Granskning av Teslacigs Miniwo POD-kit

Granskning av Teslacigs Miniwo POD-kit

Trots det faktum att antalet POD-system på vape-marknaden ständigt växer, kommer tillverkarna uppenbarligen inte att sluta. Detta bekräftas av alla nya enheter som är produktiva, funktionella, enkla att använda, och ingen är förvånad över den användbara basen, DNA-chipset eller avtagbart batteri. Även om de enklaste och minsta enheterna inte förlorar sin relevans, använder många vapers dem med nöje för vätskor baserade på salt nikotin. Det är för dem välkänt för många Kinesiska företaget Teslacigs har släppt sitt nya system av sluten typ Miniwo POD kit. Det kan inte sägas att detta POD-system kan överraska med något speciellt, till exempel Punk Pod, men vaper är garanterad att få en kompakt, maximal användarvänlighet och underhåll av enheten för användning av vätskor baserade på salt nikotin.

Allmänna uppgifter

Teslacigs Miniwo POD kit är ett kompakt POD-system, utrustat med en medelhög batterikapacitet, mycket lätt att använda, som installerar utbytbara patroner med inbyggd förångare för att förånga vätskor baserade på saltnikotin. vape sweden Enheten är tillverkad i en ganska originell design, vilket inte hindrar den från att vara mycket liten i storlek. Tillverkaren erbjuder endast en version av patronen med inbyggd förångare med högt motstånd, utformad för användning av vätskor baserade på saltnikotin. Kontrollen implementeras med bara en liten eldknapp, som ligger i mitten och är en del av designen. Teslacigs Miniwo POD kit finns i fyra färger: blå-grön, blå, silver och svart.

Kit

Naturligtvis kan du inte förvänta dig något speciellt eller icke-standard från detta POD-system, men samtidigt har tillverkaren slutfört det så att vaper inte har några frågor angående dess användning. I lådan väntar vaper:

MiniwoBatteripaket;

Två 1,4 ohm patroner (en förinstallerad);

USB-laddningskabel;

Användarmanual.

MiniwoBatteripaket

Dampare som följer den nya vape-marknaden har förmodligen märkt att Teslacigs nyligen har intensifierat sina ansträngningar i riktning mot POD-system eller liknande startpaket. På drygt en månad har fyra enheter i POD- och AIO-systemformat presenterats, där det senaste är Teslacigs Miniwo POD-kit. Vi kan inte säga att detta POD-system är något unikt, men det kommer definitivt att hitta sin köpare.

Vid utformningen av Miniwo POD-satsen styrdes Teslacigs designers uppenbarligen av fantasy-tecknade serier och filmer om Guardians of the Galaxy, Transformers eller Iron Man, eftersom designen av enheten liknar rymdteknik. Men vi kan inte säga att det är ett dåligt POD-system som ser väldigt originellt och intressant ut, och till och med i viss mån ovanligt. En viktig punkt är att enheten är liten i storlek – bara 38 * 14,2 * 86,5 mm och väger bara 40 gram.

MiniwoBattery drivs av ett inbyggt batteri med en kapacitet på 400 mAh, vilket är ganska standard för en enhet av den här storleken. Batteriet laddas med den traditionella mikro-USB-kontakten som finns på enhetens nedre ände med 0.5A ström, så den fulla laddningstiden är 40-50 minuter.

Teslacigs Miniwo POD-kit har ingen effektreglering, så utgången kommer alltid att vara 9-12,6 watt med en driftspänning på 3,2-4,2 volt. Den enda kontrollen är en liten triangulär eldknapp som finns i mitten av enheten. Förutom aktivering låter knappen dig slå på och stänga av enheten.

Utbytbara Miniwo POD-patroner

På grund av att Teslacigs Miniwo POD-kit är litet i storlek använder det utbytbara patroner med inbyggda förångare. Fastsättning av patronen i batteripaketet görs med de traditionella magnetiska kontakterna.

Miniwo POD-patroner har ett motstånd på 1,4 Ohm och enligt tillverkaren använder de den bästa ekologiska bomullen, vilket inte kan annat än ha en positiv effekt på smaken. Tillverkaren positionerade initialt dessa patroner som utformade för vätskor baserade på salt nikotin.

Patronen är tillverkad av plast av livsmedelskvalitet och har ett ganska lättanvänt munstycke, även om det inte finns någon luftflödeskontroll.

Fyllningen av patronen är ganska standard, du tar ut den ur batterilådan, vänder den upp och ner, öppnar en av de två stängda silikonpluggarna och häller 2 ml vätska i.

Slutsatser och intryck

Även om Teslacigs Miniwo POD-kit är en ganska enkel enhet när det gäller funktionalitet, kommer det att tilltala många vapers på grund av dess miniatyrstorlek och goda autonomi. POD-systemet är lätt att använda och lätt att underhålla, så det är perfekt som ett alternativ som du bara kan kasta i fickan och förånga efter behov på gatan.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Svag laddningsström;

Endast en typ av patroner.

Fördelar

Kompakt storlek;

Original design;

Stor kapacitet på patronen;

Enkel användning och underhåll;

God smak.