Granskning av Teslacigs Punk Mini pod

Granskning av Teslacigs Punk Mini pod

POD-system har inte förvånat någon på länge, eftersom en riktig vaper har dem i sin arsenal, och vanligtvis i flera versioner. Många vapers använder gärna sådana enheter för att ta dem med sig eller bara bestämde sig för att byta till saltnikotinbaserade vätskor. Det är därför tillverkarna ägnar stor uppmärksamhet inte bara åt funktionaliteten utan också åt enheternas utseende. Det är svårt att hitta en vaper som inte är bekant med Punk-serien från Teslacigs, som har blivit nästan legendarisk och på något sätt exemplarisk. Utvecklarna av företaget bestämde sig för att fortsätta denna legendariska serie och släppte Teslacigs Punk Mini pod, ett kompakt POD-system som är anmärkningsvärt för sin användarvänlighet och originalutseende. Trots det faktum att många vapers som tittar på Teslacigs Punk Mini pod omedelbart kommer ihåg liknande produkter från andra tillverkare, kommer detta POD-system definitivt att tilltala fans av Teslacigs produkter och stil-punkstil.

Allmänna uppgifter

Teslacigs Punk Mini pod är ett kompakt POD-system utrustat med ett batteri med medel kapacitet, tillverkat i ett speciellt utformat fodral och arbetar med avtagbara patroner med en inbyggd förångare. Företagets designers bestämde sig för att använda den populära formfaktorn för POD-system, som många vapers gillar liten rektangel. vaping sverige Designen kan inte misslyckas med att behaga, eftersom det är en traditionell steampunk, bekant för många fans av Teslacigs produkter. Enheten fungerar på avtagbara patroner med ett inbyggt värmeelement, utformat för användning av vätskor baserade på salt nikotin. Teslacigs Punk Mini pod finns i fyra traditionella färger svart, forntida brons, forntida cooper och stål.

Kit

Om en vaper förväntar sig något ovanligt eller övernaturligt från den nya enheten, kommer han att bli besviken, eftersom tillverkaren inte gjorde några wisecracks och packade den ganska standard för enheter i denna klass. I en enkel låda väntar vaper:

Punk Mini Mod batteripaket;

Två patroner Punk Mini pod motstånd 1,4 ohm (en förinstallerad);

Kedja-mörkare;

USB laddningskabel;

Garantikort;

Användarhandbok.

Punk Mini Mod batteripaket

Populariteten för Punk-serien från Teslacigs är svår att underskatta, eftersom vapers som använder sådana enheter tycker om att använda dem. Därför var det faktum att företagets utvecklare bestämde sig för att fortsätta denna serie med ett POD-system ganska förväntat och en tidsfråga. Trots det faktum att Teslacigs Punk Mini pod många vapers började jämföra omedelbart med liknande POD-system från Voopoo och Smoant, visade sig den nya enheten vara distinkt och original, och den sticker ut mycket bland konkurrenterna med sin design, eftersom den inte använder banal kol eller harts.

Teslacigs Punk Mini pod är utformad som en liten rektangel med två avfasade hörn, och i en av dem finns en liten slinga för kedjetaggen som ingår i satsen. Det är helt naturligt att enheten är gjord av zinklegering med ytterligare lackbeläggning, under vilken många kugghjul och dunkla mekanismer är dolda, men det är det som gör enheten så anmärkningsvärd och original.

Enheten drivs av ett inbyggt batteri med en genomsnittlig kapacitet på 600 mAh, vilket är ganska normalt för en sådan enhet. Batteriet laddas av mikro-USB-kontakten som finns på den nedre änden av POD-systemet med 0,5A ström, och full laddningstid är ungefär en och en halv timme.

På grund av sin lilla storlek och design är enheten inte utrustad med effekt- och dragkontroll, men den kan producera 6,4-9,25 watt effekt. Aktivering av enheten görs genom puffning, vilket är ganska logiskt och förväntat.

Punk Mini pod-patron

De kompakta måtten på Punk Mini-podden innebär att endast utbytbara patroner kan användas i enheten. Deras fixering i batteripaketet är traditionellt med hjälp av magnetiska kontakter (denna variant har visat sig positivt mer än en gång).

Patronen använder ganska traditionell rostfritt stålspole med motståndet på 1,4 Ohm, så naturligtvis är den utformad för användning av vätskor baserade på salt nikotin. Enligt anekdotiska bevis för eventuella installationspatroner från Juul, tills enheten inte har dykt upp på försäljning, är det svårt att prata om detta.

Att fylla patronen är väldigt enkelt. Det är nödvändigt att ta ut det ur batterilådan, öppna det lilla silikonlocket på sidan och häll 1,2 ml vätska. Det är värt att använda speciella injektionsflaskor med en tunn metallpip eftersom påfyllningshålet är mycket litet.

Slutsatser och intryck

Teslacigs Punk Mini pod är först och främst en bildenhet för fans av steam-punk eftersom om vi tittar på det från POD-systems synvinkel är det en vanlig enhet som redan presenteras på många ställen. Men i alla fall vaper kommer att få en kompakt, bekväm, snygg och lätt att använda enhet för vätskor baserade på salt nikotin.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Svag laddningsström;

Liten volym av patronen.

Fördelar och nackdelar

Liten storlek;

Originaldesign i stil med steampunk;

Tillgänglighet för en nyckelband;

Lätt att använda och underhålla;

Lätt att fylla på;

Bra smaköverföring