Recension av Suorin Air Plus Pod System Kit

Recension av Suorin Air Plus Pod System Kit

Det faktum att POD nyligen har blivit de mest populära och mest sålda vape-enheterna är känt för alla vapers som följer marknaden. Anledningen till detta är mycket enkel, många vapers flyttar gradvis bort från stora box-mods och atomizers, samt byter till vätskor baserade på salt nikotin. Bland funktionerna i POD-system är kompakthet och förmågan att snabbt mätta kroppen med nikotin. Många vapers minns ett av de första POD-systemen Suorin, som en gång gjorde en liten furor i sin klass. Under en lång tid vilade tillverkaren på lagrarna av denna enhet, men bestämde sig för att inte sluta där, så ett nytt POD-system presenterades – Suorin Air Plus Pod System Kit. Den nya enheten fick en uppdaterad design, ett kraftfullt batteri, mer kraft och USB Type-C. Men samtidigt är enheten fortfarande snygg, moderiktig och produktiv.

Generell information

Suorin Air Plus Pod System Kit” kompakt POD-system utrustat med ett kraftfullt batteri, ett enkelt men kraftfullt kort och körs på löstagbara patroner som är designade för vätskor baserade på salt nikotin. Tillverkaren har inte särskilt ändrat konceptet för sin enhet, och lämnar den i samma formfaktor som den första versionen, men nya Suorin Plus var lite mer höjd, men tunnare.Tack vare det kraftfulla batteriet installerat har enheten en ganska hög autonomi och kan laddas helt på 40-50 minuter. Ersättningspatroner har en anständig volym och fungerar på vaporizers designade för vätskor på salt och organiskt nikotin. Tillverkaren erbjuder Suorin Air Plus Pod System Kit” i åtta färger svart, silver, rött, guld, lila, turkos, blått och grått.

Utrustning

Naturligtvis är det inte nödvändigt att prata om ett speciellt paket POD är POD, så vaper kommer att få:

Sourin Air Plus Device batteripaket;

Sourin Air Plus patron;

USB Type-C-kabel för laddning;

Garantikort;

Utseende och design

Nästan alla vapers minns den första versionen av Sourin, designad som en snygg rektangel med rundade hörn. Suorin Air Plus Pod System Kit är gjord i samma igenkännliga stil och formfaktor, vilket definitivt kommer att passa smaken hos många vapers. Naturligtvis är dimensionerna lite större, men detta beror på det faktum att den nya versionen använder ett kraftfullare batteri, vilket ger en betydande autonomi. Om vi pratar om måtten är de 93,2 * 49,9 * 9,9 mm, så enheten kan enkelt bäras i en skjortficka, jacka eller i en kvinnas clutch.

Trots att Suorin Air Plus Pod System Kit är något större i storlek än sin föregångare är den utrustad med en batterikapacitet på 930 mAh, vilket är ett seriöst anspråk på autonomi. Batteriet laddas via micro-USB Type-C-kontakt med 1A ström, och tillverkaren hävdar att det tar 50 minuter att ladda batteriet helt.

Det är mycket bekvämt att på sidan av enheten finns fem lysdioder, med vilka du kan övervaka batteriladdningsnivån.

Den maximala effekten för enheten är 22 watt, så den är perfekt för många vapers som föredrar vaping med högresistans vaporizers. Det är värt att nämna att spänningen som tillförs förångaren varierar från 3,3 till 4,2 volt och justeras automatiskt beroende på motståndet hos den installerade förångaren.

Vaporizer och funktionsfunktioner

Precis som sin föregångare använder Suorin Air Plus Pod System Kit en utbytbar patron. Skeptiker kan säga att det här formatet inte längre är relevant, och det ersätts av system med möjligheten att bara byta ut förångaren, inte patronen. Men med hänsyn till det faktum att enhetens kompakta storlek, särskilt dess bredd, inte tillåter dig att använda utbytbara förångare, måste du byta patronen.

Tillverkaren föreslår att man använder patroner med 0,7 och 1 ohm motstånd, vilket är perfekt för att använda salt nikotinbaserade vätskor. Patronen är fastsatt på batteripaketet med magnetiska kontakter som håller den säkert.

För att fylla på patronen måste du ta ut den ur batteripaketet, vända på den, öppna de två silikonpluggarna och häll på vätskan, både baserad på det organiska och salt nikotinet. Det är värt att säga att patronen har en volym på 3,2 ml, så enhetens autonomi kommer inte att orsaka några tvivel. Aktivering är traditionell för sådana enheter genom att puffa, vilket är mycket bekvämt och praktiskt.

Slutsatser och intryck

Om en vaper letar efter en kompakt, snygg och produktiv enhet som har utmärkt autonomi, är Suorin Air Plus Pod System Kit hans val. Designad i en minimalistisk design, lätt att använda och underhålla, kommer denna POD att vara ett riktigt fynd för många.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Endast två patronmotstånd;

Obekväm placering av åtdragningshålet.

Fördelar

Kompakt storlek;

Snygg design;

Stor autonomi;

Snabb laddning;

Stor mängd patron;

Aktivering genom puffning;

Anständig smak.