Recension av Uwell Popreel P1 Pod Kit

Recension av Uwell Popreel P1 Pod Kit

När det gäller saltnikotin och nikotinbaserade vätskor finns det en pågående debatt om huruvida vapers ska byta till det en massa. Detta är en fråga för alla, vissa kan gilla saltvätskorna och andra kan vara misstänksamma mot dem. Men faktum är att fler och fler vapers bestämmer sig för att förånga dem. Naturligtvis måste du köpa POD-system för vaping, det finns många av dem på marknaden, och inte alla vapers gillar funktionella och stora enheter av denna typ, många föredrar något kompakt och så enkelt som möjligt. Speciellt för sådana vapers företag Uwell släppte Popreel P1 Pod Kit han skiljer sig dock med enkelhet, men har ett par ess i ärmen, vilket definitivt kommer att spela till hans fördel när han väljer ett POD-system.

Allmänna uppgifter

Uwell Popreel P1 Pod Kit” är ett kompakt POD-system, utrustat med inte ett särskilt kraftfullt batteri, utformat för att installera avtagbara patroner med en inbyggd förångare för ångande vätskor på salt nikotin. Enhetens design är ganska intressant – en kompakt pinne som ser ut som en leksak, den är plast, utan skarpa hörn och kanter, med minimal dekor, men i originalfärgerna. Enheten tillhör den enkla serien, så den aktiveras genom puffning och är inte utrustad med ett högkapacitetsbatteri, men det räcker för en dag med autonomt arbete. POD-systemet är utformat för installation av utbytbara patroner med inbyggda förångare med motstånd på 1,2 ohm med en tät cigarettpuff. Du kan köpa Uwell Popreel P1 Pod Kit” i fyra originalfärger – Aprikos Beige, Mjölkvit, Äppelgrön, Makaronblå.

Kit.

Det är ganska logiskt att enheten i ett sådant format inte kan kompletteras på något sätt ovanligt, så allt är enkelt, lakoniskt och till och med lite dåligt (ingen laddningskabel i satsen). Därför kommer vaper att hitta i kartonglådan:

Popreel P1 batteripaket;

UN2 Meshed-H 1,2″ Omega-patron; POPREEL P1 påfyllningsbar pod (förinstallerad);

Ersättningsmunstycke;

Användarhandbok.

Popreel P1 batteripaket

Segmentet av POD-system expanderar ständigt, och du kan hitta sådana originella enheter att du är förvånad över att den uppfanns av en person från jorden och inte från någonstans på Alpha Centauri. Men samtidigt försöker många tillverkare att producera enheter, som är gjorda i en mer eller mindre standarddesign. Företaget Uwell har blivit känt inom segmentet POD-system med sin linje Caliburn, som för närvarande räknar cirka ett dussin enheter. Uwell Popreel P1 Pod Kit” är en ganska original enhet som har rätt att existera.

Det första intrycket av Uwell Popreel P1 Pod Kit” är inte ett POD-system, utan en leksak eftersom enheten inte associerar med vaping visuellt (särskilt i fall om vaper använde Zeus tidigare). Enheten är tillverkad i den traditionella stickformfaktorn, med skarpa hörn och kanter i den. Uppriktigt sagt vill vi kalla enheten söt – allt i den är snyggt, vikbart, till och med varmt i viss utsträckning. POD-systemet är ganska kompakt 110*23*13 mm, och lätt (med endast plast) – endast 31 gram.

Uwell Popreel P1 Pod Kit” drivs av ett inbyggt 400 mAh batteri inte mycket, men en eller två dagar (tiden beror på intensiteten av vaping) till vaper garanteras. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten, som finns på enhetens nedre ände.

Uwell Popreel P1 Pod Kit” drivs av ett inbyggt 400 mAh batteri inte mycket, men en eller två dagar (tiden beror på intensiteten av vaping) för att förånga garanterad. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten, placerad på enhetens nedre ände.

Enheten har en ganska enkel chipset, som utför två uppgifter för att tillhandahålla alla typer av skydd och drift av enheten på en konstant 13 watt. Enheten aktiveras genom puffning. Längst ner på POD-systemet finns en LED-batteriladdningsindikator, som även lyser vid aktivering och under laddning.

Popreel P1 POD-kassett

Utvecklarna bestämde sig för att utrusta Popreel P1 med en utbytbar patron med inbyggd förångare, som hålls i batteripaketet av starka magneter. Det är intressant att enheten kompletteras med ett extra munstycke som kan användas om ångaren tappar hela uppsättningen.

Popreel P1 UN2 Meshed-H patron sitter på nätet med 1,2 Ohm motstånd, så dampen kommer garanterat att få en god smak. Enheten är ursprungligen placerad som MTL, så luftflödeskontrollen finns inte i den.

Att ladda patronen är inte original, munstycket tas bort och 2 ml vätska hälls i ett litet hål med en backventil. Det är viktigt att veta att tillverkaren har placerat den här enheten som en enhet för saltnikotinstarka vätskor med ett PG/VG-förhållande på 50/50.

Slutsatser och intryck

Vi kan inte säga att ”Uwell Popreel P1 Pod Kit” skiljer sig nämnvärt från sina motsvarigheter, eftersom det är ett ganska standard POD-system. Men samtidigt på grund av den ursprungliga designen, användarvänligheten och bra smaköverföring kommer många vapers definitivt att gilla den här enheten.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Relativt kort autonom funktion;

Ingen laddkabel ingår.

Fördelar

Kompakt storlek;

Låg vikt;

De ursprungliga färgerna;

Snabb laddning;

Avtagbart munstycke;

Mesh förångare;

Bekväm påfyllning.