Recension av Uwell Popreel N1 POD-kit

Recension av Uwell Popreel N1 POD-kit

Firandet av det nya året i Kina kan säkert jämföras med firandet i Ryssland under två veckor, nästan alla slutar arbeta, inklusive vapingföretag. Så nästan alla kinesiska tillverkare av vape-enheter har avbrutit sitt arbete, men för att vila och få styrka. Men detta betyder inte att inget nytt dök upp under denna period, även om detta är mer undantaget än regeln. Ett av få företag som bestämde sig för att presentera en ny enhet vid denna tidpunkt är Uwell. Företaget presenterade Uwell Popreel N1 POD-kit ganska mediokert POD-system, som även om det inte är innovativt, men det kan intressera många vapers.

Generell information

Uwell Popreel N1 POD kit är ett kompakt POD-system med inbyggt batteri med genomsnittlig kapacitet, så lätt att använda som möjligt och designat för installation av löstagbara patroner med inbyggda förångare. Det nya POD-systemet ser ut som en traditionell kompakt sticka av plast, och enhetens yta är strukturerad och behaglig att ta på. Enheten aktiveras genom att puffa, så den är väldigt enkel att använda. Enheten är utformad för att använda avtagbara patroner med en inbyggd förångare på nätet med ett motstånd på 1,2 ohm. Uwell Popreel N1 POD-kit finns i sex färger – Pearl White, Champagne, Forest Green, Coral Red, Calm Blue och Matte Black.

Utrustning

Detta POD-system tillhör det enkla segmentet, så det görs mycket enkelt. I lådan hittar vapern:

Popreel N1 batteripaket;

FeCrAl UN2 Meshed-H Pod 1,2 Ohm;

Användarmanual.

Popreel N1 batteripaket

Utbudet av POD-system som produceras av Uwell kan förvåna till och med en skeptisk vaper, det finns många enheter av sådant format, och enheterna från detta märke är nästan alltid i toppen av försäljningen (kom bara ihåg serien Caliburn). Trots det faktum att det finns många POD-system, tror företagets utvecklare inte att sluta och exemplet är en nyligen presenterad enhet Uwell Popreel N1 POD-kit, som inte kommer att vara en revolution inom vaping, men det kommer säkert att hitta sin fans.

Det faktum att Uwell Popreel N1 POD-kit är tillverkad i en traditionell för enheter av denna typ av formfaktor-stick, det är logiskt och motiverat, eftersom dessa enheter är mest gynnade av förångare som föredrar att förånga salt nikotinbaserade vätskor. Enheten har en kompakt storlek 102,2 * 22,1 * 11,5 mm, och den blygsamma vikten på 27 gram på grund av det faktum att kroppen är helt gjord av plast. En av enhetens utmärkande egenskaper är den strukturerade ytan på höljet, som utför två funktioner samtidigt – dekorativ (enheten ser original ut) och praktisk (ribbad yta gör att du kan hålla den i handen utan större svårighet).

Power Uwell Popreel N1 POD kit ger en inbyggd batterikapacitet på 520 mAh är inte mycket, men för en dag eller två av autonomt arbete kommer det att räcka. Batteriet laddas med USB Type-C-kontakten på enhetens nedre ände, 1A ström, så att du kan ladda batteriet helt på 40-50 minuter.

POD-systemet är designat för att arbeta med en konstant effekt på 10 watt, och effekten är konstant och förändras inte när batteriet laddas ur. I mitten av enheten finns en ursprungligt designad LED-indikator, som ändrar färg beroende på batterinivån.

Popreel N1 patron

Med tanke på den kompakta storleken och enkelheten hos Uwell Popreel N1 POD-kit använder den utbytbara patroner snarare än utbytbara vaporizers. Att munstycket i patronen har en tillplattad form gör det så bekvämt och praktiskt som möjligt.

Popreel N1 POD-patron med den inbyggda förångaren på kantalnätet med motståndet 1,2 Ohm gör att du kan få en mycket god smak. Det finns ingen luftflödeskontroll, men enheten har en stabil tät MTL-dragning.

För att fylla på patronen måste du ta ut den ur batterilådan, öppna silikonpluggen på sidan av enheten och häll på 2 ml vätska, POD-systemet är designat för att använda saltnikotinbaserade vätskor.

Slutsatser och intryck

Uwell Popreel N1 POD-kit är ett enkelt POD-system som fängslar med sin enkelhet och funktionalitet. Om en vaper vill ha en enhet som är enkel, pålitlig och lätt att använda, då är Uwell Popreel N1 POD-kit precis vad han behöver.

Fördelar och nackdelar

Nackdelar

Svag laddningsström;

Måste ta bort patronen från batteripaketet för påfyllning.

Fördelar

Kompakt storlek;

Minimal vikt;

Den ursprungliga designen;

Batteri med hög kapacitet;

Aktivering genom puffning;

Inbyggd förångare på gallret.