Granskning av Teslacigs T-REX Pod-kit

Granskning av Teslacigs T-REX Pod-kit

Efter att tillverkare introducerade sub-mods till vape-marknaden växte deras popularitet så mycket att företag inte bara började massproducera dem utan också investerade mycket pengar i utvecklingen av nya enheter i detta format. Knappast någon skulle hävda att sub-mods idag ersätter kraftfulla box-mods, tankar och dropppinnar i stora mängder. Det är svårt att hitta en vape-tillverkare som inte har sub-mods i sitt produktsortiment. Teslacigs-företaget har glädjande vapers med sådana enheter många gånger, men nyheten som kom ut ur labbet nyligen – T-REX Pod-kit – har med rätta samlat det bästa som kan vara i detta format. Genom att köpa Teslacigs T-REX Pod-kit får vaper inte bara en sub-mod, utan en riktig allroundare som kommer att glädja även de strängaste skeptikerna.

Allmän information

Teslacigs T-REX Pod kit är en medelstor pod mod designad för att fungera med 21700/20700/18650 batterier som körs på ett Hyber chip och är designad för att använda T-P serie vaporizers och RBA bas. Enhetens design är ganska enkel, men dess ergonomi är på högsta nivå. vaporizer sverige Tack vare möjligheten att installera 21700-batteri kan du få utmärkt autonomi, och användningen av chipset Hyber-chip gör att du kan använda enheten i varivatt-läge. Beroende på förångarens preferenser är det möjligt att använda en av de fem typerna av förångare, en servicebas eller en adapter för att installera en förångare med 510-kontakt. Teslacigs T-REX Pod kit finns i fem färger – svart, Gunmetal, röd, brun och grön.

Kit

Vi kan inte säga att den nya moden är dåligt packad, snarare standard, även om jag önskar att tillverkaren hade utrustat sådana enheter med 510 mm adapter och användbar bas. I vilket fall som helst, i lådan får vaper:

T-REX Mod batteripaket;

T-REX Pod;

T-P5 Mesh16ohm DL-spole;

T-P4 Mesh3ohm DL Coil förångare;

Adapter för användning av 18650-batterier;

USB typ-C-kabel;

Garantikort;

Användarhandbok.

T-REX Mod batteripaket

Teslacigs Company har redan tänds många gånger med POD-system och sub-mods, och alla enheter av sådant format är populära eftersom utvecklarna av företaget gör allt för att sådana enheter ska vara så praktiska och praktiska att använda som möjligt. Med hänsyn till det faktum att det finns vissa klagomål om vissa enheter av sådant format, släppt av Teslacigs, beslutades det att släppa något nytt och på något sätt perfekt T-REX Pod-kit.

Teslacigs T-REX Pod-kit ser väldigt enkelt ut, traditionell parallellpiped med rundade kanter på ena sidan, och mycket anständigt, snyggt och vackert på den andra. Det är svårt att kalla enheten miniatyr, eftersom dess dimensioner är 125 * 35,* 25,3 mm och vikten är 100 gram, men med hänsyn till de använda batteristorlekarna faller allt på sin plats. Kroppen är tillverkad av zinklegering med inläggningar av plast, och är dekorerad pod-mod i diskreta färger.

Den maximala effekten på 95 watt i Teslacigs T-REX Pod-kit kan tillhandahållas av ett 21700/20700/18650 batteri (det sista är installerat med en adapter), så du kan få en mycket bra autonomi. Batteriet installeras från botten under det gångjärnsförsedda locket. Om det behövs kan du ladda batteriet med USB Type-C-kontakten, som sitter på undersidan, strömstyrka 1,2A.

Hyber chip som ger vaper inte bara ett fullt skydd kit men också förmågan att använda enheten i varivatt är en viktig funktion i Teslacigs T-REX Pod kit, bypass och DIY lägen. Effektjusteringen görs med hjälp av eldknappen, gjord i form av ett litet hjul, genom att trycka på vilket är aktiverat.

Enheten är utrustad med en liten färgdisplay, där du kan hitta en standarduppsättning information om enhetens funktion (det är värt att säga att Teslacigs använder ganska lakoniska skärmar på alla sina enheter).

T-REX Pod-patron

Teslacigs T-REX Pod-kit använder en ganska intressant och praktisk patron utformad för att fungera med utbytbara förångare. Patronen hålls i batteripaketet på det nu välbekanta sättet av magneter.

Speciellt för Teslacigs T-REX Pod-kit utvecklade företaget förångarna i T-P-serien, som för närvarande finns i fem namn. Satsen levereras med två T-P4 Mesh 0.3ohm DL Coil och T-P5 Mesh 0.16ohm DL Coil förångare båda på mesh, så inga smak- eller bulkproblem. Om du vill kan du använda en servicebas, som du måste köpa separat.

Den positiva punkten är att enheten ger blåsjustering, implementerad med ett litet hjul med hål, genom att vrida vilket vaper kommer att kunna ställa in den optimala varianten av puff.

Ganska intressant har tillverkaren implementerat ett system för att fylla patronen. För att fylla patronen måste du trycka på droppspetsen, vrida den 90 grader, öppna locket och häll 6,5 ml vätska i det lilla hålet.

Slutsatser och intryck

Det är värt att säga att utvecklarna av Teslacigs gjorde ett bra jobb, eftersom de flesta kommentarer och klagomål från vapers beaktades när de utvecklade T-REX Pod-satsen. Vaparen som bestämde sig för att köpa Teslacigs T-REX Pod-kit kommer att få en produktiv enhet, med förmågan att välja typ av batteri, förångare, justerbar blåsning – allt som de flesta fans av utsökt och smakfull ånga behöver.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Med konstant slitage i fickan skiftar justeringshjulet och du måste ställa in strömmen igen;

Relativt svag laddningsström.

Fördelar

Original design;

21700/20700/18650 avtagbart batteri;

USB typ-C laddning;

Högpresterande chipset;

Ovanlig kontroll med ratten;

Färgskärm;

Stor kassettkapacitet;

Enkel påfyllning;

Stort urval av förångare och RBA-bas;

Barnsäker;

Justerbar blåsning.