möjliga. De smaker som för närvarande representeras är:

Cola Ice – Cola Ice;

Grape Cooler;

Lychee Ice;

Mango Cooler; Mango Cooler.

Mint Mint;

Tobak Tobak;

Vattenmelon-is; Vattenmelon-is.

Slutsatser och intryck

Tro inte att UDN U9/Eleaf iStick D engångspod är en enhet som inte kommer att vara efterfrågad. Den är perfekt för nybörjare som vill prova en e-cigarett för första gången. Till en låg kostnad kan den ersätta skrymmande enheter eller vara ett tillfälligt substitut om huvudenheten är död eller trasig. UDN U9/Eleaf iStick D engångspod kommer att vara intressant för dem som röker ibland. Vi får inte glömma bort rökare som vill sluta röka – vätskans styrka gör att du kan ersätta vanliga cigaretter och snabbt mätta rökarens kropp med nikotin.