Recension av Suorin Spce POD-kit

Recension av Suorin Spce POD-kit

För många vapers och rökare som vill sluta röka är processen att välja en enhet som kombinerar praktisk, autonomi och mångsidighet ofta svårare än att lösa vektoralgebra eller teoretiska mekanikproblem. Det största problemet för många vapers är att välja från ett brett utbud av enheter, eftersom tillverkare presenterar fler och fler nya enheter med avundsvärd regelbundenhet. Säkert är många vapers glada över att använda Suorin POD-system (ett av de första företagen som började tillverka slutna system), som bara har lyckats bevisa sig från den positiva sidan. Företagets utvecklare har bestämt sig för att ändra formatet på de producerade enheterna lite och presentera sin nästa sub-mod. Och en sådan sub-mod blev Suorin Spce POD kit-enhet original och tillräckligt praktisk, som kunde behaga många vapers.

Generell information

Suorin Spce POD kit kompakt submod med inbyggt kraftfullt batteri, arbetar under kontroll av en enkel chipset och designad för användning av utbytbara vaporizers på nätet. Enheten är gjord i den traditionella för sådana enheter formfaktorn av en liten rektangel med rundade hörn och kanter, så den har utmärkt ergonomi och lätt att använda. Närvaron av en enkel varivatt gör att vapern kan få effekt upp till 40 watt, vilket kan ställas in beroende på dina preferenser. Enheten är designad för installation av utbytbara förångare på nätet med ett motstånd på 0,6 och 1,0 Ohm. Suorin Spce POD-kit finns i sju färger – Black, Union Jack, Desert Camo, Green, Urban Camo, Silver, Pink-Purple Polygonal Skull.

Utrustning

Enheter av detta format paketeras sällan på något speciellt sätt, eftersom tillverkarna tror att det inte finns något behov av att lägga en massa tillbehör i lådan (och förgäves gillar många vapers det när Kit är rikt). Därför väntar vapern:

Suorin SPCE batteripaket;

Suorin SPCE Pod;

0,6 ohm spoleförångare;

1,0 ohm spoleförångare;

USB Type-C-kabel;

Användarmanual.

Suorin SPCE batteripaket

Om vi vänder oss lite till historien om vaping, var företaget Suorin ett av de första som reagerade på uppkomsten av saltnikotin och vätskor baserade på det, och det första att producera kompakta POD-system. Men som det visade sig blev många vapers snabbt uttråkade med mycket enkla enheter eftersom de inte bara vill använda parametrarna som erbjuds av tillverkaren, utan också ställa in vissa lägen på egen hand. Speciellt för dem i företaget har Suorin utvecklat en sub-mod SPCE, som även om den liknar vissa enheter från OXVA, men har ett antal egna egenskaper.

Som nämnts tidigare, Suorin Spce POD kit visuellt mycket lik sub-mods företaget OXVA, men detta är inte förvånande, eftersom den valda formfaktorn med rätta anses vara en av de mest framgångsrika och populära. Enheten är gjord i form av en elegant rektangel utan skarpa hörn och kanter, så den har utmärkt ergonomi. Enheten är liten 115,2 * 41,2 * 23,2 mm, så den tar inte mycket plats i fickan.

Power Suorin Spce POD kit ger genom ett inbyggt batteri som är tillräckligt högt för en sådan enhetskapacitet på 1500 mAh, vilket kommer att räcka för autonomt arbete utan uppladdning i två till tre dagar (den exakta varaktigheten av driften kan variera och beror på flera faktorer ). Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten på enhetens nedre ände, och hela laddningstiden är ungefär en och en halv timme.

Denna sub-mod är utrustad med en ganska enkel chipset, tack vare vilken vapern inte bara kan få en komplett uppsättning skydd, utan också en variwatt-effekt på 5-40 watt. Det är intressant att Fire-knappen är rund, och den kan roteras medurs och moturs för att ställa in strömmen.

Suorin Spce POD-kit har en liten monokrom display, på vilken förångaren kan hitta en minsta uppsättning information om enhetens batterinivå, kraft, förångarmotstånd, antalet bloss.

Suorin SPCE Pod Cartridge

Suorin SPCE Pod-kassetten passar direkt i batteripaketet med bara droppspetsen och sprängkontrollringen som sticker ut ur den. Vi måste säga att utformningen av patronen är ganska original och icke-standard, men det hindrar den inte från att utföra sina avsedda uppgifter anständigt.

Suorin SPCE Pod-kassetten använder märkesvaporizers från samma tillverkare med 0,6 och 1,0 ohm motstånd. Båda förångarna är på mesh, så anständig smak garanteras.

Utformningen av Suorin SPCE Pod-kassetten är utformad för att förse ångaren med luftflödeskontroll. För detta ändamål, på den övre änden av patronen finns en roterande ring, genom att vrida vilken du kan ställa in önskad dragningsnivå.” För att fylla på patronen måste du ta ut den ur batterilådan, öppna silikonlocket på sidan och häll 3 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Vi kan inte säga att Suorin Spce POD-kit är en innovativ eller revolutionerande enhet, eftersom det finns många liknande enheter på marknaden. Men en vaper kommer att få en kompakt och ergonomisk enhet som kommer att vara den mest bekväma att använda och underhålla, och som samtidigt kommer att glädjas med smaköverföringen.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Svag laddningsström;

För laddning måste du ta bort patronen från batteripaketet;

Endast två typer av vaporizers.

Fördelar

Ergonomisk design;

De ursprungliga färgerna;

Kraftfullt batteri;

Justerbar kraft;

Vaporizers på nätet;

Justerbar blowback;

Lätt påfyllning.