Recension av Suorin Shine Pod Kit

Recension av Suorin Shine Pod Kit

Det är ingen hemlighet att sub-mods med utbytbara vaporizers, betjänad bas, kort och kontroll är särskilt efterfrågade bland vapers på sistone. Men detta betyder inte att traditionella POD-system inte längre är relevanta, tvärtom föredrar många vapers, som letar efter kompakthet och praktiska egenskaper. Bland POD-system hör en speciell plats till Suorin-enheter, som med rätta blev ett av de första systemen av sluten typ som dök upp på marknaden. Företaget har introducerat en hel del enheter, men det betyder inte att det slutat släppa nya. Bekräftelsen av detta nya POD-system Suorin Shine Pod Kit, som dock inte kommer att vara en revolution i vapingvärlden, men som säkerligen kommer att intressera många vapers dess autonomi, praktiska och enkla användning och underhåll.

Generell information

Suorin Shine Pod Kit” är ett kompakt POD-system utrustat med ett kraftfullt batteri som körs på löstagbara patroner med inbyggda förångare för att använda vätskor baserade på salt nikotin. Designen av enheten är mycket enkel och bekant är standardstickan, men den är utrustad med en mycket kraftfull för ett så kompakt batteri. voopoo sverige Enheten fungerar på löstagbara patroner med inbyggda högresistens vaporizers för rökvätskor med salt nikotin. Suorin Shine Pod Kit” finns i åtta färger Svart, Silver, Röd, Guld, Space Grey, Diamond Blue, Teal Blue och Mint Green.

Utrustning

Det är ganska naturligt att enheten är väldigt enkel och blygsamt utrustad, eftersom det är ett ganska enkelt POD-system. Så i lådan väntar vapern:

Suorin Shine enhet batteripaket;

Två Suorin Shine-patroner;

Garantikort;

USB-laddningskabel;

Användarmanual.

Suorin Shine-enhets batteripaket

Antalet PODs på vape-marknaden växer ständigt, inte för att tillverkare försöker vinna köparnas förtroende, utan för att nya teknologier och material hela tiden dyker upp. Även om vi inte bör glömma tillverkningsföretagens intressen är konkurrensen inom detta segment ganska stor. Vi kan inte säga att ”Suorin Shine Pod Kit” kommer att vara en revolution inom segmentet POD-system, men det kommer definitivt att hitta sina beundrare.

En av nyckelfunktionerna i Suorin Shine Pod Kit är dess kompakta storlek, som bara är 104x24x14 mm, så det finns inga svårigheter och problem med att bära enheten. Enheten är gjord av aluminiumlegering, så den har en ganska blygsam vikt. Tillverkaren erbjuder till en början åtta designalternativ, så vapern har mycket att välja på, speciellt alla färger är ganska lugna och inte skrikande.

Kraften hos Suorin Shine Pod Kit är 13 watt, och den tillhandahålls av ett inbyggt 700 mAh-batteri, vilket för en så kompakt enhet bara är en utmärkt indikator. Batteriet laddas med hjälp av mikro-USB-kontakten som finns på enhetens nedre ände, och tillverkaren hävdar en full laddningstid på cirka 40 minuter.

För att övervaka batterinivån har undersidan av Suorin Shine Pod Kit en lysdiod som ändrar färg beroende på hur mycket laddning batteriet har.

Suorin skulle inte vara Suorin om dess utvecklare inte kom på ett litet trick. Enheten har två sätt att aktiveras med brandknappen, placerad i mitten av enheten, och med en puff. Och det är där hemligheten med Suorin Shine Pod Kit ligger” när du trycker eld på vaporizern levereras den maximala effekten (beror på batteriladdningsnivån), och när du puffar är effekten konstant. Vissa vapers kan säga att funktionen är meningslöst, men i själva verket kommer det att tillåta förångaren att hitta den bästa förångaren, utan några ytterligare kontroller (deras närvaro skulle påverka den totala kostnaden för enheten och dess storlek).

Suorin Shine patron

På grund av att Suorin Shine Pod Kit” är tillverkad i en ganska kompakt storlek använder den utbytbara patroner. Traditionellt hålls patronen i batteripaketet av magneter, så bytesprocessen tar bara några sekunder.

Patronerna till Suorin Shine Pod Kit” är baserade på standardspolen och har ett motstånd på 1 ohm. Den inbyggda förångaren använder naturlig 100% bomull, vilket inte kan annat än ha en positiv effekt på smakleveransen. Naturligtvis finns det är ingen luftflödeskontroll.

För att fylla på patronen finns ett litet hål på sidan av patronen som döljs av en silikonplugg som kan öppnas för att hälla 2 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Att säga att Suorin Shine Pod Kit inte är ett enkelt POD-system, eftersom en vaper får en enkel och pålitlig enhet samt en intressant möjlighet att leka med kraften. I vilket fall som helst kommer vapern att få en kompakt, enkel, fristående enhet, designad för att förånga vätskor baserade på saltnikotin.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Endast en typ av patron;

Ingen luftflödeskontroll.

Fördelar

Kompakt storlek;

Stort urval av färger;

Batteri med hög kapacitet;

Snabb laddning;

Två varianter av aktivering;

Möjlighet till aktivering i maximalt effektläge;

Enkel påfyllning;

Bra smaköverföring.