Granskning av Teslacigs Poker 218W Kit

Granskning av Teslacigs Poker 218W Kit

Nya produkter i världen av vaping dyker upp varje dag. Vissa av dem passerar obemärkt och går vilse i hundratals analoger, medan andra omedelbart lockar uppmärksamheten hos den vaping allmänheten. Många företag försöker producera enheter av den andra typen. Sådana företag inkluderar Teslacigs, som ständigt försöker behaga vapers med sina enheter Nano, Punk, WYE, Invader och den sista rörmodusen Punk 86 – detta är inte en komplett sortiment som presenteras på hyllorna i vape-butiker. För att få lite zest och erbjuda älskare av läckra och smakfulla något intressant i design, erbjuder företaget ett nytt startpaket Teslacigs Poker 218W Kit. Som det framgår av namnet är boxmodet gjord i form av ett spelkort, vilket inte kan misslyckas med att behaga fans av det världsfavoritkortspelet.

Allmänna uppgifter

Teslacigs Poker 218W Kit” startpaket, bestående av en ny box mod Poker 218W lämplig kapacitet och tidigare använts av tillverkaren atomizer Tallica Mini Tank. vapes sverige Box mod Poker 218W fungerar på två standardbatterier 18650 och i standard vape lägen. Tallica Mini Tank atomizer har använts av företaget mer än en gång i sina enheter och har visat sig på den positiva sidan, eftersom det gör att du kan få tillräckligt med smak och bulk. Färgerna är ganska standard blå, grön, svart och vit, men här är de designade i kamouflage.

Sats

Företaget Teslacigs är inte svårt att kalla girig när det gäller utrustning, särskilt box-mods, men här kompletterar de satsen är ganska anständigt:

Poker 218W box mod;

Tallica Mini Tank atomizer med förinstallerat 6 ml bubbelglas och TS-XX 0,18 Ohm förångare;

Ersättnings TS-XX” 0,15 Ohm förångare;

Ersättning 4 ml glas;

Oring-uppsättning;

USB-laddningskabel;

Användarhandbok;

Garantikort. 

Allt är traditionellt, enkelt och inga frågor ställs.

Poker 218W box mod

Vid första anblicken kan det tyckas att box mod Poker ser mycket ut som vissa modeller Teslacigs, i synnerhet serien Invader, och det skulle vara sant att något gemensamt i dem är. Men Poker har sina egna designfunktioner, som skiljer den från många av sina motsvarigheter. Den viktigaste funktionen är likheten med spelkort, särskilt till älskade pokerdäck (därav namnet). Det mest intressanta är att en sådan formfaktor och likhet gjorde det möjligt att få en mycket ergonomisk enhet, som sitter perfekt i handen och gör att du kan trycka på eldknappen med både tummen och pekfingret.

Enheten drivs av två traditionella 18650-batterier, som installeras med hjälp av sidopanelen med magneter. Om det behövs kan du ladda batterierna med mikro-USB-porten på enhetens frontpanel. Modet är utformat för att passa batterier upp till 26 mm, men kom ihåg att det kommer att finnas små luckor på sidorna på grund av enhetens avfasade kanter.

Det exakta namnet på korttillverkaren vägrar att avslöja för första gången, men det finns en misstanke om att chipet är deras egen produktion. Chipet är ganska anständigt, bevisade sig bara från de positiva sidorna, låter dig använda flera funktionella lägen varivatte, termisk kontroll, TCR. Chipet kan höja motståndet från 0,1 till 3 ohm, vilket är tillräckligt (otestad information och kanske 0,05 kommer inte att vara ett problem).

Kontrollen av modet är väldigt enkel, som i de flesta Teslacigs, men samtidigt är det ganska bekvämt och praktiskt. Många användare kommer att vara nöjda med den separata strömbrytaren, som har använts av företaget mer än en gång och redan har fått förtroende.

Tallica Mini Tank finfördelare

Teslacigs specificerar inte exakt vilken typ av paket detta kit med Tallica Mini Tank eller Resin atomizer kommer att komma i, men skillnaden i det är i små detaljer, så den här punkten är inte viktig. Det ska sägas direkt att du inte ska förvänta dig något övernaturligt från Tallica Mini Tank atomizer; det är en ganska standard mellanklass oservicerad atomizer. Men också för att säga att tillverkaren inte har tänkt på användarna är det inte värt att säga att atomizern fungerar på utbytbara förångare på gallret, så att du kan få en ganska anständig smak och bulk.

Beroende på vaperens preferenser kan du använda förångare på nätet TS-XX-serien, som är mycket enkla att installera i basen. En intressant lösning är närvaron av en extra kupol, som utför både dekorativ och praktisk funktion, det gör att du jämnt kan fördela vätsketillförseln till förångaren.

Fyllning mer än standardskruvlocket, som öppnar två stora hål. Du kan använda två typer av 4 ml eller 6 ml glas, vilket är mycket bekvämt och praktiskt.

Intryck och slutsatser

Att säga säkert, om Teslacigs Poker 218W Kit” kommer att bli en försäljningssuccé eller inte är fortfarande svårt, eftersom det finns flera påståenden om enheten. Men det är säkert att säga att Teslacigs experiment med design och färglösningar alltid har gjort vapers lyckliga. Teslacigs Poker 218W Kit” startpaket, som kommer att glädja både nybörjaren, eftersom det är lätt att använda, och den erfarna vaper som letar efter en original och icke-standard design.

Nackdelar och fördelar

Nackdelar

Otillförlitlig fixering av batterifackets lock;

Omöjlighet att blinka;

Litet överhäng på sidorna på grund av de avfasade hörnen;

Litet utbud av förångare.

Fördelar

Utförande av hög kvalitet;

Original design och färger;

Pålitlig och produktiv styrelse;

Enkel drift och underhåll;

Fyllig tank.