Granskning av THC Elite Pro MTL RTA; Fördelar och nackdelar

Granskning av THC Elite Pro MTL RTA; Fördelar och nackdelar

För många vapers är vaping inte förknippat med stora moln som gör det lätt att känna igen en vaper på gatan, utan med en lugn förångning av en tank eller ett dropp utformat för en tät cigarettpuff. Det är svårt att förklara vapers kärlek till MTL-puff, oavsett om det är ett minne av de tider då de rökte (de flesta vapers tidigare är inveterade rökare), eller ett slags meditation, men faktum kvarstår att cigaretterna ständigt efterfrågas. Därför är det logiskt att tillverkarna försöker behaga vaper med nya enheter på en regelbunden basis. Företaget Thunderhead Skapelser flera gånger presenterade MTL-tankar, som lineup beslutades att lägga till en ny atomizer THC Elite Pro MTL RTA, kan positivt överraska vapers.

Allmän information

THC Elite Pro MTL RTA är en liten atomizer avsedd för single coil installation, designad för den tighta cigarettpuffen, uppnådd genom att ändra jitter och justera luften i tankens bas. voopoo sverige Tanken är gjord både strikt och aggressiv på samma gång, eftersom dess linjer är ganska styva och lockar vapers uppmärksamhet. Liksom alla cigaretter är denna tank konstruerad för installation av en spiral. En intressant, men inte ny, lösning är möjligheten att installera en av de sju strålarna med hål med olika diametrar och justera luftflödet, genom vilket vaper kommer att kunna välja den bästa dragningen. Du kan köpa THC Elite Pro MTL RTA i fem färger gun metal, svart, stål, silver-svart och guld.

Utrustning

Det är svårt att hänvisa denna tank till ganska standard, så de är utrustade på ett mycket intressant och rikt sätt. I det märkta metallröret, varav en del kan användas som stativ, kan du hitta:

Atomizer THC Elite MTL RTA (Pro);

Rör av metall;

Stativ med sju jetstrålar;

Extra droppspets av 510-typ;

Ersättningsglas;

Reservskruvar;

Ersättningsfingrar;

Två sexkanter;

Två förlindade MTL Fused Clapton Coils;

Certifikat;

Garantikort;

Användarhandbok.

Utseende och design

Thunderhead Creations eller THC är mest kända för sina tankar och mechmods i Tauren-serien, som är anmärkningsvärda för sin praktiska funktion och goda smakleverans. Det är intressant att företaget specialiserar sig på produktion av tankar snarare än submods eller Pod-system, även om sådana kompakta enheter finns i företagets sortiment. Beslutar att behaga fans av snäva cigarettpuffar, släppte företaget THC Elite Pro MTL RTA en ganska intressant tank, under kupolen som tillverkaren har gömt många överraskningar. Det är värt att nämna att företaget samtidigt introducerade två tankar – THC Elite Pro MTL RTA och THC Elite Lite MTL RTA, som är mycket lika varandra.

THC Elite Pro MTL RTA är tillverkad i den traditionella för detta företags enhetsstil – lite strikt, lite vågad, lite aggressiv, med ganska distinkta linjer. Naturligtvis finns det en traditionell företagslogotyp på metallkolven, men den ser inte prickig ut utan kompletterar helt enkelt designen. Skåror i tankens botten och på locket ger en viss touch av brutalitet till den övergripande stilen, vilket förenklar processen att slå på och stänga av tanken. Tankens diameter är 22 mm, så den kommer att se bra ut på nästan vilken boxmod som helst.

Beroende på vad du föredrar kan THC Elite Pro MTL RTA utrustas med antingen ett standard 2 ml glas eller ett 4 ml bubbelglas. Tanken kröns av den traditionella droppspetsen av 510-typ, och det finns ytterligare en förlängd, tvådelad droppspets i satsen.

Bas, blåsning och användningsfunktioner

Det är ganska logiskt och naturligt att THC Elite Pro MTL RTA är konstruerad för installation av en spiral. För installation har du två stativ som är ocentrerade och utformade för horisontell installation av spiralen med sexkantiga skruvar fixering ovanifrån.

För stuvning av den absorberande bomullen finns det ganska stora skärningar, där du kan lägga mycket absorberande bomull, eftersom tanken har en design GTA.

Direkt under spolen finns ett hål där en av de åtta strålarna är skruvad in, tack vare vilken vaper kommer att kunna välja det bästa för honom variant av dragningen.

Satsen innehåller munstycken med hål med diameter 0,8/1,0/1,2/1,5/1,8/2,0 mm, samt munstycken 7*1,0 mm och 37*0,35 mm.  

Justering av blåsning görs genom att vrida ringen vid tankens botten i 180 och 270 grader, som har tre alternativ för hål med olika diametrar.

Tankfyllning sker traditionellt genom att skruva av topplocket och fylla på 2 eller 4 ml vätska beroende på det installerade glaset.

Slutsatser och intryck

THC Elite Pro MTL RTA är en ganska intressant och kontroversiell tank, jämfört med cigaretter som har släppts nyligen har den en mer komplex design, men tack vare den kan du ställa in den mest exakta puffen, och detta kan inte annat än glädja sig. I vilket fall som helst kommer vaper att få en praktisk tank som gör att du kan få en riktigt fullfjädrad MTL-puff.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

För att byta ut jiggen måste du ta bort helixen eller åtminstone böja upp den;

För att få önskad dragnivå måste du experimentera mycket med tankens inställningar.

Fördelar

Strikt design;

Diametern på 22 mm;

Snygg design;

Rik utrustning;

510-typ droppspets;

Enkel installation av spolen;

Enkel ullförpackning;

Sju munstycken med hål av olika diametrar;

Traditionell blåskontroll genom att vrida en ring vid tankens botten.