Granskning av Teslacigs P226 kit

Granskning av Teslacigs P226 kit

För bara några år sedan kunde vapers bli förvånade över nästan alla nyheter som på något sätt skilde sig från egot. Nu har situationen förändrats avsevärt, vapers har blivit mer krävande och sofistikerade, eftersom ingen kan bli förvånad över DNA-kort, färgpekskärm eller inbyggd MP3-spelare. Därför måste tillverkarna ständigt komma med något nytt och vinna vapers förtroende genom kvalitet och original design. Det är enligt denna princip som företaget Teslacigs arbetar, kom bara ihåg dess legendariska serie Punk eller WYE. För inte så länge sedan såg ljuset från det nya startpaketet från denna kinesiska tillverkare Teslacigs P226-kit, som använder det bekanta för många vapers-kort (det har redan visat sig på ett positivt sätt) och den nya designen i militär stil. Att veta det faktum att Teslacigs fans tycker om att använda enheterna, kan vi med säkerhet säga att P226-kitet säkert kommer att ta en värdig plats i samlingen av många vapers.

Allmänna uppgifter

Teslacigs P226 kit är ett startkit som består av en kompakt box mod för två batterier utrustad med ett produktivt proprietärt chipset och en proprietär atomizer som är utformad för att fungera med utbytbara vaporizers. Särskild uppmärksamhet utvecklarna har betalat till design, så box mod P226 är gjord i armén stil det är mer som en pistol handtag, eller aktivator för en bomb. vape tillbehör Enheten använder bekant för många vapers chipset, som, trots den uppenbara enkelheten, kännetecknas av tillförlitlighet och stabil drift. Detta startpaket är komplett med Tind Tank-förångaren, som fungerar på utbytbara förångare med 0,18 ohm motstånd, så smaken och bulk garanteras. Du kan köpa Teslacigs P226-kit i fyra färger pistolmetall, stål, rött och grönt.

Startpaket

Som med de flesta startpaket i denna klass är Teslacigs P226-kit färdig ganska standard, men så att vaper kunde använda det direkt efter köpet. Därför, i den traditionellt enkla märkeslådan kan du hitta:

Box mod P226 Mod;

Tind Tank-förångare med förinstallerad T-X3 Coil-förångare (0,18 ohm mesh coil) och 4,5 ml glas;

Reserv T-X3 Coil (0,18 ohm mesh coil) förångare;

Ersättningsglas;

En uppsättning fingeravtryck;

USB-kabel;

Två användarhandböcker.

P226 Mod Box Mod

Om du frågar vapers vilken enhet från Teslacigs de känner till, kommer hälften av dem att svara Nano 120W Steampunk, och den andra hälften kommer att svara Invader. Den nya box mod kan säkert kallas en värdig fortsättare av dessa serier, som över P226 Mod är gjord i de bästa traditionerna i företaget. Designers bestämde sig för att inte bara göra en banal tegelsten utan en mer intressant militärvariant.

Naturligtvis kommer det militära temat i mods inte att överraska någon, men P226 Mod kommer positivt att överraska många på kroppen finns det många utsprång och skåror, tack vare vilka enheten ser mer ut som en pistolmagasin eller en fjärrkontrollpanel för den explosiva enheten. En stor avfyrningsknapp, som trycks in med ett knappt hörbart klick, ger mer likhet. Men i vilket fall som helst kan vi med säkerhet säga att enhetens ergonomi är på högsta nivå, eftersom den sitter mycket snyggt i handen.

Den maximala effekten på 220 watt tillhandahålls av två traditionella 18650-batterier, för installation av vilka det finns ett gångjärnslock på enhetens botten. Det är väldigt bekvämt att med mikro-USB-kontakten på sidokanten kan du ladda batterierna med 2,5A ström, så laddningsprocessen tar ett minimum av tid.

Om vi pratar om P226 Mod chipset, det är en standard proprietära chip från Teslacigs, som används i de flesta enheter av företaget. Funktionaliteten är ganska standard varivatte, termisk kontroll, TCR, men det kommer att vara tillräckligt för de flesta vapers. Separat är det värt att notera stabiliteten i styrelsen visar sant motstånd och sanna watt. För enkel användning är enheten utrustad med en liten monokrom display med vertikal orientering, där du kan hitta all nödvändig information för vaper om arbetet med boxmod.

Tind Tank Atomizer

Det faktum att Teslacigs har utvecklat en Tind Tank-förstärkare specifikt för P226-satsen kan inte misslyckas med att behaga, det är uppenbart att företagets specialister arbetar för vapers. Det går inte att säga att Tind Tank är något övernaturligt, det är en standardatomizer, men den är ganska välgjord.

Atomizern fungerar med TS-X3 Coil utbytbara förångare på 0,18 ohm rutnät. Ack, endast ett förångningsalternativ är tillgängligt och endast med detta motstånd. Men genom att använda nätet kommer vaper att få en fantastisk smak och fyllig smak. Arbetseffekten för sådana förångare är 70-80 watt, så det är värt att överväga det direkt efter installationen av förångaren i finfördelaren.

Tind Tank-volymen är 4,5 ml, vilket är tillräckligt för bekväm vaping för de flesta vapers. Bländare är en standardreglerad botten. För att fylla på den behöver du bara skruva av topplocket och hälla vätskan i ett tillräckligt stort hål.

Slutsatser och intryck

Teslacigs P226 kit är ett ganska intressant startpaket, som definitivt kommer att tilltala många vapers. Naturligtvis finns det några frågor om atomiseraren, men boxmodet kommer att behaga med sin funktionalitet och design.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Endast en typ av förångare;

Modets övre yta kommer att repa när du byter ut finfördelaren.

Fördelar med mod

Den ursprungliga designen;

Utmärkt ergonomi;

Den pålitliga styrelsen;

Enkel kontroll;

Snabb laddning;

Bekväm tank;

Utmärkt smaköverföring.