Recension av Suorin Drop 2 POD-kit

Recension av Suorin Drop 2 POD-kit

Framväxten av saltnikotin och nikotinbaserade vätskor på vapemarknaden revolutionerade vapingvärlden, eftersom många vapers kunde tillfredsställa sitt nikotinbegär på bara några bloss utan att bli en hård high. Ett av de obligatoriska villkoren för att förånga vätskor med saltnikotin är användningen av speciella lågeffektsenheter eller POD-system. Ett av de första företagen som började tillverka enheter av detta format är Suorin, som för närvarande erbjuder många POD-system. För inte så länge sedan var det mycket populärt Suorin Drop POD-kit, som företaget bestämde sig för att uppdatera, så ljuset såg en andra version av denna enhet Drop 2 med korrigerade brister och samma igenkännliga design.

Generell information

Suorin Drop 2 POD kit är ett kompakt POD-system utrustat med ett kraftfullt batteri, så lätt att använda som möjligt, designat för användning av avtagbara patroner med inbyggd förångare. Utvecklarna ändrade inte formfaktorn för den nya enheten – den är gjord i form av en droppe, men över designen har fungerat bra och erbjuder vapers några ljusa färger. Enheten är så enkel att använda som möjligt, och den kan aktiveras genom att både puffa och trycka på den dolda Fire-knappen. Enheten är utformad för att installera löstagbara patroner med inbyggt förångningsmotstånd 1,0 ohm för rökning av vätskor med salt nikotin. Du kan köpa Suorin Drop 2 POD-kit i sex färger – Himmelsblå, The Scream, Black, Yellow Amber, Red Amber, Peacock Plume.

Utrustning

Förvänta dig från ett enkelt POD-system att något speciellt i paketet inte är nödvändigt, eftersom allt är enkelt och väldigt banalt. I lådan hittar vapern:

Drop 2 batteripaket;

Droppa 2 POD 1 Ohm patron;

USB Type-C-kabel;

Användarmanual.

Släpp 2 batteripaket

Företaget Suorin var ett av de första att fånga vågen av salt nikotinvätskor och började tillverka POD-system, som nästan alltid efterfrågas bland vapers. Det är intressant att den här tillverkaren har släppt mer än ett dussin enheter av detta format, och till och med de första enheterna i denna serie är efterfrågade. En sådan enhet är Suorin Drop POD-kit, tillverkad i den ursprungliga droppformade formfaktorn. Efter att ha bestämt sig för att återuppliva det och förbättra det lite, presenterade företaget Suorin Drop 2 POD-kit, original, kompakt och praktiskt.

Den ursprungliga Suorin Drop 2 POD-satsen är gjord i form av en ganska stor droppe, men samtidigt är den väldigt bekväm att använda och ergonomisk. Enheten är svår att kalla stor eftersom dess dimensioner är 78,8 * 52 * 17,6, och den väger lite, även om den är gjord av zinklegering med plast. Utvecklarna ägnade särskild uppmärksamhet åt designen av plastfodralet kan hitta både strikta färger som svart eller blått, och originalfärger med Scream-Munch eller psykedeliska fjärilar.

Power Suorin Drop 2 POD kit ger ett inbyggt uppladdningsbart batteri 1000 mAh, vilket räcker för två till tre dagars autonom användning, men allt beror på styrkan hos den använda vätskan och intensiteten av vaping. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten, placerad på nedre änden av POD-systemet, med 1A ström.

Suorin Drop 2 POD-kit kan säkert hänföras till en ganska enkel enhet, som inte ger möjlighet att ändra kraften eller några speciella funktioner. Enheten är väldigt enkel, men vapern kan aktivera den genom att puffa och trycka på brandknappen, som sitter på sidokanten och är dold för nyfikna ögon. På sidokanten finns fyra lysdioder, som är utformade för att indikera batterinivån.

Släpp 2 POD-kassetter

Med tanke på att Suorin Drop 2 POD-kit är en ganska kompakt enhet, är det ganska logiskt att det använder utbytbara patroner med inbyggda förångare. Formen på patronen är sådan att den är en del av kroppens droppe, med ett tunt munstycke med ett hål med liten diameter vid sin vassa ände, så att du kan få en ganska snäv dragning.

Suorin Drop 2 POD-kassetten är den enda med den inbyggda vaporizern med 1,0 ohm resistans, och den har en vanlig, vertikal spole. Luftflödesjusteringen tillhandahålls inte.

Patronen fylls på från botten genom att ta ut den ur batterilådan, öppna silikonpluggen och hälla 3,7 ml vätska i tanken.

Slutsatser och intryck

Suorin Drop 2 POD-kit kan inte kallas ett genombrott inom området POD-system, men det har en original form och design, och de spelar inte den sista rollen när man väljer sådana enheter. Om en vaper vill få den mest enkla och snygga enheten, bör han definitivt köpa Suorin Drop 2 POD kit.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Svag laddningsström;

Obekväm påfyllning;

Bristen på reglering blåser.

Fördelar

Kompakt storlek;

Ursprunglig formfaktor;

Ljus dekoration;

Batteri med hög kapacitet;

Aktivering genom att puffa och trycka på Fire-knappen;

Stor volym av patronen.