Recension av Uwell Nunchaku RDA 80W Starter Kit

Recension av Uwell Nunchaku RDA 80W Starter Kit

I vapingvärlden har det nyligen funnits en intressant trend – enheter som var populära för tre eller fem år sedan kommer tillbaka i en något uppdaterad form. Ett exempel på detta är ego tube mods, vars relevans inte är tveksam. Det är klart att med ego är de nya modellerna designade för vätskor med saltnikotin, men med pipeheads är situationen lite mer komplicerad – de har blivit mer produktiva och funktionella. En av de nya produkterna i denna klass är Nunchaku RDA 80W Starter Kit från den ganska kända kinesiska tillverkaren Uwell, som kommer att glädja dig inte bara med sin ursprungliga design, utan också med sina tekniska egenskaper.

Generell information

Uwell Nunchaku RDA 80W Starter Kit är en box-mod, eller snarare en mod gjord i form av ett rör, mycket som en mechmod, men med ett chip installerat och en komplett uppsättning skydd. Detta startpaket kompletteras med ett dropp med samma namn, designat för att få lika delar smak och bulk. Tillverkaren ger vapers valet av en av färgerna blå, vit, vinröd, mintgrön och oliv. vape shop online sweden Företaget Uwell erbjuder sådana färger av en anledning till att många vapers är trötta på svarta och stålenheter. Med sin lilla storlek kan Uwell Nunchaku arbeta med 80 watts effekt från ett standard 18650 batteri installerat på botten.

Utrustning

Med tanke på det faktum att detta är ett startpaket har Uwell tillhandahållit ett ganska omfattande kit som gör att du kan serva huvudsakligen atomizern. I märkeslådan hittar du:

Uwell Nunchaku Mod;

Uwell Nunchaku RDA;

Två nikromspiraler med 0,3 ohm motstånd;

En speciell T-formad skruvmejsel som används för att installera spolarna i droppet;

Squonk stift;

En uppsättning fingersättningar;

Lite japansk absorberande bomull;

Extra isolator och skruv;

USB-kabel;

Användarmanual.

Tillverkaren är inte förgäves. Denna startkit vaper behöver bara packa upp den, ställa in spiralerna och sätta vadden i droppspetsen, sätta i batteriet och du kan njuta av en annan enhet från Uwell.

Uwell Nunchaku Mod

Uwell Nunchaku Mod är en typisk representant för moderna rörmods, vars design kombinerar minimalism och praktisk. Med sin ganska blygsamma storlek är modden designad för att passa 24 mm atomizers, och dess diameter i den skrymmande delen är 27,5 mm. Denna tekniska lösning är intressant eftersom enhetens ergonomi är på högsta nivå, den ligger perfekt i handen, glider inte ut och kan säkert användas av vapers med små handflator (inte skolbarn!).

Enheten är gjord av rostfritt stål med efterföljande målning. På målningen är det värt att stanna upp lite – färgen är pulverlackerad och täcks sedan med ett lager lack, vilket ger enheten en viss glans. Denna lösning kanske inte tilltalar alla, men ett stort urval av färger gör att du kan sticka ut från mängden.

Det proprietära Uwell-kortet är utformat för att använda enheten i standardlägena variwatt, termisk kontroll och bypass. Vid första anblicken kan det verka som en mechmod, men i själva verket har brädet inuti Nunchaku Mod en full uppsättning skydd som gör den helt säker att använda. Längst ner på rörmoden finns en miniatyrskärm, som visar en standarduppsättning information om enhetens funktion. +/- knapparna är placerade nära displayen, så det är väldigt enkelt att ställa in lägen och effekt, processen styrs utan problem. Avfyrningsknappen är mycket solid och trycks enkelt ned med ett hörbart klick. Enheten fungerar med lindningar från 0,1 Ohm, så användaren har möjlighet att plocka upp den spole som bäst uppfyller hans krav. Tro inte att den maximala effekten på 80 watt inte räcker för med motståndet 0,2-0,3 ohm varierar arbetseffekten från 50-70 watt.

Uwell Nunchaku RDA

Det kompletta Uwell Nunchaku RDA-droppet är tillverkat i samma stil som pipeheaden, så det ser ut i ett stycke. Droppet är enkelt nog, utan krusiduller, med en justerbar sidoblåsning. Basen i Nunchaku RDA är tvåstackad, med spiralerna motmonterade. Det är värt att säga att basen är mycket lik Druga RDA, men skruvarna för fixering skruvas med en speciell skruvmejsel, eftersom sexkanten inte är standard på dem. Om du vill kan du byta ut den 810:e dropptypen utan dongel med någon annan från din samling. Det viktiga med denna vape är att den kan användas både med två spiraler och med en spiral, speciellt för detta ändamål finns det ett överhäng i kupolen som överlappar nedblåsningen.

Allmänt intryck och slutsatser

Vi kan säkert säga att Uwell Nunchaku RDA 80W Starter Kit är ett ganska intressant startkit, som kommer att tilltala dem som gillar icke-standardiserade tekniska lösningar och inte glömmer funktionaliteten. Röret med sin lilla storlek kräver inte mycket utrymme att bära, i fickan syns det praktiskt taget inte. Enligt vissa vapers kan den här enheten med säkerhet ersätta standardboxmods, vilket ger en tillräcklig mängd smak och bulk.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

Obekväm diskinstallation av två spiraler;

Högt pris.

Nackdelar

Den okonventionella designen;

Stort urval av färger;

Närvaron av en komplett uppsättning skydd;

Kompakt storlek;

Lätt att använda bräda;

Enkel drift och underhåll.