Granskning av Teslacigs Punk 86W

Granskning av Teslacigs Punk 86W

Teslacigs gick med säkerhet in på vape-marknaden för flera år sedan och erbjöd vapers intressanta och originella produkter, som inte hade några analoger. Visst har alla sett sin legendariska serie boxmods i stil med steampunk, vars enheter säljs framgångsrikt även idag. En av de mest slående och minnesvärda enheterna från denna serie är Tesla Nano 120W Steampunk, tillverkad i ett specifikt fall. Med tanke på framgången med Nano beslutade Teslacigs att skapa en ny enhet i det populära rörmodformatet idag – Punk 86W. Det är säkert att säga att enheten visade sig vara ganska intressant och logisk, eftersom stilen med steampunk i en rund enhet ser mer än logisk och adekvat ut.

Allmänna uppgifter

Teslacigs Punk 86W är en 86 watt rörmod som körs på ett 18650-batteri, är utformat för att användas i två lägen och är gjord i en stil av steampunk. Trots det faktum att detta är formatet på rörmodet är det ganska stort och tungt, men för denna designstil är ett sådant beslut ganska logiskt. vaping svenska Enheten är känd för sin enkelhet att använda och lakoniska funktioner. Som i mode nano Teslacigs Punk 86W finns i fyra färger pistolmetall, stål, antik koppar eller mässing, och var och en av färgerna är distinkt och original, och det är svårt att säga vilken som är bäst.

Kit

Naturligtvis bör du inte förvänta dig något original i satsen, allt är enkelt, tydligt och logiskt, det är vad Teslacigs-företaget gillar att göra med alla sina enheter:

Punk 86W rörmod;

USB-kabel ”för laddning;

Användarhandbok;

Garantikort.

Utseende och design

Som med många andra Teslacigs enheter i Punk 86W många vapers som inte är särskilt störda av de termiska kontrollkurvor eller prehit på 0.0001 watt, den största uppmärksamheten på enheten lockar exakt designen. Oavsett hur erfaren och wizened en vaper är, kommer ingen att berätta för dig att liknande designlösningar har andra tillverkare.

Med tanke på det faktum att stilen med ångpunk är ganska aktuell nuförtiden är det säkert att säga att Punk 86W 200% kommer att hitta många av sina fans. Alla samma kugghjul, växlar och obegripliga spakar är präglade på röret, vilket också skapar en trevlig sval yta för din hand. Naturligtvis är enhetens ergonomi på en hög nivå, eftersom den är rund i diameter cirka 30 mm (varför exakt denna diameter är ett mysterium) och den applicerade lättnaden. Till atomizerens säte smalnar enheten något till 28 mm, så du kommer inte att ha några problem med valet av atomizer, du kan installera nästan allt.

Teslacigs Punk 86W är tillverkad av mässing och rostfritt stål, där den förra är målad artificiellt åldrad. Installationen av ett traditionellt 18650-batteri kommer inte att orsaka några frågor längst ner på modet finns en bekväm kontakt med skåror, så att du kan ta tag i den även med våta händer. Strax under sätet finns en mikro-USB-kontakt för laddning av batteriet, vilket är mycket bekvämt eftersom vaper får mer autonomi (om du kommer ihåg Nano igen, har den ingen USB-kontakt alls).

Funktionalitet och funktioner i arbetet

Förvänta dig några specialfunktioner i Teslacigs Punk 86W är inte värt det. Det finns bara två funktioner: variwatt och bypass, men även denna minimalism gör enheten intressant. Och båda funktionerna är logiska och motiverade. 90% av vapers använder sina enheter endast i varivatt-läge, utan att ens misstänka om kurvorna eller pre-hit. Tja, bypass gör att du kan använda Punk i mechmod-läge med skydd.

Om vi pratar om chipet verkar det vara proprietärt från Teslacigs och ganska enkelt. Men samtidigt kan den arbeta med motstånd 0,1-3 ohm, vilket räcker för en mod med ett batteri. Enheten är utrustad med en komplett uppsättning skydd, så du kan inte oroa dig ens en nybörjare.

Längst ner på enheten finns en liten display som visar ström, läge och batterinivå. Kontrollknapparna är placerade nära displayen, men eldknappen av stål är placerad högst upp, och den upprepar den diametriska kurvan, vilket är mycket bekvämt och praktiskt.

Slutsatser och intryck

Teslacigs Punk 86W är definitivt en intressant förångare som många vapers kommer att gilla på grund av dess designstil och användarvänlighet. Tillverkaren gjorde det inte särskilt funktionellt, och det finns inget behov av det, för hur många procent av fans av utsökt och doftande ånga kan säga att de använder sin enhet till fullo.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

Tung vikt på grund av mässingen;

Icke-standardiserad diameter på finfördelaren.

Fördelar och nackdelar

Unik original design;

Lätt att använda och underhålla;

Laddning via USB;

Fullständigt skyddspaket.