Granskning av Tugboat XXL

Granskning av Tugboat XXL

Många har förmodligen märkt att rökare med vanliga cigaretter är mindre och mindre vanliga på gatan. Men det finns fler och fler fans av tobaksvärmesystem och e-cigarettanvändare. En sådan popularitet hos moderna enheter kan förklaras ganska enkelt och det är möjligt att tillfredsställa nikotinhunger och samtidigt få en ljus rik smak. Det är intressant att bland älskarna av utsökt och smakrik ånga kan du allt oftare hitta fans av POD-system för engångsbruk, som kännetecknas av användarvänlighet, rik smak och praktiska egenskaper. Många vapers föredrar vapes för engångsbruk som är utformade för en ganska anständig autonomi, så enheter i Tugboat XXL-serien som kan behaga med en lång batteritid är särskilt efterfrågade.

Allmän information

Tugboat XXL engångs e-cigarett av medelstorlek, utrustad med ett ganska kraftfullt inbyggt batteri, fylld med en vätska baserad på saltet nikotin och är utformad för 2500 puffar. Enheten är gjord som en ganska kompakt bar med rundade kanter, vilket gör den lätt att använda och tar inte upp mycket utrymme i fickan. onlinebutiken med e-cigaretter För en anständig autonomi är ansvarig inbyggt batteri, och för att göra enheten så lätt att använda som möjligt, den aktiveras när du drar och inte kräver laddning och tankning. Den integrerade patronen är fylld med en högkvalitativ nikotinsaltbaserad vätska så att vapers snabbt kan släcka sina nikotinbehov och njuta av en av de tio originalsmakerna.

Förpackning

Tugboat XXL är förpackad ganska standard, förutom den traditionella kartongen placeras enheten i en förseglad påse, vilket är en garanti för att enheten inte har använts tidigare. Vaper kan köpa Tugboat XXL som en enda enhet, liksom ett paket med 10, så att du kan få en ganska lång leverans av din favoritsmak.

Utseende och design

Om en vaper började vapa 2017-2018 var han förmodligen tvungen att välja mellan ett ganska litet utbud av vape-enheter, och tillverkarna var fortfarande lite kända för någon. Det var vid den tiden som de första tankarna, dropparna och mechmods från det kinesiska företaget Tugboat började dyka upp, som inte grep stjärnor från himlen, men kunde glädja vapers med ganska god smak och bekvämlighet. Gradvis började företaget dra sig tillbaka från marknaden och försökte inte riktigt konkurrera med mer kända varumärken. Men efter uppkomsten av vätskor baserade på saltnikotin återupplivades företaget – det började specialisera sig på produktion av elektroniska cigaretter för engångsbruk, bland vilka den speciella efterfrågan bland vapers är Tugboat XXL.

Designen på Tugboat XXL kan inte kallas alltför originell eller icke-standard, det är en traditionell enhet med ett fyrkantigt tvärsnitt och rundade kanter, så den är lätt att använda och har anständig ergonomi. Enheten är ganska kompakt 105*19*18 mm, så i fickan när du bär den kommer den inte att vara i vägen. Kroppen är inte gjord i monokrom stil, men med de ursprungliga ritningarna, som motsvarar smaken av vätskan i den integrerade patronen.

Tugboat XXL är utrustad med ett inbyggt 1000 mAh-batteri som räcker för att få cirka 2500 puffar. Batteriet är redan laddat och det finns inget behov av att ladda det själv genom att först demontera enheten (det här är inte säkert). Det är viktigt att komma ihåg att detta POD-system är disponibelt, så det är inte nödvändigt att försöka använda det i flera månader, periodiskt laddning och laddning. Enheten aktiveras genom puffning, under vilken lysdioden på den nedre änden tänds.

Patronen, smaker och användningsområden

Detta engångs-POD-system är tillverkat i det traditionella formatet för sådana enheter med en inbyggd 6,5 ml patron, vilket kommer att räcka för att få 2500 puffar. Det är värt att säga att antalet 2500 puffar är ganska villkorligt, angivet av tillverkaren, men i praktiken kan antalet variera något uppåt eller nedåt. Patronen är fylld med en vätska baserad på saltnikotin, så du kan släcka nikotinhungern för bokstavligen tre till fem puffar.

Tillverkaren erbjuder för närvarande 10 olika smaker, bland vilka vaper kan hitta både traditionella smaker och originalblandningar. Vapern har följande smaker till sitt förfogande:

Jordgubb Vattenmelon

Frodig is

Blå Raz

Sval mint

Grape Ice

Röd energi

Mango Guava

Grönt äpple

Citron Druvfrukt

Cola Is

Slutsats och intryck

Tugboat XXL är en traditionell vape som kan glädja även den erfarna vaper inte bara med sin smak utan också med en mycket anständig batteritid. Om en vaper letar efter en kompakt enhet som troget kommer att njuta av den intensiva smaken i fem till sju dagar, bör du definitivt köpa Tugboat XXL.