Recension av Suorin Reno

Recension av Suorin Reno

Oavsett hur hårt tobaksföretagen försöker kompromissa med vaping, växer antalet människor som föredrar att vape. En av anledningarna till e-cigaretters popularitet är uppkomsten av vätskor baserade på salt nikotin, tack vare vilket det finns effekten av att bli stenad. Men för att använda sådana vätskor behöver du lämpliga enheter av slutna system, som inte ger mycket ånga, kompakt och fristående. Många vapers känner till företaget Suorin, som specialiserat sig på att tillverka endast POD-system, som nästan omedelbart blir en hit på vapemarknaden. Företagets utvecklare arbetar ständigt med att se till att vapern får nya, mer avancerade enheter, så de presenterade POD-systemet Suorin Reno. Vi kan inte säga att Suorin Reno är ett revolutionerande eller innovativt POD-system, eftersom det finns många analoger på vape-marknaden, men genom att känna till företagets inställning till kvaliteten på sina produkter kan du vara säker på att vapern får en pålitlig och lättanvänd enhet.

Generell information

Suorin Reno POD-system av liten storlek, utrustat med en medium batterikapacitet, designat för användning av löstagbara patroner med utbytbara förångare och designat för att förånga vätskor på saltnikotin. vaporizer sverige Designen på det nya POD-systemet är ganska standard, det förvånar ingen, men det är litet, kompakt och ergonomiskt. Enheten använder löstagbara patroner med utbytbar förångare på gallret, så vapern kommer garanterat att få en god smak. Patronen är gjord så att du kan låsa den så barnskydd implementeras. Du kan köpa Suorin Reno i fem färger svart, guld, grått, rött och silver.

Utrustning

Naturligtvis, som med de flesta POD-system, den nya enheten från Suorin är helt standard vaper kommer inte att ha några särskilda svårigheter med användning. Vapern väntar:

Reno Mod batteripaket;

Reno Pod avtagbar patron;

Två utbytbara förångare på nätresistansen på 1 ohm;

USB Type-C-kabel för laddning;

Varningskort;

Certifikat av kvalitet;

Garantikort;

Användarmanual.

Reno Mod batteripaket

Det är rättvist att säga att produkterna från Suorin, som specialiserat sig på produktion av endast POD-system, har varit en modell för vapers i flera år. Det räcker med att säga Pod, och många kommer genast att minnas Suorin. Framväxten av Suorin Reno är ganska förväntad och logisk, eftersom företaget ännu inte har haft POD-system i sitt sortiment som skulle använda utbytbara förångare, inte patroner.

Suorin Reno är i alla fall gjord i en ganska standard för enheter av detta format formfaktor – en rektangulär enhet med rundade hörn och kanter. Enheten är liten, gjord av aluminiumlegering, tack vare vilken vikten på enheten är liten och enligt tillverkaren är han inte rädd för fall, från vilka kroppen kommer att kunna skydda. Det bör sägas att utformningen av enheten är mycket strikt och koncis, och detta kommer att glädja många vapers.

Enhetens maximala effekt är 13 watt och tillhandahålls av det inbyggda batteriet med en kapacitet på 800 mAh, vilket är ganska normalt för en enhet av denna klass. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten, som finns på sidan av enheten, tack vare vilken systemet laddas på 40-50 minuter. För att kontrollera batteriladdningsnivån finns det en lysdiod som tänds i tre färger, vilket indikerar att enheten behöver laddas.

Reno Pod-kassett

Nästan alla vapers har träffat Suorins POD-system, så de vet med säkerhet att de använder utbytbara patroner. I Suorin Reno beslutade utvecklarna att ändra konceptet lite du kan byta både patronen och förångarna separat, och de säljs redan separat, vilket en stor människa tackar dig för. Patronen är inte utrustad med magnetiska kontakter, men passar ändå tillräckligt tätt i batteripaketet.

De vaporizers som används i Suorin Reno är utvecklarnas stolthet, eftersom de vid 1 ohm motstånd använder ett nätvärmeelement, tack vare vilket smaköverföringen kommer att vara förstklassig. Ett ytterligare plus för smaken är användningen av 100% ekologisk bomull i förångaren.

Proceduren för att byta patronförångare är mycket enkel, den hålls av två fingersättningar, så du tar bara ut den och sätter en ny förångare på sin plats.

Tillverkaren har tagit hand om barnskydd. För att låsa/låsa upp enheten måste du ta bort patronen från batteriblocket, vrida förångaren i den 90 grader. Det är värt att säga att aktiveringen av enheten när du puffar är ganska logisk.

Patronen återfylls inte mindre lätt på botten finns en liten silikonplugg, öppning som du fyller tanken med 3 ml vätska, helst i salt nikotin.

Slutsatser och intryck

Suorin Reno är långt ifrån ett innovativt POD-system, det är snarare en standard som inte kommer att överraska någon. Men samtidigt får vapern en högkvalitativ enhet som är enkel att använda, praktisk och kan ge god smak.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Endast en typ av förångare;

Ingen luftflödeskontroll.

Fördelar

Strikt design;

Stomme gjord av aluminiumlegering;

Kraftfullt batteri;

Snabbladdning;

Stor volym av patronen;

Barnsäker;

Utbytbara förångare på nätet;

Användning av ekologisk bomull;

Utmärkt smaköverföring.