Granskning av Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA

Granskning av Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA

På senare tid uppfattas utseendet på en ny tank eller dropp, snarare än ett sub-mod- eller POD-system nästan som en semester. Om du tittar på det logiskt är det förståeligt att fler och fler vapers uppmärksammar modsegmentet, eftersom det är mer universellt och praktiskt. Men det betyder inte att vapers inte är intresserade av traditionella tankar, droppar, boxmods eller squonks. När det blev känt om presentationen av Vandy Vape av deras nästa hjärnbarn under modet Kylin M IAO, var många upprörda och sa mentalt Och du Brut, men sedan kom den oväntat goda nyhetspresentationen Berserker V2 MTL RTA! Och låt det vara vad skeptiker säger om hur de störde alla med sin Berserker, den nya tanken visade sig vara mycket intressant och = fortsättare av en av de mest populära serierna av MTL-atomizers.

Allmänna uppgifter

Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA är en liten tankomizer, avsedd för en liten volym vätska, utrustad med ett variabelt blåsningssystem för att få de mest exakta och täta cigarettpuffarna. Den nya tanken ser väldigt värdig och stram ut på samma gång och något festlig. Basen är konstruerad för installation av en spole, men den största uppmärksamheten tillverkaren betalade till blåssystem, som genomförs av utbytbara strålar och ett antal pinholes i basen. Du kan köpa Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA i fyra färger: matt svart, stål, guld och pistolmetall.

Kit

Här kommer aldrig vapers att kunna börja berömma Vandy Vape för hur det buntar sina enheter, och det kommer inte att finnas några klagomål på den nya enheten också, eftersom utvecklarna har försett den med allt du behöver för maximal bekväm användning:

Berserker V2 MTL RTA Atomizer;

Två förlindade nikrom Fused Clapton Coil med 0,74 ohm resistans;

Två extra 510-droppmunstycken;

Sex utbytbara munstycken (ett förinstallerat);

Ersättningsskruvar;

Ersättande O-ringar;

Ersättande ultem-glas;

Reservöverdrag med gängade standardhål;

Reservisolator;

Blå skruvmejsel;

Användarhandbok.

Utseende och design

Att säga att Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA skapades med det orubbliga deltagandet av Alex från VapersMD är inte nödvändigt, eftersom alla Berserkers är hans hjärnsköld. Men du kan inte säga att det är en dålig sak, eftersom den här serien av tankar och snäva cigarettdragdroppar har varit en av de mest populära i flera år, trots att det finns många klagomål om dem. Den nya Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA-tanken är designad med vapers i åtanke som vet exakt vad en riktig MTL-puff ska vara.

Utformningen av Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA kan inte kallas särskilt pretentiös, men också utförd i en anda av fullständig minimalism kan inte kallas. Den är gjord ganska exakt, vilket inte kan misslyckas med att behaga, och samtidigt är dess diameter 24 mm, så det är logiskt att titta på de flesta boxmods.

Volymen på tankflaskan är relativt liten, endast 3 ml, men det är en ganska traditionell volym för en cigaretttillverkare. Beroende på vaperens preferenser kan du använda antingen standardglas eller en tank av Ulteme. Separat skulle vi vilja nämna tre kompletta 510-typ pinnar gjorda i form av piedestaler av olika höjd, och en av dem är gjord av delrin och rostfritt stål.

Bas, nedblåsning och användningsfunktioner

Naturligtvis är det mest utsökta med Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA dolt under topplocket och kupolen, eftersom många intressanta och något okonventionella idéer implementeras i denna version.

Basen i denna tank är utformad för att installera en spole, och den är förskjuten från mitten och utformad för horisontell installation parallellt med basen. Den är säkrad med två slitsade skruvar. Utrymmet för att lägga ullen är tillräckligt, eftersom spåren i basen är stora.

Blåsning av spolen är botten, och den är utformad så att luftflödet föll direkt på spolen och omslöt det över hela ytan, så att du kan få en garanterad positiv smak.

Om vi pratar om att blåsa Vandy Vape Berserker V2 MTL RTA, implementeras det på ett mycket intressant sätt, eftersom vaper har sex utbytbara plaststrålar installerade under spolen. Och hålen i jetsarna är väldigt olika 0,8/1,0/1,4/1,6/2,0 mm och en av dem med två 1,0 mm hål, så vaper kan plocka upp Zen i blåset.

Men installationen av jetstrålar slutar inte med att blåsa i tanken vid basen finns en roterande ring, med vilken du kan välja antalet luftintagshål från ett till sju. Denna typ av blåsning är klassisk och i kombination med de utbytbara jetstrålarna gör det att du kan välja den optimala puffen.

Utvecklarna av företaget under ledning av Alex tog ett bra beslut angående det faktum att utrusta tanken med anti-hällningssystemet. För att göra detta måste du trycka på påfyllningshålets backventil med en flaskpip när du fyller och om du inte behöver ett sådant system kan du alltid installera den traditionella versionen av topplocket med öppna hål.

Slutsatser och intryck

Det faktum att Vandy Vape släppte inte bara en uppdaterad Berserker V2 MTL RTA utan en riktigt ny tank är ett stort plus. Naturligtvis kommer många vapers att behöva spendera mer än en timme (dag, vecka, månad) för att hitta det bästa blåsalternativet för sig själva, men han / hon är glad. Samtidigt kan du få en riktigt tight puff, med god smak och acceptabel ångtemperatur.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Liten tankvolym;

Diametern 24mm gör att tanken inte kan användas i små smygutrustningar.

Fördelar

Strikt och kortfattad design;

Rikt kit;

Tre dropp-tips;

Läckageskydd (barnsäker);

Bekväm installation av spiraler;

Lätt absorberande bomullsförpackning;

Enorma alternativ för blåsning;

Fullvärdig tät puff;

Utmärkt smaköverföring.