Granskning av Teslacigs TPS POD

Granskning av Teslacigs TPS POD

Trots det faktum att ett av de mest populära formaten för enheter bland vapers på senare tid är sub-mods, många fans av saltnikotinbaserade vätskor mer som de traditionella POD-systemen. Naturligtvis finns det ett antal klagomål till POD-system relaterade till bristen på kraftkontroll, blåsning, autonomi, men tillverkare arbetar ständigt med det. Ett utmärkt exempel är Teslacigs, som bestämde sig för att lösa problemet med att styra enheten med Bluetooth. Detta är en av funktionerna i den nya enheten Teslacigs TPS POD, som definitivt kommer att intressera många vapers som letar efter något nytt, intressant och originellt. Det är verkligen inte en revolution, men det finns inte många liknande POD-system på marknaden, så vapers kan vara säkra på att en sådan enhet är bekväm och praktisk.

Översikt

Teslacigs TPS POD är ett kompakt POD-system som körs på ett inbyggt batteri med medelhög kapacitet, utformat för att använda utbytbara patroner, med möjlighet att ansluta till en smartphone via Bluetooth och styra med den. Enheten ser mycket enkel och ganska traditionell liten pinne med bra ergonomi. Enheten använder utbytbara patroner med inbyggda förångare med hög motståndskraft för förångningsvätska baserad på salt nikotin. voopoo argus xt Det speciella med POD-systemet är att genom att installera en speciell applikation på din smartphone kan vaper kontrollera spänning, LED-färger samt få statistik över vaping. Teslacigs TPS POD finns i fem färger – svart, silver, blå, röd och lila.

Kit

Förvänta dig från ett ganska traditionellt POD-system något speciellt eller icke-standard är inte nödvändigt, eftersom det trivs med sitt arbete, men inte med vad som finns i lådan. Och i lådan kommer vaper att hitta:

TPS mod batteripaket;

Två avtagbara 1,4 ohm patroner (en förinstallerad);

USB-laddningskabel;

Garantikort;

Användarhandbok.

TPS mod batteripaket

Antalet POD-system på vape-marknaden växer ständigt, och det är svårt att överraska en vaper med något standard och traditionellt. Därför är det faktum att utvecklarna av Teslacigs TPS POD bestämde sig för att överraska vapers med fyllning och funktionalitet i ett enkelt POD-system vid första anblicken ganska logiskt och förutsägbart.

Teslacigs TPS POD ser ganska standard ut – en klassisk pinne eller termometer med liten storlek – 20 * 11,4 * 115 mm, så du kommer inte att ha några problem med att bära den. Kroppen är tillverkad av aluminiumlegering, så enhetens vikt är också positivt överraskad, tillsammans med en fylld patron väger enheten mindre än 30 gram.

Teslacigs TPS POD drivs av inbyggt 350 mAh batteri (vissa kanske säger inte tillräckligt, men du måste ta hänsyn till enhetens storlek). Batteriet laddas av den traditionella mikro-USB-kontakten som finns på enhetens nedre ände med 0,3A ström.

Huvudfunktionen i Teslacigs TPS POD är en inbyggd Bluetooth-modul med vilken enheten ansluter till din smartphone. Tillverkaren erbjuder dig att ladda ner applikationen, utformad speciellt för den här enheten, och att öka funktionaliteten hos ett enkelt POD-system med flera storleksordningar.

I applikationen kan förångaren ändra spänningen som appliceras på förångaren inom 3,3-3,7 volt, kontrollera batterinivån, ändra indikatorns bakgrundsbelysning och få fullständig statistik om förångning under en vald tidsperiod. Du kan ärligt säga bekvämt och ovanligt.

TPS POD-patron

Teslacigs TPS POD är en mycket kompakt enhet, så det är ganska logiskt att utvecklarna av företaget beslutade att utrusta den med avtagbara patroner istället för förångare. Patronen hålls i batteripaketet med de traditionella magnetiska kontakterna.

För närvarande är patronen endast tillgänglig i en version med rostfritt stålspole med 1,4 Ohm motstånd. Patronens utformning är sådan att förångaren kommer att få en bra smaköverföring på grund av att förångarens coil blåses från botten. Blåsningskontroll tillhandahålls inte, eftersom enheten ursprungligen är utformad för en måttligt tät cigarettpuff.

Patronen är väldigt lätt att fylla på, du måste ta ut den ur batterilådan, vända den upp och ner, öppna två hål och häll 1,5 ml vätska i behållaren. Det rekommenderas att köpa ytterligare en flaska med en tunn metallpip (det kostar ett öre) eftersom påfyllningshålet är mycket litet i diameter.

Slutsatser och intryck

Om du betraktar Teslacigs TPS POD som ett standard POD-system, är det osannolikt att det lockar uppmärksamhet – det är inget annat än en standardtermometer, men om du tar hänsyn till dess funktion för anslutning till smartphone och fjärrkontroll, är enheten mycket intressant och funktionell. Många vapers som vill ha något intressant och något icke-standard, den här enheten kommer att uppskattas.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Svag laddningsström;

Brist på justering av blåsning;

Endast ett patronmotstånd.

Fördelar och nackdelar

Kompakt storlek;

Stort urval av färger;

Utmärkt ergonomi;

Enkel påfyllning;

Tät passform;

Styrning via smartphone;

Justerbar spänning;

Bra smaköverföring.