Granskning av Twisted Messes Dang RDA

Granskning av Twisted Messes Dang RDA

Innovativ teknik och moderna idéer har inte lämnat vaping utan uppmärksamhet på senare tid; det finns fler och fler enheter med nästan artificiell intelligens, vilket förenklar driften av enheter så mycket som möjligt. Men det betyder inte att tillverkarna glömmer bort sådana klassiska enheter som tankar och droppar. Det är dropparna som har gett vapers stor smak och bulk i flera år, och ingen skräms av behovet av att pumpa ut dem efter tre till fem puffar. Många vapers känner till Twisted Messes, ett företag grundat av en av guruerna för coil-building, Kent Hill. Dropparna från denna tillverkare väcker alltid uppmärksamhet, och för att inte glömma bort företaget släpptes Twisted Messes Dang RDA, utvecklad tillsammans med granskaren Duane Roederer (Ohmboy). Även om droppen ser ganska standard ut, men dess inre värld kommer positivt att överraska fans av att experimentera med lindningar. Det är värt att hylla utvecklarna, som bestämde sig för att avvika från standarddesignen och erbjöd något nytt och originellt.

Allmän information

Twisted Messes Dang RDA är en drip atomizer för två eller en spiral, med lite okonventionellt pierless deck och top side airflow som gör att du får bra smak och full kropp. Designen av droppet är ganska lakonisk och lite stram, men många vapers kommer att gilla det. innokin sverige Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt basen, gjord i form av ett rackfritt däck, utformat för att installera två eller en fettspiral, och monteringssystemet är mycket originellt och icke-standardiserat. Användning av toppblåsning är inte nytt, men tack vare det kommer vaper att få utmärkt smak och fullhet.

Kit

Man kan inte säga att Twisted Messes packade den nya vape på något speciellt sätt; snarare är det ett ganska standardpaket, vilket inte är överraskande och ovanligt. I lådan väntar vapern:

Dang RDA droppatomisator;

T-formad skruvmejsel;

Ersättnings fingerings;

Ersättningsskruvar;

Squonk-stift;

Användarhandbok.

Utseende och design

Vapers som har stött på Twisted Messes-produkter vet mycket väl att dess enheter inte kännetecknas av original design och icke-standardiserat utseende. De är gjorda i en strikt, lakonisk design, som väcker uppmärksamhet, eftersom inte alla vaper gillar färgade droppar med ljusa logotyper eller inskriptioner. Twisted Messes Dang RDA är inte ett undantag eftersom det ser enkelt ut, men samtidigt väldigt snyggt och vackert.

Droppens sätesdiameter är 24mm, så den kommer att se logiskt ut på de flesta boxmods och mechs. Dropptypen, som droppen är färdig med, 810: e bezoring dubbelförening, som med rätta kan kallas den enda dekorationen, och om vaper har en önskan kan den ersättas med någon annan från hans samling.

Bas, blåsning och särdrag vid användning

Det är helt naturligt att vapers förväntar sig något ovanligt från Twisted Messes-produkter, särskilt med avseende på spiralinstallationssystemet. Och Dang RDA kommer inte att göra dem besvikna, eftersom det gemensamma arbetet med Kent Hill och Duane Roederer (Ohmboy) tydligt kan kännas bara genom att ta bort droppens kupol. Beslutet att använda en stamlös bas med praktiskt taget inga begränsningar för spiralernas storlek är ganska logiskt, eftersom just denna droppe gör att du ständigt kan experimentera med lindningar.

Däcket är ganska originellt och har formen av två klämelement som skruvas fast på sidan med två skruvar som är placerade mitt emot varandra. En viktig egenskap hos denna bas är att tryckplattorna är gjorda av keramik, och kontakten uppnås genom de två centrala stolparna + och -. När du installerar spiralerna trycks två ben på en gång, så kontakten mellan spolen och stolparna blir jämn. Beroende på vaperens preferenser kan du använda fatbuilds (det finns tillräckligt med utrymme), antingen två eller en.

På grund av utformningen av däcket i basen av Twisted Messes Dang RDA finns det inte mycket utrymme för wad, och badkaret är tillräckligt litet. Men det finns en traditionell squonk-stift i satsen, vilket gör att du kan använda droppen på lämpliga enheter.

Inte mindre intressant i Twisted Messes Dang RDA är blowback, som är vertex-sida. Det finns två rader med små hål i kjolen, och en räfflad topplock (för enkel rotation) har ett hål som också har två nivåer, tack vare vilket du kan täcka en rad hål i kjolen, använda båda eller plocka upp ett mellanliggande alternativ.

Slutsatser och intryck

Vi kan med säkerhet säga att Twisted Messes Dang RDA skapades av coilbuilders och för coilbuilders, eftersom möjligheten att experimentera erbjuds väldigt mycket. På grund av den ursprungliga utformningen av basen kan du använda de mest originella och icke-standardiserade lindningarna, och den sfäriska behandlingen av kupolen och toppblåsningen gör att du får en fantastisk smak och bulk.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Liten behållare;

Måste experimentera för att veta exakt hur höga spiralerna ska vara för att få god smak.

Fördelar

Strikt och koncis design;

Den ursprungliga basen för installation av spiraler;

Möjlighet att använda en eller två spiraler;

Möjligheten att installera feta skämt;

Bekväm justering av blåsning;

Utmärkt smak och bulk.