Recension av Suorin Air Mini POD kit

Recension av Suorin Air Mini POD kit

För många vapers som brukade vara inbitna rökare har uppkomsten av saltnikotinbaserade vätskor på marknaden blivit en riktig skänk från ovan, eftersom det blev möjligt att stilla nikotinhunger snabbt nog utan att få en hård TH, vilket säkert kommer att hända vid användning freebase nikotinbaserade vätskor med hög styrka. Naturligtvis rekommenderas det inte att förånga saltvätskor på vanliga sabomtankar och droppar, eftersom du kan få nikotinförgiftning, särskilt eftersom det finns speciella system av sluten typ eller POD-system utvecklade för dem. Ett av de första företagen som började tillverka enheter av sådant format var Suorin, och dess första enheter används framgångsrikt av vapers till denna dag. Bland de olika POD-system Suorin särskilt populära serie Air, som företaget beslutade att fortsätta och släppte Suorin Air Mini POD kit.

Generell information

Suorin Air Mini POD kit är ett kompakt POD-system med ett ganska blygsamt batteri, så lätt att använda som möjligt, designat för att använda utbytbara patroner med inbyggda förångare. Nyckelfunktionen hos denna enhet är kompakthet, eftersom dess storlek är lite mer än en vanlig bensin-tändare, så den tar minimalt med utrymme i fickan. Enheten är lätt att använda, den aktiveras genom att puffa, men den har inte så mycket autonomi, även om det i en sådan storlek inte är förvånande. POD-systemet använder utbytbara patroner med inbyggda förångare på nätet, vilket kan glatt överraska dig med smaköverföringen. Suorin Air Mini POD kit finns i tio olika färger, så vapern har mycket att välja på.

Utrustning

Räkna med att systemet med detta format kommer att vara rikt utrustat, det borde inte vara för enkelt. Därför hittar vapern i lådan:

Air Mini batteripaket;

Air Mini POD 1,0 Ohm patron;

USB Type-C-kabel;

Användarmanual;

Broschyr.

Air Mini batteripaket

Vapers som följer vape-marknaden är väl medvetna om att efter uppkomsten av saltnikotin och vape-vätskor var ett av de första företagen som började tillverka apparater för sin vaping företaget Suorin. Den här tillverkaren släppte många POD-system, som blev en riktig försäljningsträff, men den mest framgångsrika anses vara Air Line, kännetecknad av dess specifika design och praktiska egenskaper. Efter att ha bestämt sig för att släppa inte bara ergonomisk, utan också mycket kompakt enhet, presenterade företaget Suorin Air Mini POD-kit.

Air-seriens enheter har en tillplattad kropp och bra ergonomi, och Suorin Air Mini POD-kit uppfyller helt dessa krav. Inte för inte har tillverkaren lagt till prefixet Mini till namnet på enheten, eftersom dess dimensioner verkligen är mycket kompakta 75*32,3 mm, så det kan jämföras med en vanlig bensintändare eller en ganska stor flashenhet. Fodralet är tillverkat av aluminiumlegering vilket gör det behagligt att ta på.

Power Suorin Air Mini POD kit ger en inbyggd batterikapacitet på 430 mAh är inte riktigt mycket, men om man överväger storleken på enheten är det ganska motiverat. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten på enhetens nedre ände, med en ström på cirka 1A.

Detta POD-system är ganska lätt att använda, så det har inga kontroller, utan aktiveras genom att puffa. För att vapern enkelt ska kunna övervaka batterinivån finns det på sidan av enheten ett antal små lysdioder som ändrar färg.

Suorin Air Mini POD-kassett

Med tanke på storleken på Suorin Air Mini POD-kit är det ganska logiskt att det använder en patron med en inbyggd förångare. Vaporizern är i nytt format, på nätet, 1 ohm motstånd, så smaköverföringen kommer att vara på rätt nivå.

Utvecklarna var noga med att utrusta enheten med en ergonomisk tillplattad droppspets.

Det finns ingen blåskontroll i enheten (naturligtvis), men en ganska snäv dragning garanteras för vapern.

Utvecklarna av enheten gav också en bekväm påfyllning av patronen. Du kan fylla tanken med 2 ml vätska genom att ta bort munstycket och använda det lilla laddningshålet.

Slutsatser och intryck

Naturligtvis, om en vaper förväntar sig av Suorin Air Mini POD-kit någon form av smakleverans på nivån med en droppare, måste han bli besviken, detta är först och främst ett POD-system. Men den här enheten kommer definitivt att glädja dig med sin kompakta storlek och funktionalitet, och detta är en av huvudfaktorerna för många vapers när de väljer en enhet för att förånga vätskor på saltnikotin.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Svag laddningsström;

Brist på luftflödeskontroll.

Fördelar

Kompakt storlek;

Stort urval av färger;

Batteri med hög kapacitet för sin storlek;

Aktivering när du ritar;

Inbyggd förångare på nätet;

Bekväm påfyllning.