Granskning av Vandy Vape Berserker V2 MTL RDA

Granskning av Vandy Vape Berserker V2 MTL RDA

Trots det faktum att tillverkare av vape-enheter nyligen har riktat sin huvudsakliga uppmärksamhet mot produktionen av POD- och AIO-system, är de klassiska dropparna och tankarna fortfarande relevanta. Naturligtvis produceras inte de traditionella atomiserarna lika ofta som vapers 2.0, eftersom det inte är så lätt att överraska moderna vapers med något nytt, men producenterna arbetar ständigt i denna riktning. Ett exempel på detta är företaget Vandy Vape, som återigen samarbetar med Alex från Vapers MD, släppte en ny version av drippern för cigarettpuff – Berserker V2 MTL RDA. Många vapers känner till och använder den första versionen av Berserker MTL RDA, men den har ett antal klagomål och kommentarer. Om du tror på tillverkaren och utvecklaren är Vandy Vape Berserker V2 MTL RDA inte en uppdaterad version av droppen, utan en helt ny enhet som använder några bekanta punkter, men konstruktionen och designen är helt annorlunda. Det mest intressanta är att det är – Berserker V2 är verkligen en helt ny dropp, som kommer att glädja fans av sådana enheter med sina tekniska egenskaper och smak.

Allmänna uppgifter

Vandy Vape Berserker V2 MTL RDA droppatomizer, utformad för att fungera med en enda spole, utrustad med ett ganska originellt blåssystem och med möjlighet att byta ut insatserna som reglerar dragningen. Företagets designers tillsammans med Alex gjorde sitt bästa för att göra den nya droppen i en minimalistisk stil, så det ser bra ut på de flesta enheter. Huvudvikten tillverkaren gjorde på smaken överföring och skapa en dragning som kommer att vara så nära en cigarett som möjligt. För att göra detta, dropp används en speciell utformning av kupolen, avsaknaden av en sådan justering, som genomförs genom att ersätta insatser med hål av olika diametrar. Minsta storlek på förångningskammaren med sfärisk kupolbehandling förtjänar särskild uppmärksamhet, tack vare vilken smaken kommer att vara rik och ljus. Du kan köpa Vandy Vape Berserker V2 MTL RDA i fyra färger svart, pistolmetall, stål och regnbåge.

Kit

Vandy Vape anses vara ett av de mest osparsamma företagen, eftersom alla dess enheter alltid är förpackade mycket bra och anständigt, och denna atomizer är inget undantag. I den märkta ljusa lådan med ett fönster kan du hitta:

Berserker V2 MTL RDA droppmunstycke;

Två extra droppspetsar;

Delrin-munstycke för den sammansatta droppspetsen;

Fyra värmebeständiga plastinsatser för blåsningssystem;

Två nikromspiraler med 0,78 Ohm resistans;

Insexnyckel;

Blå skruvmejsel;

Ersättningsskruvar med korshuvud;

Ersättningsfingrar;

Squonk-stift;

Användarhandbok.

Utseende och design

Nyligen finns det en intressant trend där tillverkare vägrar fler och fler dekorativa element på sina atomizers, vilket ger företräde åt strikt snygg design. Vandy Vape Berserker V2 MTL RDA är 100% sann mot vape-modetrender eftersom det enda dekorativa elementet på kroppen är en liten sköldformad fördjupning runt det runda luftinloppet. Men detta betyder inte att vape är gjord helt enkelt i form av en cylinder, det finns flera avfasningar på den, som inte tjänar till dekoration, men är resultatet av en speciell design av kupolen.

Diametern på Vandy Vape Berserker V2 MTL RDA är 22 mm, så den kan användas perfekt på många mods, även squonk, eftersom motsvarande squonk-stift ingår.

Många vapers känner till Alex från Vapers MD:s kärlek för dropptoppar, och den nya dropptoppen visar denna kärlek ännu en gång. Droppen levereras med tre 510-typ droppar gjorda av metall och Ultem (ett Delrin-munstycke för en sådan droppe ingår), en Delrin-bonde och en liten storlek analog dropp med en stålradiator och en Delrin-topp.

Bas, blåsning och användningsfunktioner

Den första versionen av Berserker RDA hade en bas som var mycket lik basen på tanken med samma namn. I Vandy Vape Berserker V2 MTL RDA bestämde de sig för att använda en inte ny, men tidtestad bas med skruvarna förskjutna till sidoytan och horisontell helixfästning. Denna design är intressant eftersom spolen är placerad direkt ovanför blåshålet, så smaköverföringen kommer att vara på nivån.

Installationen av spolen är så enkel som möjligt två spårskruvar (du kan använda korsskruvar om du vill) fixar benen på spolen monterad horisontellt. Samtidigt på stolparna som separeras av en isolator finns det små snitt som är bekanta från tidigare Berserkers, så att du enkelt kan bita av spolstammens spetsar.

Den absorberande bomullsförpackningen kommer inte att orsaka några frågor, eftersom badkaret är mycket djupt, vilket inte kan hjälpa utan att behaga. Naturligtvis, om du vill, kan du installera en squonk-stift och använda droppen på lämpliga enheter.

Blåsningssystemet för Vandy Vape Berserker V2 MTL RDA förtjänar särskild uppmärksamhet. För det första måste luftintagshålet vara på motsatt sida från hålet i insatsen. Detta beror på det faktum att kupolen har en speciell intern behandling, tack vare vilken luften under dragningen genom speciella kanaler går till insatsens inlopp, samtidigt som kupolen kyls.

För det andra görs puffjusteringen genom att byta ut insatserna av värmebeständig plast, som sätts in under spolen i ett specialdesignat hål. Tillverkaren erbjuder fyra insatser med hål på 1,0/1,4/1,6/2,0 mm i diameter, tack vare vilka vaper enkelt kan välja den optimala dragningen, inklusive den verkliga MTL.

Det är värt att notera att på grund av den minsta storleken på förångningskammaren kan du maximera smaken av vätskan, vilket är vad de flesta vapers behöver.

Slutsatser och intryck

Vandy Vape Berserker V2 MTL RDA är naturligtvis en ganska specifik atomizer, som inte passar alla vapers. Men om en vaper gillar en fullfjädrad tight draw, bör han köpa Vandy Vape Berserker V2 MTL RDA eftersom han i resultatet kommer att få en enkel och funktionell enhet.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Kondens samlas i kupolen;

När du installerar spiraler är det svårt att gissa avståndet från det till luftflödeshålet.

Fördelar med spiraler

Strikt design;

Rik kit;

Tre ursprungliga droppspetsar;

Bekväm installation av spiraler;

Variabilitet i blåsning på grund av insatserna;

Djup tank;

Utmärkt smaköverföring.