Recension av Suorin Air Mod Pod Kit

Recension av Suorin Air Mod Pod Kit

För många vapers under de senaste åren har vaping upphört att vara en hype och efter mode har det blivit en integrerad del av deras liv. Många vapers har flera enheter/rör/droppare i sin samling som de är ledsna att sälja, samt POD-system som redan har blivit obligatoriska. En av de första tillverkarna av POD-system är Suorin som behagar sina användare med original och pålitliga enheter med avundsvärd regelbundenhet. Häromdagen presenterade företaget ytterligare en nyhet Suorin Air Mod Pod Kit, som väcker blandade känslor eftersom enheten genom sina tekniska egenskaper är ganska standard, men samtidigt kommer den säkert att glädja dem som letar efter den ursprungliga designen och stilen.

Generell information

Suorin Air Mod Pod Kit” kompakt submod med ett kraftfullt inbyggt batteri, designat för att använda utbytbara märkesvaporizers för att förånga vätskor på salt och organiskt nikotin. En av funktionerna hos denna enhet är dess ursprungliga design, tack vare vilken förångaren ser sin inuti, men bara en halv, och vertikal. Enheten är utrustad med en tillräckligt enkel chipset som gör att förångaren kan kontrollera enhetens effekt inom intervallet 5-40 watt. Enheten är utformad för att använda två förångare med motstånd på 0,6 och 0,8 ohm, så du kan ånga inte bara vätskor på saltet, utan även på det organiska nikotinet. Du kan köpa Suorin Air Mod Pod Kit” i åtta färger, och totalt ser det väldigt snyggt och spektakulärt ut.

Utrustning

Förvänta dig från enheten i detta format att något ovanligt och original när det gäller utrustning inte är nödvändigt, eftersom det är en ganska enkel enhet. Det är därför vapern väntar i lådan:

Suorin Air Mod batteripaket;

Suorin Air Pod patron;

6ohm spoleförångare;

8ohm spoleförångare;

USB Type-C-kabel;

Användarmanual.

Suorin Air Mod batteripaket

De allra första POD-systemen med sådant format och formfaktor började produceras av Suorin, och alla enheter som släpps för tillfället är välförtjänta efterfrågan inte bara på grund av deras tillförlitlighet, utan också på grund av den utmärkta smakleveransen. Företaget bestämde sig för att inte sluta och presenterade en ny sub-mod Suorin Air Mod Pod Kit, som även om den inte har några kardinalskillnader i sin funktionalitet, men den kommer säkert att hitta sin köpare.

En av nyckelfunktionerna i Suorin Air Mod Pod Kit är dess design, den är gjord av en ganska original enhet visuellt uppdelad i två halvor, och inte horisontellt, utan vertikalt. En av dessa halvor är absolut standard, gjord av en zinklegering med plast, men den andra är gjord av genomskinlig plast, tack vare vilken förångaren ser enhetens tarmar – en del av brädet, chips, ledningar och kontakter, och det här är alltid intressant. Samtidigt kommer enheten att glädja det vanliga för serien Air formfaktor i form av en liten rektangel med storleken 99,6×42,6×14,1 mm, så det kommer inte att störa i fickan.

Den viktiga fördelen med Suorin Air Mod Pod Kit är ett inbyggt batteri på 1500 mAh, vilket för en så kompakt enhet är en mycket bra indikator som låter dig få en ganska bra autonomi. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten på enhetens nedre ände, 1A ström, så laddningstiden är cirka 2 timmar.

Om vi pratar om brädet är Suorin Air Mod Pod Kit utrustad med en ganska enkel chipset som gör att du kan använda den i varierande läge med ett intervall på 5-40 watt, men för en enhet av detta format kan det betraktas som standard . På sidoytan finns en liten monokrom display, på vilken förångaren kan hitta en minsta uppsättning information om enhetens batterinivå, effekt, spolmotstånd och antalet bloss.

Suorin Air Pod-kassett

Suorin Air Mod Pod Kit” har en intressant patron som inte tar hela den övre delen av enheten, utan bara den genomskinliga halvan. På grund av den ganska originella designen finns det inget munstycke i enheten, men för enheter i Suorin Air-serien är detta ganska standardlösning.

För tillfället erbjuder företaget två typer av förångare för denna enhet med 0,6 och 0,8 ohm resistans, och det är fortfarande okänt om andra varianter kommer att släppas. På grund av det faktum att förångarna finns på nätet kommer det inte att finnas några problem med smaköverföring.

Ganska intressant är insikten om blåsningen som tillverkaren fokuserar på det faktum att enheten använder en speciell form av luftkanalen i form av den latinska bokstaven Z. Det är inte helt klart hur det påverkar smaken. Samtidigt finns det en luftflödesjustering, implementerad av en liten reglage på sidokanten.

För att fylla patronen har den ett litet hål på det inre vertikala planet, öppning där du kan hälla 3 ml vätska.

Slutsatser och intryck

Vi kan inte säga att ”Suorin Air Mod Pod Kit” kan överraska av dess funktionalitet – det är ganska standard, men designen på enheten, även om den inte är innovativ, men säkerligen kommer att locka uppmärksamheten från vapers. De som vill få en kompakt och produktiv enhet, som samtidigt kommer att se väldigt original och snygg ut, är det vettigt att köpa Suorin Air Mod Pod Kit.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

Endast två typer av vaporizers;

Långsam laddning.

Fördelar

Kompakt storlek;

Den ursprungliga designen;

Kraftfullt batteri;

Det högpresterande chipet;

Närvaron av displayen;

Det innovativa luftsystemet;

Justerbar blåsning;

Enkel laddning;

Bra smaköverföring.