Granskning av Teslacigs Shinyo TC Kit

Granskning av Teslacigs Shinyo TC Kit

Trots det faktum att vape-marknaden nyligen har översvämmats med POD- och AIO-system upphör inte traditionella boxmods med tankar och droppar att vara relevanta. Naturligtvis minskar antalet nya box-mods katastrofalt av flera skäl för många redan uppfunna och svåra att överraska vaper, liksom för att fler och fler användare föredrar POD-system. Men det betyder inte att tillverkare har slutat släppa något nytt. Företaget Teslacigs är välkänt i vaping-kretsar eftersom många av dess produkter har sålts framgångsrikt i flera år, och (enligt vapers som använder sådana enheter) fungerar de som urverk. Efter den triumferande marschen i Invader- och Steampunk-serierna beslutade företagets specialister att ändra vektorn för sitt arbete genom att erbjuda användarna Shinyo TC Kit. Detta startpaket är intressant eftersom istället för tråkig monokrom skärm har den här enheten stor skärm med två tum diagonal, har dussintals inställningar och samtidigt fungerar den stabilt.

Allmän information

Teslacigs Shinyo TC Kit är ett startpaket som består av en Shinyo boxmod designad för att använda två batterier, utrustad med en stor färgdisplay och ett multifunktionskort och en Tind Tank förångningsatomisator. vaporesso sverige Teslacigs bestämde sig för att avsevärt ändra designen av boxmods, och den här modellen är en direkt bekräftelse på det. Med hjälp av det uppdaterade kortet och den stora pekskärmen kan vaper konfigurera enheten mest bekvämt beroende på hans preferenser. Tind Tank är inte ny från företaget, men tanken har bevisat sig på den positiva sidan på grund av det enkla underhållet, god smakleverans och bulk. Du kan köpa Teslacigs Shinyo TC Kit i fyra färger blå, stål, grå och grön.

Startpaket

I de flesta fall är startpaket med atomizers på förångare inte särskilt utrustade, men detta faktum är osannolikt att skrämma någon, eftersom satsen har allt för att använda satsen omedelbart efter köpet. I den märkta lådan hittar vaper:

Shinyo box mod;

Tind Tank-förångare med förinstallerad TS-X3 Coil 0,18 ohm förångare på gallret;

Ersättningsförångare TS-X3 Coil 0,18 ohm nät;

Ersättningsglas;

Ersättning Eringes;

USB-kabel för laddning och blinkning;

Två användarhandböcker.

Shinyo Box Mod

Många vapers, som tittar på Shinyo box mod, kanske inte ens tror att denna box mod släpptes av Teslacigs företag, men det skiljer sig mycket från serien som släpptes tidigare (kom bara ihåg Steampunk eller Invader). Och det skiljer sig inte bara i sin fyllning utan också i utseende. Den nya moden har en något rundad form med rundade kanter och hörn, tack vare vilken enhetens ergonomi är utmärkt. En ytterligare pluspunkt är de räfflade insatserna på enhetens sidoytor, som inte låter enheten glida, även om dina händer är våta.

Den maximala effekten för Shinyo box mod är 213 watt och den tillhandahålls av två traditionella batterier 18650. För att installera batterierna finns ett lock med magneter som håller det säkert på plats. Batteriet kan laddas med hjälp av mikro-USB-kontakten som finns under displayen med 1,5A ström.

Landningsplattan för finfördelaren är utformad för tankar och droppar upp till 28 mm i diameter, så det kommer inte att finnas några problem med valet. Brandknappen är inte vertikal som i många mods, utan i en liten vinkel (mycket lik platsen för Tesla Nano-knappen).

En viktig egenskap hos Shinyo box mod är att den, till skillnad från andra Teslacigs, är utrustad med en stor färgskärm. Displayens diagonal är två tum, så du kan hitta mycket användbar och inte så användbar information på den, från driftkraften till en grafisk visning av batterinivån.

Det fina är att användaren kan uppdatera gränssnitt, språk och systemfunktioner på den officiella webbplatsen. Förresten, det ryska språket är också tillgängligt. Om vi pratar om funktionalitet är det ganska standard Varivatte, termisk kontroll och förvärmning.

Tind Tank Atomizer

Att säga att Tind Tank-förstärkare är något innovativt eller supernytt är omöjligt, eftersom det i princip är en bra medelklassförstärkare. Men om en vaper vill få en bra balans mellan smak och vape kan han säkert använda den kompletta tanken. Tankens volym är i genomsnitt 4,5 ml, men för de flesta vapers kommer detta att vara tillräckligt.

Tind Tank fungerar med TS-X3 Coil förångare med 0,18 ohm motstånd. Förångarna är tillräckligt intressanta, så att du kan få en bra smak och bulk, speciellt om du röker vid den rekommenderade effekten på 70-80 watt.

Tind Tank fyllning kommer inte att orsaka några frågor bara skruva av topplocket med droppspetsen, som inte brinner, och du kan komma åt de två ganska stora påfyllningshålen. Blowdown är botten, justerbar med en ring.

Slutsatser och intryck

Vi kan ärligt säga att Teslacigs Shinyo TC Kit skiljer sig avsevärt från vad företaget har producerat tidigare, och till det bättre. Vapern kommer att få en ganska lättanvänd, pålitlig och produktiv boxmod med en packad och välsmakande tank, och detta startpaket passar både nybörjaren och användaren med erfarenhet.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Endast en typ av förångare;

Den övre änden blir repad med frekventa förändringar av atomizers;

Lite lek med batteriluckan.

Fördelar

Den ursprungliga designen;

Ergonomisk form;

Möjlighet att använda tankar och dribblers med tillräckligt stor diameter;

Stor informativ färgdisplay;

Möjlighet att uppdatera firmware;

Stöd för det ryska språket;

Enkel kontroll och konfiguration;

Utmärkt smak och bulk.