Granskning av Teslacigs INVADER GT

Granskning av Teslacigs INVADER GT

Det var lättare för vapers för ett par år sedan när de var tvungna att välja mellan flera boxmods, tankar och dropppinnar, och ingen letade efter funktionalitet, original design eller några chips. Kennedy var tillräckligt för alla, men efter uppkomsten av saltnikotinbaserade vätskor och POD-system för deras användning har situationen förändrats. Tillverkare släpper POD-system och sub-mods med avundsvärt regelbundenhet, och efterfrågan växer ständigt. Teslacigs-företaget glädde inte en gång vapers med enheter i detta segment, men nu bestämde de sig för att döda två fåglar med en sten – att släppa en intressant sub-mod och fortsätta den välkända linjen INVADER. Den nya enheten Teslacigs INVADER GT kommer definitivt att intressera vapers eftersom utvecklarna av företaget gjorde sitt bästa för att ge användaren en praktisk, lättanvänd och original enhet och de lyckades.

Allmänna uppgifter

Teslacigs INVADER GT är en kompakt submod med ett inbyggt batteri med medelhög kapacitet, utrustad med ett enkelt chipset och utformad för att använda en avtagbar patron med luftflödeskontroll och med utbytbara förångare och RBA-bas. vape sverige Utformningen av den nya enheten är ganska igenkännlig med alla de välbekanta linjerna i Invader-serien, även om den nya enheten är något mindre i storlek. Förekomsten av en enkel styrelse och varivolt-stil kontroll gör att du kan ställa in vaper optimal effekt av enheten. Tillverkaren har gett möjlighet att snabbt byta ut förångare och servade bas för att använda enheten så bekvämt som möjligt. Teslacigs INVADER GT finns i 12 (!!!) mönster i både klassiska färger och ännu mer levande och originella.

Kit

Tyvärr är de exakta detaljerna om hur tillverkaren har kitat ut sin nya enhet, men säkert i lådan kan vaper hitta:

INVADER GT Mod batteripaket;

INVADER GT Pod avtagbar patron;

Ersättningsförångare;

USB Type-C-kabel för laddning;

Garantikort;

Garantikort; Användarmanual

INVADER GT batteripaket

Många vapers kommer ihåg Teslacigs INVADER-serie av vaping-enheter som var (och fortfarande är) mycket efterfrågade på grund av deras tillförlitlighet och användarvänlighet. Företagets marknadsförare beslutade att släppa en ny enhet i denna serie, men i det populära dagens sub-mod-format. Naturligtvis är Teslacigs INVADER GT inte en varivatte, utan ganska standard i funktionalitet submod som många vapers kommer att uppskatta.

Externt är Teslacigs INVADER GT mycket lik sina storebröder, men den är mycket mindre och mer kompakt 68 * 43 * 19,1 mm, så det kommer inte att finnas några frågor om att bära den. Enhetens vikt är bara 110 gram. Särskilt tack till företagets designers för det faktum att de erbjöd tolv olika färger på enheten, bland vilka vaper kan välja den bästa varianten för sig själv.

Den maximala effekten för Teslacigs INVADER GT är 50 Watt, och den tillhandahålls av det inbyggda batteriet med stor kapacitet för en sådan enhet – 1200 mAh.

Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten, som finns på enhetens nedre ände, med en ström på 1A. Om du tror på tillverkaren tar det ungefär en och en halv timme att ladda helt.

För att övervaka hur laddat batteriet är finns det en liten LED-indikator i det övre hörnet, som ändrar färg beroende på batteriets laddningsnivå.

Teslacigs INVADER GT är utrustad med en ganska enkel chipset som kan användas för att ställa in driftseffekten mellan 7-50 watt. För att göra enheten så lik som möjligt till sina föregångare i denna serie, är effektregulatorn gjord i den välbekanta stilen som en potentiometer.

En viktig egenskap hos enheten är att tillverkaren har tillhandahållit tre driftlägen:

Auto power ställs in automatiskt beroende på motståndet hos den installerade förångaren;

Enheten arbetar med den effekt som förångaren gillar mest;

Push bypass-läge, rekommenderas för erfarna förångare.

INVADER GT Pod-patron

Teslacigs INVADER GT använder en avtagbar patron som fungerar med utbytbara förångare. Den hålls i batteripaketet på ett ganska traditionellt sätt idag med hjälp av magneter.

Tillsammans med tillkännagivandet av Teslacigs INVADER GT presenterade tillverkaren nya förångare i T-P-serien och servicebasen. Vaper kan välja T-P1 Mesh Coil 0.2 Ohm, T-P2 Regular Coil 0.6 Ohm, T-P3 Mesh Mtl Coil 0.8 Ohm och T-P4 Mesh Coil 0.3 Ohm. Om vi pratar om RBA-basen rekommenderas det att installera spiraler som är utformade för att fungera med en maximal effekt på 20-25 watt.

Teslacigs INVADER GT-patron är utformad så att vapern kan ställa in det optimala vapingtrycket. För detta ändamål finns det en liten regulator på den övre änden som gör att vaper kan välja den optimala dragningen för honom.

En intressant teknisk lösning är möjligheten att rotera det platta munstycket, så att vaper kan välja den mest bekväma positionen för honom.

Patronfyllning är mycket enkel: ta ut den ur batterilådan, öppna det lilla silikonlocket och häll 3 ml vätska i.

Slutsatser och intryck

Vi kan med förtroende säga att INVADER GT är en annan intressant enhet från Teslacigs som uppenbarligen inte gjordes för hand. Utvecklarna har tänkt på många punkter som är intressanta för vapers. Varje användare som bestämmer sig för att köpa Teslacigs INVADER GT får en funktionell, lättanvänd och kompakt enhet.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Svag laddningsström;

Relativt liten volym av tanken.

Fördelar och nackdelar

Igenkännlig ergonomisk design;

Brett urval av färger;

Snabb laddning;

Batteri med hög kapacitet;

Justering av strömmen;

Tre huvudsakliga driftsätt;

Stort urval av förångare;

RBA-bas;

Justering av puff;

Lätt att fylla på och byta ut förångare.