Recension av Suorin Elite Pod Kit

Recension av Suorin Elite Pod Kit

Sällan har en vaper inte testat POD-system och submods på sistone, som successivt ersätter kraftfulla enheter och subomizers, designade för att få en massa välsmakande ånga. Och önskan att prova kompakta submods eller poddar är inte bara en hyllning till moderna trender, utan en möjlighet att få en liten enhet som kommer att vara produktiv, mångsidig och (vad som är viktigt) välsmakande. En av ledarna inom produktionen av POD-system anses vara ett företag Suorin dess enheter i detta format anses med rätta vara exemplariska. Under en lång tid har företaget endast producerat POD-system, men det är dags att släppa sin egen version av pod-modden, så Elite Pod Kit såg ljuset. Enheten visade sig vara ganska intressant och praktisk, men tyvärr inte utan några brister och nackdelar.

Generell information

Suorin Elite Pod Kit är en kompakt sub-mod som har ett inbyggt batteri med genomsnittlig kapacitet, som arbetar under kontroll av en egen chipset och designad för användning av utbytbara vaporizers. Designen på den nya enheten kan knappast kallas innovativ eftersom det finns många liknande enheter släppta, men på grund av den lilla storleken och den beprövade formfaktorn ligger pod-modden perfekt i din hand. vaporesso sverige Den installerade proprietära styrkretsen är mycket enkel vaping-läge är endast tillgängligt varivatte, men detta är tillräckligt för de flesta vapers. Enheten använder två typer av vaporizers på nätet gratis och på en standardspiral för en tight puff. Du kan köpa Suorin Elite Pod Kit i fem färger blå, röd, silver, guld och svart.

Utrustning

Det kan inte sägas att Suorin alltid har paketerat sina enheter på något speciellt sätt, och kitet för den nya enheten kommer inte heller att orsaka några överraskningar. I lådan hittar vapern:

Elite mod batteripaket;

Avtagbar patron;

Vaporizer Elite Replacement Coil med 0,4 ohm resistans;

Elite Replacement Coil vaporizer med 1,0 ohm resistans;

USB-laddningskabel;

Garantikort;

Användarmanual.

Elite mod batteripaket

Om du frågar de flesta vapers vilka som är de mest populära POD-systemen, kommer många att säga Suorin utan att tveka. Och det kommer att vara svårt att argumentera med dem, eftersom det här företagets enheter har blivit exemplariska i den här klassen. Men inte alla vapers gillar det faktum att enheten inte har några inställningar, och deras autonomi är alltid långt ifrån den högsta nivån. Därför är utseendet på Suorin Elite Pod Kit logiskt och förståeligt. Naturligtvis är enheten inte utan sina fel, men den är intressant, snygg och produktiv.

Designen av Suorin Elite Pod Kit var inte banbrytande, eftersom den gjordes i det traditionella rektangulära fodralet för sådana enheter med en droppspets som sticker ut från sidan. Samtidigt är den kompakt – 79,2x36x18 mm och lätt att använda och bära. Företagets designers gjorde sitt bästa för att även göra enheten snygg, eftersom kroppen är gjord av zinklegering med harts och kolliknande sidopaneler.

Den maximala effekten för Suorin Elite Pod Kit är 40 watt, tillhandahållen av det inbyggda batteriet på 1100 mAh med medium kapacitet. Batteriet laddas via en mikro-USB-kontakt placerad på enhetens nedre ände, 1A ström (full laddningstid på ca 40-50 minuter).

Tillverkaren anger inte vilken styrkrets som används i Suorin Elite Pod Kit, men vapern kommer inte bara att få en komplett uppsättning skydd, utan också möjligheten att använda variationsläget med upp till 40 watt. Enheten är utrustad med en liten färgdisplay, där du kan hitta information om enhetens batterinivå, effekt, förångarmotstånd, tid och antal bloss. Det är möjligt att ändra färgschemat beroende på vaperns preferenser.

Elite Pod-kassett

Som de flesta submods använder Suorin Elite Pod Kit en löstagbar patron för ersättningsvaporizers. Patronen hålls i batteripaketet av magneter, så att byte av förångare eller påfyllningsprocessen är så enkel och bekväm som möjligt.

Tillverkaren erbjuder för närvarande två typer av Elite Replacement Coil vaporizers med 0,4 ohm resistans på nätet för frikastning och Elite Replacement Coil med 1,0 ohm resistans på standard MTL-spolen. Huruvida vaporizers och funktionsdugliga baser fortfarande kommer att finnas tillgängliga är fortfarande okänt, men man skulle hoppas det. Det finns ingen luftflödesjustering.

För att fylla patronen måste du ta ut den ur batterilådan, vända den upp och ner, öppna det lilla silikonlocket och hälla i 3,1 ml vätska, vilket inte är för lite för en enhet av denna storlek.

Slutsatser och intryck

Det faktum att Suorin bestämde sig för att släppa en sub-mod kan inte låta bli att göra dig glad, eftersom deras enheter är minst ifrågasatta av vapers. Elite Pod Kit är lite rå, men överlag gör det ett mycket trevligt intryck, framgångsrikt kompletterat med en bra bräda, användarvänlighet och två typer av vaporizers.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Endast två typer av vaporizers;

Ingen luftflödeskontroll.

Fördelar

Kompakt storlek;

Den ursprungliga designen;

Snabb laddning;

Kraftfullt batteri;

Enkel drift;

Ganska stor mängd patron för en enhet av denna storlek;

Bra smaköverföring.